14 Nisan 2014 Pazartesi

"DIRTY WORKS BYE BYE DARK CIRCLES" Göz Altı Kapatıcısı

                                                   Merhaba;
DIRTY WORKS
Yapısal olarak mı bilmem ama göz altı morluklarıma ne sürsem, ne yapsam önüne geçemedim maalesef. Bu morluklardan kurtulmak için arada sırada içeriği aklıma yatan her ürüne şans vermeye çalışıyorum ama hala daha içime sinen bir göz altı kapatıcısı bulabilmiş değilim. Şans verdiğim ürünlerden biri de Gratis'te satılan "Dirty Works Bye Bye Dark Circles" göz altı kapatıcısı. Bu ürünü birkaç ay önce almıştım ve artık yorumlayabilecek bilgi ve tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum.

DIRTY WORKS BYE BYE DARK CIRCLES
Ambalajı çok hoş; sert ve ikiye açılan bir yapıda tasarlanmış. Sol resimdeki ön yüzü ve sağ taraftaki arka yüzü. Parfüm veya aroma kokular içermediği, ambalajın arkasında belirtilmiş (Fragrance Free).

DIRTY WORKS BYE BYE DARK CIRCLES

 Ambalajı ikiye açtığınızda; iki farklı renkten oluşan iki ayrı kısım karşımıza çıkıyor. Bir tarafında daha çok morluk için kullanılan turuncuya yakın, somon diyebileceğim bir renk varken (Corrector), diğer tarafta sarı alt tonlu ve aynı yapıda bir renk bulunuyor. Ürünler gramaj olarak 4,5 gram.. Yani ikisi toplamda 9 gram. Aslında göz altı morluklarına bye bye diyen bu kutucuk, bakıldığında çok daha az ürün alırmış gibi bir izlenim yaratıyor ama gerçek böyle :). İçinde E vitamini ve yatıştırıcı Aloe Vera bulunuyor.
 (Tüm fotoğrafları üzerine tıklayarak yakından görebilirsiniz)



DIRTY WORKS BYE BYE DARK CIRCLES

Yapısına gelirsek; direkt diyebilirim ki beğenmedim.. Parmağınızın ısısıyla vıcık vıcık; süngerle uygulayınca kalıp gibi ve pul pul duran, fırçayla uygulamada ise bol bol fırça izi bırakan bir arkadaş kendisi. Yani neyle ve nasıl uygularsanız uygulayın benim açımdan sonuç hüsran oldu.

DIRTY WORKS BYE BYE DARK CIRCLES

1. Fotoğrafta ; ürünü kullanmadan önceki halim ve muhteşem göz altlarım (!),
2. Fotoğrafta ; sevimli kutucuktaki somon rengini "Corrector" olarak uyguladım.. (Süngerle ve parmağımla);
3. Fotoğrafta ; somon renginin üzerine sarıyı uyguladım.
4. Fotoğrafta ; müthiş parlamayı pudra geçerek engellemeye çalıştım ama resmen pudra yapıştı :(.

Kısacası 1. fotoğraf ile 4. fotoğrafı karşılaştırırsak bana göre tek fark; göz altımda hissettiğim rahatsız edici ağırlık hissi.

DIRTY WORKS BYE BYE DARK CIRCLES
Sol göz altımda uygulanmış hali, sağda ise uygulamasız.
DIRTY WORKS BYE BYE DARK CIRCLES
Ayrıca göz altı çizgilerimde de aşırı derecede birikme yaptı. 











Sonuca bakılırsa bana göre pek de başarılı değil. Bende bir an önce göz altlarımı temizleme ve nemlendirme ihtiyacı hissettirdi diyebilirim. Ambalaj olarak çok hoş, at çantaya çık cinsten :) Çantada açılma, akma kokma, bulaşma sorunu da yok ama bu yeterli olmuyor maalesef. Fiyatına gelirsek; indirimsiz fiyatı 14 lira civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam ama bence buna vereceğiniz para ile daha işe yarar bir ürün almanızı öneririm. Kullanıp memnun kalan var mı merak ediyorum.

(: HEPİNİZE MUTLU HAFTALAR :)

8 yorum:

  1. Dün elime alıp sonra tekrar bırakmıştım. Göz altlarım konusunda oldukça hassas olduğum için işi pek şansa bırakma taraftarı değilim açıkçası ancak sizin de belirttiğiniz gibi hala 'mucize' ürüne rastlayamadım. Bu nedenle de demediğim şeyleri uygulayanlardan dinlemek daha doğru gibi geliyor. İyi ki yazmışsınız. Bu ürünü deneme fikrini tamamen kafamdan atmış bulunmaktayım. Sevgiler ...

    http://www.gleamfashion.com/

    YanıtlaSil
  2. Ben de sizinle aynı durumdayım.. Önceden okumadan araştırmadan almayı sevmiyorum ama bu ürüne dair bloglarda pek yoruma rastlamadığımdan hem denemek, hem de sizleri bilgilendirmek istedim :) Ama sonuç hüsran.. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim ve yararım dokunabildiyse ne mutlu bana.. Bu arada GFC üzerinden takibe alırsanız ürün inceleme ve yorumlarım devam edecek. Yorum için de teşekkürler..
    Sevgiler <3 :)

    YanıtlaSil
  3. Amazing effect ;) Very beautiful makeup ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you very much and welcome to my blog :) Your blog is very beautiful too and I'm following it ;)
      Thank you so much :) <3

      Sil
  4. Bende maalesef hiç memnun kalmadım. Acaba nasıl kullanılıyor, yanlış mı yapıyorum diye çok defa da araştırdım. Ürün ambalıjı çok hoşuma gittiği için atamıyorum :) da öyle duruyor.
    Not: Benim göz altlarım da çok hafif renk değişikliği olmasına rağmen hiç bir olumlu yönü yok. Çok yağlı ve bozukmuş gibi garip bir yapısı var. Kesinlikle almak isteyenlere tavsiye etmem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle hepsine katılıyorum. Ben de ambalajından dolayı atamıyorum, duruyor hala.. Ben bir heyecanla alıp kullanamayınca da tekrar aldığım yere gidip bir güzellik uzmanıyla konuşmuştum.. Doğru kullanıyormuşum meğer ama resmen vıcık vıcık bir kalıp.. Göz altlarım için değil ama lekeler vb için şans vermeye çalışıyorum uğraşıyorum ama o da fayda etmiyor.. Aldığıma alacağıma pişmanım.

      Sil
  5. Bu urunde 2 farkli renk olmasin nedeni, morluklarin tonlari farkli oldugu icin her birey kendine uygun bir renk karisimi olusturabilmesi icindir. Urunu cok az bir miktar kullanmak yeterli ayrica sungar yardimi ile uygulandinda sorun olmuyor. Goz altina baz kullanilabilinir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğiniz gibi de denedim ama bana uygun değil maalesef. Öneriler için teşekkürler,
      Sevgiler <3

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))