11 Ocak 2015 Pazar

Kate Idol Eyes Maskara (Rimmel London)

Merhaba;
Watsons bana yeni yılda bir sürpriz hediye paketi yollamıştı; tekrar teşekkür ediyorum. Pakette neler vardı; okumayanlar buraya tıklayabilir. Neden bu paketten bahsettim, çünkü paketten çıkan ve merak edilen bir maskara hakkında konuşacağım, daha doğrusu yazacağım bugün:).

Kate Maskara


"Kate Moss" serisi ilk olarak, oldukça başarılı olan rujları ve ojeleriyle kalbimizi fethetmişti. Ardından jel eyeliner, kalem far ve maskara ile bu isim altındaki ürün skalasını daha da genişletti. Aslında bu maskara yeni sayılabilir; yanlış hatırlamıyorsam 2014 Kasım veya Aralık'ta aramıza katılmıştı. Açıkçası ilk çıktığı günden beri merak ettiğim maskaralar arasındaydı.

Kate Moss Rimel

Ambalaj tasarımı benim çok hoşuma gitti. Koyu gri ve ayna kadar olmasa da görüntüleri yansıtıyor. Hatta yukarıdaki fotoğrafa dikkatle bakarsanız; maskarayı fotoğraflarken görünüyorum (Bir insan bu kadar kendini ele verir; ne güzel görmemiştiniz tüh! :D). Koyu gri ambalajın üzerine kırmızı hatta bu sezonun rengi olan "Marsala" rengi ile "Rimmel London Kate <3" amblemi konulmuş. İlk bakışta renklerden dolayı yazı dikkat çekmiyor ama dikkatli bakınca net görebiliyorsunuz.

Kate Idol Eyes Mascara

Fırçası ise yine çok enteresan. Rimmel London Scandeleyes maskaralarından kullandıysanız, o maskaraların fırçaları gibi dalgalı, silikon yerine fırça şeklinde ve biraz büyük. Unutmadan söyleyeyim; bu maskaraların iki çeşidi var, mavi ve siyah. Bendeki "004 Eye Rock Jet Black". Fırçasını, kıvrılan iç kısmı kirpiklerinize gelecek şekilde tuttuğunuzda, dışa doğru olan kirpikler de dahil hepsini kavrıyor bu anlamda sevdim. 

Kate Idol Eyes Mascara

Kirpiklere tek uygulama yaptığınızda, yukarıdaki görüntüyü elde ediyorsunuz. İlk fotoğrafta göz bebeklerim az daha kanatlanmış göğe uçuyormuş da sonradan toparlamışım durumu sanki :). Bu arada görsellerin üzerine tıklayarak daha yakından görebilirsiniz. 
Şimdi gelelim iki kat uygulama sonuçlarına...

Kate Idol Mascara

Ay her yer gözle doldu :) Evet bu ikinci görsel kolajı da rimelin iki kat uygulanmış hali. Güzel uzatıyor, topaklanma yapmadığını iddia ediyor, dediğini de yapıyor. Hacim verme konusunda çok çok başarılı değil bana göre ama bu, kişiden kişiye göre değişir. Yani benim kirpiklerim cılız, o yüzden bol rimel kaçınılmaz oluyor, hele ki derdim hacim olunca. Alt kirpiklerime de dokundurdum gören, fark eden var mı? Tabiki olamaz çünkü kendileri milimetrik ve açık renkli :) Mikroskopla rimel sürüyorum; sürdüğümde ise sanki makyaj hatası yapmışım, kalem bulaştırmışım gibi duruyor :)). O nedenle genelde sürmüyorum ama bu görsellerde sürmüşüm niyeyse. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim; ilk kolajın ilk fotosuyla; ikinci görselin son fotosu ne kadar benzer çıkmış :). 

Bu rimelin sevdiğim bir özelliğini de unutmadan belirteyim; kapak sistemi kilitli. Yani kapatıp çevirdiğinizde "click" diye bir ses geliyor ve "Acaba açık mı kaldı, hava alır mı, kurur mu" gibi derdinizi de ortadan kaldırıyor. Ben bu özelliği çok sevdim.

Bu rimeli Watsons mağazalarından 16.99 liraya alabilirsiniz. Yalnız bu fiyat yeni yıldan önceki fiyatıydı, şimdi de aynı mı net olarak bilemiyorum. 
Kullanan var mı aranızda? Siz memnun kaldınız mı yorum olarak bırakırsanız çok mutlu olurum.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Sevgiler.

broken heart



Not: Fırçasının kalbi kırıkmış. (!) :))

6 yorum:

  1. :) Fırçanın kalbi kırıkmış benim kalbime eşlik etsin diye alacağım :) Şaka bir yana çok seviyorum ben Rimmel ürünlerini buradan da Watsons'a diyorum ki bana da koli neyin yollarsanız Rimmel olsun içinde :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D :D alemsin. Birlikte karşılıklı dertleşirsiniz artık ahahaa :D Ben de seviyorum bu markayı. Her ürününü başarılı bulmuyorum ama genel olarak güzel bir marka. Valla bana da ilk kez gelmişti paket, inşallah sana da gönderilir ama içinde Rimmel ürünleri de olsun! :D

      Sil
  2. rimmelin maskaraları hariç her ürününü seviyorum maskaraları bana doyurucu gelmiyor maalesef =)) ama kilitli kapak olayı çok mantıklı bende bir kaç firmanın ürününde denk geldim kapatma noktasını bilmek büyük rahatlık. bu arada kaş şekli de harika söylemeden geçemeyeceğim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim :) Evet bazı maskaraları fena değil ama genel anlamda maskaraları beni de pek tatmin etmiyor. Cılız kirpikliyim ondan hacim ve uzunluk bir arada istiyorum, öyle olunca da uygun rimeli bulmak zorlaşıyor tabi :) Kilitli kapak olayını ben de çok sevdim, insanın içi rahat ediyor :) <3

      Sil
  3. Canım rimel bir yana kaşlarına bayıldım :)))

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))