28 Ocak 2015 Çarşamba

Rimmel London 230 "Coral Garden" Ruj

Merhaba;
Yeni yıl indirimlerinden alıp henüz yazılarını yazamadığım ürünler vardı elimde, çünkü ilk izlenim yazısı olmadığı sürece denemeden, tecrübe etmeden yazmayı uygun bulmadım ve yapmadım hiçbir zaman. Bugün de uzun zamandır severek kullandığım, o ürünlerden birini inceleyeceğiz birlikte.

Watsons'ta satılan "Rimmel London" markasını bilmeyenimiz yok sanırım. Ben bu markada niyeyse sadece Kate Moss serisinin rujlarına şans vermiştim fakat indirimde, kışın bu soğuk günlerinde kuruyan dudaklarıma nemli yapısıyla daha iyi gelen "Moisture Renew" serisinden "230 Coral Garden" ruju denemek istedim; iyiki de denemişim. "Watsons Yeni Yıl İndiriminden Neler Aldım?" yazımda da bu rujdan kısaca bahsetmiştim. Okumak için tık tık :).

Rimmel London 230 Coral Garden


Alırken bu rengin tester.ı yoktu, o nedenle bu rengi, göz kararı tenimde nasıl duracağını tahmin ederek aldım. Aslında doğru bir şey değil çünkü aynı olan bir renk, farklı olan cilt tonlarında bambaşka durabiliyor, bu bir risk taşır her zaman ama cilt rengimi bildiğimden tahminim birebir doğru çıktı ve aldığım için kendimle gurur duydum :). Rengi kiremit alt tonlu coral diyebilirim.

Yapısı yumuşacık ve sürümü inanılmaz kolay. Şöyle söyleyeyim; eğer dudağınızda kuruluktan kaynaklı minik bir kabuk veya sert kısım varsa; rujda bunun izi çıkıyor. Yumuşaklığı bu kadar fazla. Ayrıca kokusunu Kate Moss serisinden çok daha fazla beğendim. Bana küçükken, evde yalnız kaldığımda annemin makyaj malzemelerden yürüttüğüm rujların kokusunu anımsattı. İtiraf edin; hangimiz zamanında bu kaçamakları yapmadık? :) 
Kokusunu tanımlamak çok zor; çiçeksi diyebilirim ama parfüme de benziyor. Eğer koku hassasiyetiniz varsa, sürerken biraz rahatsız edebilir ama zaten kalıcı bir koku değil.

Rimmel London 230 Ruj

Elimde denediğim fotoğrafta görebildiğiniz gibi rujun rengi, ambalajındaki renkle birebir aynı. Çünkü bazı rujlarda bu durum, birebir tutmayabiliyor. Tek sürüşte opaklığı, bu kadar yumuşak yapılı bir ruja göre oldukça başarılı ama üzerinden bir kat daha geçtiğinizde rengi biraz daha oturuyor. Kalıcılığı konusunda herhangi bir iddiası yok. Zaten bu kadar yumuşak yapılı rujlar, genellikle pek kalıcı olmuyorlar. Yani bir şey yiyip içmediğiniz sürece sorun yok, aksi takdirde tazelemeniz gerekebilir.
Dudakta duruşuna gelirsek;

230 Coral Garden Dudakta Duruşu

Yapısı, yumuşaklığı ve saten bitişli olması itibari ile dudaktaki çizgilere dolması kaçınılmaz ama bence bu sorun değil. Şunu da rahatlıkla söyleyebilirim ki, kesinlikle dudakları kurutmuyor; nemlendirmesi oldukça başarılı. Kısacası; ben bu ruju ve seriyi oldukça sevdim ve diğer renklerinden de en kısa zamanda satın alacağım.

Rimmel London markasını ve bu serisini Watsons mağazalarından bulabilirsiniz. İndirimsiz fiyatı; 17.99 fakat indirime denk gelirseniz çok daha uyguna alabilirsiniz. Ben %35 Rimmel London indiriminde 11.70 liraya almıştım. Bu tip rujlara ihtiyacınız varsa, şans vermenizi öneririm :)

Sevgiler ...

9 yorum:

  1. Bu ruju daha önce görmemiştim ama dudaklarında çok güzel durmuş! Watsons 'a gittiğimde buna bir bakayım, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Kate Moss serisi o kadar ilgimizi çekiyor ki; bunu geç keşfetmemiz normaldir :) <3

      Sil
    2. Kate Moss serisi geldiğinde herkesin ilgisini toplamayı başarmıştı. Bu arada bende mimin var canım :*

      Sil
  2. Rimmel'in bu serisi bence en iyi rujları tabi lipstainlerinden sonra.. Neredeyse her rengi mevcut bende. Heather Shimmer rengini de tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de çok sevdim :) Sen mi önermiştin bana bunu? :D çok teşekkürler gerçekten harikaymış. O ruja da en kısa zamanda bakacağım :) Teşekkürler :* <3

      Sil
  3. Coral isimli ama kırmızı alt tonlu sanırım :) Çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha çok kiremit alt tonlu diyebilirim. Çok parlak durmuyor aslında ama fotoğrafta maalesef bu şekilde görünmüş. Ne yapsam çözemedim :/ Teşekkürler <3

      Sil
  4. Çok güzelmiş cnm, evet gayet nemli duruyor çok beğendim, merak ettim ben de bakacağım rujlarına :)
    takipteyim, ben de beklerim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de sevdim canım; teşekkürler ben de takipteyim seni :)
      Sevgiler <3

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))