28 Şubat 2015 Cumartesi

Revlon Artık Watsons'ta!

Merhaba;
Günler öncesinden Watsons; bizlere büyük bir süprizi olduğunu açıklamıştı ve Cumartesi günü, yani bugün saat 14.00'te açıklayacaklarını belirtmişti. Sevdiğim bir kaç blogger arkadaşı da haberi vermek ve bu mutluluğu paylaşmak için Nişantaşı Rumeli mağazalarına davet etmişti ve güzel blogger arkadaşlar; süprizi bol görselle paylaştılar.

Evet Revlon artık Watsons'ta ! :)

Revlon Watsons'ta

25 Şubat 2015 Çarşamba

Revox At Kuyruğu Şampuanı İşe Yarıyor Mu?

Merhaba,
Uzun zamandan beri kullandığım ve Gratis'e gelmesini duyurmamla hakkında çok fazla soru aldığım "Revox At Kuyruğu Şampuanı"na geldi sıra. Aslında planıma göre bugün farklı bir yazı olacaktı ama gördüm ki bu yazımı bekleyen ve bu şampuanı merak eden çok kişi var ve bu nedenle planımda değişiklik yaparak bu şampuan yazısını öne çektim. Sonuçta sizin talepleriniz benim için her zaman ilk sırada yer alıyor.

Revox At Kuyruğu Şampuanı

Öncelikle dünyada sıkça tercih edilen ve Türkiye'de yeni yeni adı duyulan bu "At Kuyruğu Şampuanı" furyası aslında nedir, nerede doğmuştur, ne için kullanılır; kısaca bilgi vermek istiyorum;

23 Şubat 2015 Pazartesi

Gratis'teki Yeni Markalar (Batiste, Hask, vb)

Merhaba;
Gratis arada sırada sessiz sedasız yepyeni ürünler getiriyor. Bir blogger olarak basın bülteni beklemek yerine; arada sırada Gratis'e gidip içeride bazen bir şey almasam da saatlerce ürünleri tek tek inceliyorum; eğer sorun çıkarmazlarsa da sizlerle paylaşmak için yeni ürünleri fotoğraflıyorum.

Dün akşam yine gittim. İnstagram'da yeni gördüğüm ürünleri tek tek paylaştım; bu arada hala takip etmiyorsanız bence hemen BURADAN takibe alın çünkü birçok yenilik haberini ilk orada paylaşıyorum. Düzenli olarak gittiğim bir şube olduğu için satış elemanları ve mağaza supervizörü (İnatla İngilizce yazmayacağım:)) beni uzun zamandır tanıyorlar ve blogger olduğumu biliyorlar. Girer girmez eğer müsaitlerse, yani kalabalık değilse bir sohbete başlıyoruz. Yeni gelen ürünleri ben sormadan başlıyorlar anlatmaya; bazen de ben soruyorum ve hiç çekinmeden cevaplıyorlar, buradan onlara çok teşekkür ediyorum. :) 

Gratis'e Yeni Gelen Markalar

19 Şubat 2015 Perşembe

Dr.Scheller Frenk Üzümü & Marula Özlü Gündüz Bakım Kremi

Merhaba;
Watsons'larda yeni satışa çıkan Dr. Scheller markasından ve ürünlerinden biri olan "Nar Özlü Yıkama Jeli"ni bir önceki yazımda tanıtmış ve yorumlamıştım. Marka hakkında genel bilgiyi ve bu ürünü, BURAYA tıklayarak bir önceki yazımda okuyabilirsiniz ve bu nedenle de tekrar marka hakkında bilgi vermeyeceğim.
Bugün bahsedeceğim ürün ise yine Watsons'un denemem için gönderdiği Dr. Scheller paketinden çıkan ikinci ürün olan 
"Frenk Üzümü ve Marula Yağı Özlü Yenileyici ve Nemlendirici Gündüz Cilt Bakım Kremi"

Dr.Scheller Gündüz Bakım Kremi

17 Şubat 2015 Salı

Dr. Scheller Nar Özlü Yüz Yıkama Jeli

Merhaba;
Özgecan gitti ama kalanlar için üzgün olsak da hayat devam ediyor, devam etmek zorunda; ne kadar adaletsiz bir dünya. Özgecan'ı ve bu vahşete maruz kalan canlar geri getirilemeyecek ama en azından o vahşiler cezalarını bulmadıkça, bunlarla ilgili caydırıcı bir ceza kanunu çıkmadıkça içimizin acısı da dinmeyecek. Hayat acımasızca devam ediyor ve ben de işimi hepimiz gibi yapmak zorundayım.

Watsons Dr.Sheller Ürünleri

Watsons bir süre önce bana, artık Watsons'larda satışta olan "Dr. Scheller" markalı iki cilt bakım ürünü göndermişti, tekrar teşekkür ediyorum. Cildimdeki etkileri doğru bir şekilde sizlerle paylaşmak için uzunca bir süre kullandım ve artık yorumlama zamanı geldi. Öncelikle bu markadan kısaca bahsetmek istiyorum.

Dr. Scheller; bir Alman markası ve tamamen saf doğal içeriklerden oluşan, değerli yağlar ve yüksek kaliteli katkılar kullanan; %100 organik sertifikalı, tamamen vegan, ISO 9001:2008 onaylı ve BDIH tarafından onaylı doğal kozmetik ürünlerinden oluşan bir marka. Ayrıca;

14 Şubat 2015 Cumartesi

Özgecan Aslan İçin İmza Kampanyası

Kadına Şiddete Hayır


Bugün Sevgililer Günü, "Sevgi"nin günü ama sevgisiz büyümüş bencil ve iğrenç insanların yaşadığı güzel ülkemde, bugünü kutlamak istemiyorum. Hem nasıl kutlanabilir ki, onu da anlamıyorum.
20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın nasıl adice öldürüldüğünü bilmeyeniniz yoktur bence, o yüzden, nasıl öldürüldüğünü, başına neler geldiğini tek tek anlatarak sızlayan içimizi tekrar alevlendirmek istemiyorum. Belki tek tek anlatmak, yazmak gerek ama bunu yapmayacağım çünkü gerçekten dayanamıyorum ve iyi değilim. Olayı bilmeyenler için aşağıdaki görselde kısmen yazılı.

11 Şubat 2015 Çarşamba

Makyaj Fırçalarının Kıllarını Nasıl Kısaltırız? (Fırça Dosyası #3)

Merhaba;
Önceki yazılarımda başladığım "Fırça Dosyası" serisinin 3. ve son yazısıyla karşınızdayım. Tabi bu seri yazıların "Şimdilik" son yazısı, yani aklımda daha çok şey var makyaj fırçaları ile ilgili ama arka arkaya fırçalarla çok sıkmak istemiyorum sizi, o yüzden "Şimdilik" bu serinin son yazısı diyelim.

Daha önceki yazılarda ne anlattım; özetle, far karıştırma fırçası bulamadım, büyük bir kırtasiyenin "Suluboya" fırçalarının bulunduğu kısımdan iki far karıştırma fırçası aldım fakat hem boyut olarak hem de kıl uzunluğu olarak kısaltmaya ve rahat kullanıma uygun hale getirmek adına bazı düzenlemeler yapmaya karar verdim. Okumayanlar için alttaki yazılara tıklayabilirsiniz.

Ve şimdi de; "Uzun Kıllı Makyaj Fırçalarının Kıllarını Nasıl Kısaltırız?" Hadi başlayalım! :)

Makyaj Fırçalarının Kıllarını Nasıl Kısaltırız?

9 Şubat 2015 Pazartesi

Uzun Makyaj Fırçalarının Boylarını Nasıl Kısaltırız? Ve İncelikleri (Fırça Dosyası # 2)

Merhaba;
"Alternatif Uygun Fiyatlı Fırçalar Nereden Alınır?" isimli yazımı hala okumadıysanız, o yazıdan başlamanızı öneririm; okumak için tık tık :) Çünkü bu yazıda, o aldığımız fırçaları, makyajımızda daha rahat kullanabilmek için bazı değişiklikler yapacağız.
Önce biraz genel bir bilgi vereyim;
Makyaj fırçaları genellikle üç parçadan oluşur. Kıl, kılla fırçanın birleştiği ara kısım (Bu kısım fırçanın ömrü için hayati önem taşır. Çünkü kıl ile fırçanın bir araya getirildiği bu kısımda, yapıştırıcı kullanılmıştır. Fırçayı dik yıkarsanız - ki çok yanlıştır - bu kısma su girer ve yapıştırıcının etkisini zamanla azaltarak kılların gövdeden ayrılmasına neden olur.) Son kısım da genellikle tahtadan yapılan gövdedir. Tabi bu söylediklerim; genel fırça çeşitlerindendir. Bu üç parça dışında sadece iki parçalı fırçalar da vardır. 


Makyaj Fırçası

7 Şubat 2015 Cumartesi

"Su Perisi" Bir Yaşında! Kocaman Teşekkürler! :)

Merhaba;
Bugün fazladan bir mutluluk ve heyecan yaşıyorum. Bunun nedeni; 
TAM BİR YIL ÖNCE BUGÜN; BLOĞUMU AÇMIŞ VE İLK YAZIMI YAYINLAMIŞTIM.

Ne kadar da çabuk geçti bir yıl. Bir bebek gibi... Doğdu, büyüdü, gelişti ve hatta emeklemeyi bırakıp ilk adımlarına başladı. İlk yazımla, şimdiki yazılarım arasındaki fark benim için böyle. Çok şey öğrendim, hem bloğun teknik arka planı, hem de yazdığım bilgilerle adımlarına başladı bebeğim.

EVET BUGÜN BLOĞUM "SU PERİSİ" 1 YAŞINA GİRDİ! 

Bloğum 1 Yaşında

Bugüne kadar burada, benimle birlikte olan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. 

6 Şubat 2015 Cuma

“WATSONS GÜZELLİK VE KİŞİSEL BAKIM ÖDÜLLERİ” ile EN İYİLER BELİRLENİYOR!

Türkiye’de ilk kez güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin “en iyileri”nin belirleneceği “Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri” için oylama watsons.com.tr başladı
Şubat ayı boyunca devam edecek oylamaya katılanlar en sevdikleri ürünleri desteklerken sürpriz hediyelerin de sahibi olacak. 

Watsons Ödülleri

Türkiye'de kişisel bakım ürünleri perakendesinin öncüsü Watsons yine bir yeniliğe imza atıyor. 15 yıldır 10 ülkede düzenlenen,  yılın en iyi güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin seçildiği “Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri” bu yıl ilk kez Türkiye’de!

3 Şubat 2015 Salı

Alternatif Uygun Fiyatlı Fırçalar Nereden Alınır? (Fırça Dosyası #1 )

Uygun Fiyatlı Makyaj FırçalarıMerhaba;
 İyi, doğal duran ve başarılı bir makyaj için, fırçaların ne kadar önemli ve gerekli olduğu tartışılmaz. Tabi ki fırça kullanmak zorunlu değil, tercihe bağlıdır ama özellikle göz makyajı için benim olmazsa olmazımdır fırçalar. Birçok fırça edindim ama ne yaptıysam şu "Blending Brush" dediğimiz far karıştırma fırçalarından tekli olarak bir türlü bulamadım. Bulamadım derken Mac veya Sigma'da var tabi ki ama açık söyleyeyim; ben bir fırçaya o kadar para vermek yerine uygun fiyatlı bir tane alıp, geri kalan parayla da sokak hayvanlarını doyururum benim için çok daha büyük ve çifte bir mutluluk olur, ki başka ihtiyaçlarımda her zaman böyle yapmayı tercih etmişimdir. Başka bir yol da yurt dışından sipariş vermek elbette fakat hem bekleme süresi çok uzun hem de riskli.
 Durum böyle olunca ben de bir arayışa girdim. Türkiye'de makyaj ve makyaj sanatçılığının gelişmemesinden midir bilinmez; hiçbir yerde de bu fırçalardan bulamadım. Karşıma çıkanlar hep klasik far fırçaları, eyeliner fırçaları veya kalem fırçalar oldu.