8 Mayıs 2015 Cuma

PASTEL "Kissproof 20 Numaralı Ruj" ile İlgili Yorumlarım

Merhaba;
Hazır indirimler başlamışken ve Gratis, Pastel markasında %30 indirim yapmışken; kaçırılmaması gereken ürünlerden biri olduğunu düşündüğüm kalıcı rujlarından bahsetmek istedim. Özellikle bahsetmek istediğim ise "20" numaralı ruju.

PASTEL Kissproof 20


Rengi tam benlik! :) Nude gibi görünse de benim gibi beyaz tenli iseniz daha çok kahveye çalan bir renk gibi durabiliyor dudakta. Tabi bu hem cilt alt tonunuza, hem de dudak renginize göre değişkenlik gösterebilir. Eğer tester bulursanız dudağınıza tutmanızı öneririm. Deneyin demiyorum çünkü Gratis, Watsons gibi drugstore mağazalarda rujlar; Mac gibi, rujları denemeden önce alkolle sterilize edilmiyor. Bu demek oluyor ki sizden önce birçok kişi bunu denemiş olabilir ve ihtimaller arasında tükürükle geçen birçok hastalığın yanısıra uçuk veya diğer virütik, mikrobik hastalıklar kapmanız da olası. İçinizi kararttım biliyorum ama ben bu konuda hassasım, size de hatırlatmak istedim. 

PASTEL "Kissproof 20 Numaralı Ruj"
  Pastel ruja dönecek olursak; sürümü oldukça kolay, likit yapıda ve 10 - 15 saniye gibi bir sürede kuruyarak sabitleniyor. Bu tip kendi süngeriyle uygulanan kalıcı rujlarda, mutlaka önce bir dudak kalemi kullanmanızı öneririm. Önce dudak çerçevenizi çizin ve ardından içini bu ürünlerle uygulayın. Hem hata riskini en aza indirger, hem de daha hoş bir görüntü oluşturur. Ben bu ruja, Essence'in çok sevdiğim dudak kalemlerinden "04 Honey Bun" rengini yakıştırıyorum ve çok severek kullanıyorum bu ikiliyi :) 

PASTEL Kissproof 20 Ruj
  Uygulama kısmı çok yumuşak sünger şeklinde fakat uyarmam gerekir ki çok fazla ürün alıyor. Kullanacağınız zaman, ya ürünü biraz kapakta sıyırıp azaltın ya da dudaklarınız dolgunsa orta iç kısımlardan başlayarak fazlalığı oraya oturtup; dışlara doğru yayarak uygulama yapın.
  Kokusuna gelirsem; rahatsız etmeyen hafif bir kokuya sahip. Ben Mac rujların kokusuna benzettim fakat onlardan bir tık daha kimyasal koktuklarını düşünüyorum ama bu hiç rahatsız edici değil. Zaten sabitlenince kokusu da uçup gidiyor.


PASTEL Kissproof 20
Soldaki fotoğrafta da ilk sürüldüğünde ve kuruyararak sabitlendiği şeklini görüyorsunuz. Rengte herhangi bir değişiklik, vb yok. Çıkarması da çok zor değil, ıslak bir mendille hafifçe bastırdığınızda sizi çok zorlamadan çıkıyor. Dudakta kalıcığı ise buna rağmen başarılı. Kururken hafif yapışkanlık olsa da bir süre sonra o his de kayboluyor. Hatta dudağınızda ruj olduğunu bile unutuyorsunuz. Ben de ağırlık hissi de oluşturmadı. Dudakları her likit ruj gibi biraz kuratabilir ama altına bir lipbalm uygulayıp fazlalığını alarak sonrasında bu ürünü uyguladığınızda kurutacağını sanmıyorum. Ben buna bile gerek duymadım açıkçası.

Ve son olarak; dudakta duruşu :)

PASTEL Kissproof 20 Dudakta Duruşu

Dudakta daha kahve duruyor aslında ama ne yaptıysam tam rengi yansıtamadım. Elimdeki görünüşleri daha gerçekçi, hatta tam anlamıyla birebir diyebilirim ama dudakta (Sanırım ışıktan) daha pembemsi ve açık durmuş maalesef.

Kısacası diyebilirim ki "Bu rujlar bir harika dostum!" :D Ayrıca Pastel'in kendi sitesinde de şu anda güzel indirimler var ve bunlarda da %25 indirim var. Normal fiyatı 18 civarı.
Siz denediniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler.


31 yorum:

  1. Denemedim denemeyeceğim battım maaşım gitti indirimlereee :( Ama rengi güzelmiş yakışmış elimdeki ruj ordusu bir gün biterse denerim :) Tabi o zamana bu seri kalırsa hahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Hahaha :D alemsin. Bence de elindekileri bir bitir, ruj çok çabuk bozuluyor çünkü ve biz de farkında olmadan dudakta yiyoruz rujları. Aman diyim bozulmadan bitir, alma sen annem alma bunu :P hahaa :D

      Sil
  2. Dudakta duruşu daha da güzelmiş rujun beyaz tenli biri olarak çok beğendim.Güle güle kullan :D Yapı olarak Essence'in mat gloslarına benzettim ama kullanan biri olarak sen ne dersin? Tester konusunda kesinlikle katılıyorum ben dudakta hiç denemem rujları neme lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Beğenmene sevindim. Yok Essence likit mat rujları çok çabuk çıkıyor; bunda öyle bir sorun yok, arada bayağı bir fark var diyebilirim :) Ben bir kere Note rujları denerken aşka gelip o hatayı yaptım, eve gelene kadar dudaklarımı yalamamak için çatlaya çatlaya geldim eve hemen kolonyaladım. Feci yandı tabi ama bir daha asla yapmam. O yüzden kimse bu hataya düşmesin diye uyarıda bulundum yazımda :)

      Sil
  3. baya yakışmış canım rengi sana:)

    YanıtlaSil
  4. Bu seriden ben de bir ruj denemek istiyorum ama henüz almaya fırsatım olmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer kalıcı ve mat bir ruj arayışındaysan hazır indirimdeyken deneyebilirsin. Çok hoş renkleri var :)

      Sil
  5. Çok güzelmiş rengi canım, aklımda olsun bu ruj da gidip deneyeyim boş bir zamanda. Şimdiki değil ama bir sonraki indirimde de sepetime girer belki :) Güle güle kullan sende :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de çok sevdim rengini teşekkür ederim :) Umarım sen de alırsan beğenerek kullanırsın :D <3

      Sil
  6. Rengi ne kadar güzelmiş.Daha önce hiç dikkatimi çekmemişti nasılsa.Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. İtiraf edeyim ki, rengine ben de görür görmez vurulmuştum :) <3

      Sil
  7. İnşallah sen de beğenirsin canım :) :*

    YanıtlaSil
  8. bayıldım bayıldım ama ne etti isem bulamadım bu numarayı. haber saldım bulan alsın diye şimdi daha da arttı isteğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler kuzum :) Valla ben Ptt Gratis'e bakarken rengine vurulup aldım, 20 numara olduğunu eve gelince farkettim ahahaa :D Bakırköy'de 6 tane Gratis var; illaki bulursun buralarda :)

      Sil
  9. Bende Dudakta ki tonunu daha çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ten rengine göre rujlar da dudakta farklı durabiliyor :)

      Sil
  10. Rengi çok güzelmiş Duygucum çok da güzel taşımışsın :) Bi ton rujum olmasa alırdım o derece beğendim :)
    Bana da beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim canım benim :) :* Beğenmene sevindim :) Takipteyim,
      Sevgiler <3

      Sil
  11. Ben de kozmetiklerin her alanda denenmemesi taraftarıyım. Rujun rengi çok güzel.. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bence de, hijyen açısından önemli olsa da pek dikkate alınmıyor maalesef. Çok teşekkür ederim, sevgiler :) <3

      Sil
  12. Çok güzelmiş cnm, sabitlenme olayı süper ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, evet ben de çok sevdim :)

      Sil
  13. Bu konularla çok ilgili olmasam da sayenizde bayanlarla ilgili çok şey öğreniyorum ve bu bilgiler bayanları anlamam açısından işime yarayacaktır teşekkürler.


    http://microsoftteknolojileri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. Rengi cok yakismis sana pastel makyas markalarini gratisten bulmam mumkun mu acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Evet Pastel markasının ürünlerine, pastelshop online satış sitesinden ve Gratis'ten ulaşabilirsiniz. Sevgiler ❤

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))