21 Nisan 2015 Salı

Rimmel London Oh My Gloss "Captivate Me" Yorumlarım

Merhaba,
Baharın gelmesiyle çoğu makyajlara ışıltılar, tırnaklara da bahar renkleri geldi bile. Dudaklarda da koyulardan uzaklaşıp daha nude ve parlak renklere geçti çoğumuz. Hal böyle olunca lipglosslar da devreye girdi tabi. Watsons'lara yeni gelen glosslardan "Oh My Gloss" da Rimmel London standında yerini aldı. 6 saate kadar kalıcılık vaadeden bu lipglosslardan, denemek için ben de satın aldım ve deneyimleyip geçtim bloğumun başına. :)

Rimmel London Oh My Gloss 340


Dünyanın en şekilsiz öpücük fotosu olduğunu biliyorum :) neyyssee... 
Önce lipgloss hakkında biraz bilgi vermek istiyorum; bu seri "Parlaklık Koruyucu" teknolojiyle üretilmiş ve içinde argan yağıyla E vitamini barındırıyor. Dudaklarda 6 saate kadar rengini, parlaklığını ve rengini korumayı vaadediyor.

Rimmel London Oh My Gloss

Bu arada bendeki rengi; "340 Captivate Me" yani Türkçe anlamıyla "Beni Büyüle" :). İçinde renkli ışıltılar var ve hatta çok minik sim diyebilirim bunlara. Rengi gül kurusu ama dudakta daha doğal duruyor. Gerçi benim dudaklarım kendinden renkli olduğu için bende şeffaf parlatıcı gibi duruyor, o ayrı ama dudak ve ten renginize göre sizde daha belirgin durabilir. Aşağılarda, yazının sonuna doğru dudağımdaki duruşunu görebilirsiniz. 

Ambalaj tasarımı da ilginç. Plastik ama sanki cammış da ısıtılıp iki elle çevrilmiş gibi yamuk ama çok hoş duruyor.

Rimmel London Oh My Gloss No 340

Fırçası ise sünger şeklinde ve dudağa çok rahat sürülüyor.Fırça tasarımı da dış ambalaj tasarımı gibi ilginç. Mini minicik kedi dili gibi, yassı. Yukardaki fotoğraflarda sağda çevrilmiş, solda da düz tutulmuş halde uygulama süngerini görebilirsiniz.

Gelelim benim yorumlarıma;
Dudak parlatıcılarından renk vermesi ile ilgili çok beklentiniz varsa, sizi hayal kırıklığına uğratabilir (Özellikle dudakları renkli olanları) ama şu büyük sıkıntımız olan yapış yapış olma durumu bunda yok gerçekten de. Dudağımda ağırlık yapmadı. Yani "Bir an önce sileyim, dudağımda ağırlık yaptı, rahatsız etti" durumunu yaşamadım. Kalıcılığı konusunda da başarılı buldum. Eğer bir şey yiyip içmeyeceksem diğer parlatıcılara göre uzun süre dudağımda kaldı ama dudaklarınızı yalarsanız, yemek yerseniz, bir şeyler içerseniz tabiki tazemelemeniz gerekebilir. Parlaklığı ve canlı duruşunu da sevdim. 6 saate kadar kalır mı bilmem, o kadar tutmuyorum genelde ama kalmasa bile çantada çok yer kaplamaz bence :).

Rimmel London Oh My Gloss 340

Dudaktaki duruşu da bu şekilde. Fotoğrafın üzerine tıklarsanız daha yakından görebilirsiniz. Dikkatli bakınca da o minik simleri farkedebilirsiniz. (Fotoğraf gün ışığında çekilmiştir.).
Fiyatına gelirsek; 13,99 liraya Watsons'larda bunu ve diğer renklerini bulabilirsiniz. Diğer hatırladığım renkler arasında daha kırmızıya dönük ve nude renkler yer alıyordu.

Sevgilerimle..

DuyguGöker

12 yorum:

  1. Rengi çok güzelmiş ben lip gloss çok sevmiyorum ama deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok beğenerek aldım ben de :) Dene bakalım sevecek misin? :*

      Sil
  2. Günlük makyajımda bende lip glossları tercih edenlerdenim.Rengi güzelmiş beğendim.
    Fiyatıda çok ekonomikmiş denemek isterim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de daha çok bahar ve yaz aylarında gloss tercih ediyorum :) Bakalım sen sevecek misin :)
      Sevgiler <3

      Sil
  3. Rengi çok güzel. Ama 6 saat kalabileceğini hiç sanmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet neredeyse bu serinin hepsinin rengi güzel ama yazdığım gibi yemeden içmeden 6 saat belki kalabilir, bu kadar uzun süre tutmadım o yüzden net bir şey söyleyemem ama bir gün deneyeceğim; 6 saat kalırsa güncelleme olarak eklerim yazının altına :)

      Sil
  4. rengi çok tatlı hemen benim de almam lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, sen de dene bakalım beğenecek misin :) :*

      Sil
  5. Bu konularla çok ilgili olmasam da sayenizde bayanlarla ilgili çok şey öğreniyorum ve bu bilgiler bayanları anlamam açısından işime yarayacaktır teşekkürler.

    http://microsoftteknolojileri.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))