3 Haziran 2015 Çarşamba

Yeni "PASTEL ProFashion Eyebrow Duo" Kaş Farı (02 Medium)

Merhaba,
Kısa bir aranın ardından tekrar buradayım. Dün "PASTEL" markasının denemem için gönderdiği ve yeni çıkardığı "Nude" serisinden oluşan ve ayrıca son çıkarmış olduğu "PASTEL ProFashion Eyebrow Duo" kaş farından oluşan harika bir paket aldım, bunun için PASTEL Kozmetik'e tekrar çok teşekkür ediyorum. Pakettekilerden "Nude Far Paleti"ni daha önce hem burada, hem de Youtube kanalımda incelemiştim. Linkleri aşağıda ;)

PASTEL NUDE FAR PALETİ => Blog 
PASTEL NUDE FAR PALETİ => Youtube

Gelelim konumuza :) Bugün yeni çıkan, taze taze, dumanı tüten (!) "PASTEL ProFashion Eyebrow Duo" kaş farından bahsedeceğim. Türkiye'de ilk kez vaks ve farın bir arada satışa sunulduğu kaş ürününü gelin birlikte inceleyelim :)

PASTEL Profashion Eyebrow Duo


Renk Çeşitleri
Öncelikle söylemeliyim ki; bu kaş farlarının üç ayrı renk çeşidi var. Ten ve saç renginize göre size uygun olanı seçebiliyorsunuz ki bence bu güzel düşünülmüş. Doğal bir bitiş için sarışınlar; saç renklerinden bir ton koyu; diğer tüm saç ve ten tipleri, kendi saçlarından bir - iki ton açık şekilde kaşlarını doldurmalıdır, bu da unutulmamalı. PASTEL ProFashion Eyebrow Duo Kaş farlarının renk skalasını görebilmeniz için aşağıdaki görseli hazırladım.

PASTEL ProFashion Eyebrow Duo Kaş Farı

Markanın bana gönderdiği; kumral olduğum için "02 Medium" rengi. Fotoğrafladığım ürünle skaladaki renkler farklı gibi dursa da (Light gibi duruyor) uygulandığında skaladaki renklere çok yakın oluyor. Yani görünüşe çok aldanmayın, denemek gerekli.

Yapısı
Gerek üründe; gerekse skalada solda gördüğünüz renk; vakstan çok, koyu kıvamlı bir jel formunda; kremsi de diyebilirim. Vaks bal mumu kıvamında olur çünkü. Wetnwild kaş farı setindeki vaks kadar sert ve koyu kıvamlı değil, uygulaması kolay. Sağdaki ürün ise tamamiyle toz; bildiğimiz far yapısında. Ben ıslatarak eyeliner olarak da kullanmayı düşünüyorum ve tabi alt kirpik diplerimde. Ayrıca setin içinden bir de kesik uçlu minik bir fırça çıkıyor. Kaş dış hatları belirginleştirmek ve sınır oluşturmak için oldukça kullanışlı.

PASTEL ProFashion Eyebrow Duo Kaş Farı

PASTEL ProFashion Eyebrow Duo Kaş Farı

Sağ görselde elimde denediğim ürünlerin solundaki vakslı far, sağındaki ise toz yapıdaki kaş farı. Ben kaşlarımın sınırları belirginleştirmekte vaksı; içini doldurmakta da toz ürünü kullandım. Jel ürünü tüm kaşınızı sabitlemede kullanıp üzerine toz ürünü de kullanabiliyorsunuz. Dilerseniz de sadece kaş farını kullanabilirsiniz.Üstüste uygulanmış hali ise aşağıda :).

PASTEL ProFashion Eyebrow Duo Kaş Farı Medium

Benim Yorumlarım
Bence kumral ve kızıl aynı sette olmasa daha iyi olurdu çünkü ben kızıllık barındıran kaş farlarından hoşlanmıyorum; küllü renkler bana daha uygun o nedenle sarışınlar için olan "Light" rengi benim için daha uygun olabilir. Tabi bu benim görüşüm. Onun dışında sadece vaksı kullanıp tozla üstünden geçince benim için koyu durabiliyor o nedenle sınır belirlemede vaksı; boşluk doldurmada tozu daha uygun buldum. Rengi tutturursanız bu ürün gerçekten kaşlarda kolaylık sağlıyor. Sabitlemesi de sertleştirmemesine rağmen başarılı ki bence bu önemli. Aşağıda bu ürünü kaşlarıma nasıl uyguladığımı ve nasıl durduğunu görebilirsiniz.

PASTEL ProFashion Eyebrow Duo Kaş Farı (Medium)
Soldaki görseli sırasıyla açıklayayım;
1. Bu fotoğrafta kaşımda hiçbir ürün yok, tamamiyle doğal kel hali :D Rengi küllü kahve, küllü gri arası, tanımlanamayan bir renk (!) :) Üst kavis kısmında "Çıksak mı çıkmasak mı kararsızız" diyen, sonunda gönülsüz çıkmaya karar vermiş ve "Hadi çıkalım da şu kız mutlu olsun ama kendinizi ve görüntünüzü ağırdan satın, naz yapın" diyerek varlığı yokluğu bir olan kısmı da görüyorsunuzdur:)

2. PASTEL ProFashion Eyebrow Duo kaş farının renkli kaş jeli (Vaks) ile kaşlarımın sınırlarını belirledim. Bunu kendi fırçası ile uyguladım. Vaks çok yoğun renk vermiyor; bu bence güzel çünkü daha doğal duruyor ama rengi konusunda biraz sıkıntı var gibi geldi bana. Belki de alıştığım renklerden çok daha açık olduğu için ben böyle düşünüyorum. Burada rengin bana uygun olduğunu düşünseydim vaksla tüm kaşlarımı boyayabilirdim.

3. Ve sonuç :) PASTEL ProFashion Eyebrow Duo kaş farındaki toz ürünle (Ambalajın sağında bulunan ürün) tüm kaşlarımı doldurdum. Sınırın üzerinden de geçtim ki daha doğal dursun. Son fotoda renk aslında daha kızıla yakın ama niyeyse daha küllü çıkmış. Hayaller buradaki görsel; hayatlar Furkan Kızılay ! :D Şaka tabiki abartıyorum; rengi o kadar da turuncu değil yani :)) Gayet doğal duruyor..

Bu arada ekleyeyim; ambalajın arka kısmında da nasıl kullanılacağı yazılmış. Tıklayarak yakından bakabilirsiniz :)

PASTEL ProFashion Eyebrow Duo Kaş Farı (02 Medium)

Kısacası 2015 trendi olan belirgin kaşlar için oldukça başarılı bir ürün olmuş. Renk konusunda hedefi tutturursanız dadından yinmez! :D Fiyata gelince... Şu anda piyasada 14.90 lira olan PASTEL ProFashion Eyebrow Duo; Pastel'in online sitesi PASTELSHOP'ta denemeniz için %13 indirimli 12.90 lira. Siz denediniz mi? Almayı düşünür müsünüz? Yorum olarak bırakırsanız sevinirim. Ayrıca sormak istedikleriniz varsa da seve seve cevaplarım..

PASTEL Kozmetik'e tekrar çok teşekkür ediyorum :)
Sevgiler...

53 yorum:

  1. Firma gonderisi diye , elinize gecen urunu ilk gunden yorumlamak ne kadar dogru orasi tartisilir tabi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1.Firma gönderisi diye denemeden, hakkında bilgiye ulaşmadan İKİNCİ GÜN yazacak biri olsaydım; çıkar çıkmaz NUDE paleti KENDİ PARAMLA satın almaz; sipariş ettiğim palet elime geçer geçmez hakkında saatlerimi verip ilk izlenim videosu çekmezdim..
      2.Bazı ürünler vardır hakkında deneyim sahibi olabilmek için aylar geçmelidir ki etkisi net gözlemlenebilsin (Cilt ve saç bakım ürünleri gibi) ama bu bir KAŞ FARI! Gelir gelmez denedim ve tüm gün bununla geçirdim; kaş çıkarmasını mı beklemeliydim? Neyi beklemem gerekiyormuş pardon?
      3.Yeni çıkan ürünleri kendimizde deneyip size bilgi sunuyoruz,yani emek veriyoruz. Bu nasıl bir üsluptur?
      3.Ürün indirimde ve indirimin ne zaman biteceğini bilmiyorum, okurlarımın yararlanmasını istedim ve UZUN SÜRE KULLANMAK GEREKMEDİĞİ için BENİM İÇİN YETERLİ GELECEK SÜRE DENEYEREK fikirlerimi yazdım. Sizi bağlar ya da bağlamaz orasını bilemem ama beni bilen bilir. FİRMA GÖNDERİSİ diye BEĞENMEDİĞİM ÜRÜNLER HAKKINDA HİÇBİR ZAMAN OLUMLU KONUŞMADIM! Bana güvenen bir sürü insan var; kimsenin hakkına giremem..
      Firma gönderisi diye saldırıları bırakın artık lütfen..

      Sil
  2. Maaşallah sana :) Keşke benim de gerek olmasa, çok şanslısın :) <3

    YanıtlaSil
  3. Harika bir yayın hazırlamışsınız. İkili renk seçenekleri çok hoşuma gitti. Sürümü de süper...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim; elimden geldiğinde detaylı anlatmaya çalıştım. Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim :) <3

      Sil
  4. ben her gün kaşlarım için kalem kullanıyordum. Ama bu çok doğal ve güzel duruyor. İndirimden faydalanmam gerek teşekkürler. Sevgilerimle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sert kalemler kaşları dökebiliyor, o nedenle daha yumuşak yapılı ürünler kullanmakta her zaman fayda var bence :) İndirim devam ediyor; teşekkürler
      Sevgilerimle <3

      Sil
  5. benim sol kaşımda boşluk var alt kısımda kaş çıkmıyor küstü sanırım bunu kullanmayı düşünüyordum tanıtman iyi olmuş canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşine yarayacak bir yazı olmuşsa ne mutlu bana :) Küsen kaşlar varsa (Benimki gibi) o kısmı kaşınla aynı renkte çizip; kalan boşlukları bir iki ton açıkla doldurmanı öneririm nacizane. Daha doğal durur.
      Teşekkürler beğenmene sevindim canım :)

      Sil
  6. Tere karşı kalıcılığı nedir acaba?
    Bilgilendirme için teşekkürler.
    _____________________________________

    İlk yorum da ADSIZ olarak vur kaç yapan kişi için yazmak istiyorum. Eleştri yapabilmek için bile bir kimliğiniz olması gerekir ,sözüm ona dürüstlükten bahsetmek adını yazamayan birinin işi olmamalı.
    burada yazılanların tamamına karşı bile olsanız bir emek vardır teşekkür eder gidersiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yüzümden çok terleyen biri olmadığım için bu konuda farklı bir deney yaptım :) Direkt üzerine su sıktım. Herhangi bir akma veya bozukluk oluşmadı. Elimle sulu kaşımı hafifçe silmeye çalıştım, bulaşma veya tamamiyle çıkma gibi bir durum olmadı ama çok hafif yerinden oynayan kısımlar oldu (Kaşımın kel kısmında denedim.) Kaş içinde oynama olmadı ama kelliklerde hafif oynama oldu) .. İkinci yorumunuz için de teşekkür ederim <3 Sevgiler..

      Sil
  7. Çok kullanışlı olduğu belli.. güle güle kullanın.. Çok güzel detaylı bir şekilde anlatmışsınız.. Teşekkürler...Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nahide Hanım :) Evet elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalıştım. Ben teşekkür ederim, Sevgiler <3

      Sil
  8. Kömür gibi esmerim :) ama ilk wax ürünü ben gosh far paletinde gördüm ://

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wetnwild kaş setinde de var wax hatta Flormar da wax kalemi çıkarmıştı sanırım ama Türkiye'de ilk demelerinin sebebi; bu ürünlerin kaşa uygun renkte tasarlanmış wax olmaları.Yani renkli waxlar :) Gosh'taki de bildiğim kadarıyla şeffaf renkte :) <3

      Sil
    2. Bilgilendirme için teşekkürler canım
      Sevgiler

      Sil
  9. Yapacak bir şey yok tatlım; herkes iyiniyetli değil maalesef :/

    YanıtlaSil
  10. İlk dikkatimi çeken swatch'lardaki kızıllık oldu ama kaşta hiç fena durmamış.Denk gelince bir deneyeyim bakalım.Güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Evet medium rengi hem kumral hem kızıl saçlılar için olduğundan içinde kızıllık da var. :)

      Sil
  11. Bana hangisi olur ki ya :/ 7.4 saç rengi light çok mu açık kaçar acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç boyası kullanmadığımdan renklerin kodlarını da bilmiyorum :) Çok cahilim bu konuda ama koda internetten baktım; kızıl sanırım. Bunda kızıllık var zaten ama en iyisi diğer çeşitlerini de denemek ve o şekilde seçmek olur sanırım :)

      Sil
  12. renk çeşitliliği iyi pigmentli de bir ürün sanırım iyi olmuş çıkartmaları böyle bir şeyi cidden renk/ton sıkıntısı var markalarda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jel kısmı çok pigmentli değil ama diğerinin pigmenti kaş için yeterli geldi bana :) Evet maalesef Türkiye'de kaş konusunda yeterli renk skalası yok, kaş makyajı bizde çok yaygın değil ondan sanırım ama umarım bir ülkemizde de bu gereksinim anlaşılır da bir Anastasia Beverly Hills gibi marka çıkar. Pastel adım atmış gibi görülüyor :)

      Sil
  13. renkler ülke şartları ile bağdaşmıyor bence, biz kara kaşlı insanlarız çoğunlukla :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman "Dark" çeşidi uygun olur sanırım :) Kara kaş kara gözlüler de sonradan sarışın olmayı seviyor ya ondan renkler böyle sanırım :D

      Sil
  14. Çok güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık ^-^

    YanıtlaSil
  15. İşşte aradığım ürün buu , çok açıklayıcı yazmışsınız teşekkür ederim .
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımım dokunabildiyse ne mutlu bana :) Ben teşekkür ederim :)
      Sevgiler <3

      Sil
  16. Çok güzel açıklamalı bir yazı olmuş. Elimdeki kaş farları bitince bunu deneyceğim zaten çok merak ediyorum. Kendinden wax lı olması süper, bir de kızıl saçlılar için seçeneği olması daha süper. paylaşımın için teşekkürler. Ben de bloguma beklerim www.evriminblogu.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim :) Takipteyim zaten ;)
      Sevgiler <3

      Sil
  17. Kaş farını beğendim,sanırım deneyeceğim.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  18. Çok güzel olmuş güle güle kullan sevgiler :)

    YanıtlaSil
  19. Ne güzel göstermişsin. Harikasın. Ürün çok güzel. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Elimden geldiğince detaylı yazmaya çalıştım. Sevgiler <3

      Sil
  20. bende ilk kez kaş farı uygulamasını öğrendim sayenizde emeklerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi faydam dokunabildiyse ne mutlu bana :) Çok teşekkür ederim <3

      Sil
  21. Çok güzel bir kaş uygulaması yapmışsınız. İlk yorumdaki kişiyi kınıyorum. Tabii ki kaş farı, far paleti gibi ürünleri aylarca denemeye gerek yok. En fazla birkaç günü bu ürünle geçirmeniz yeterli. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) O yoruma ben de üzüldüm ama aslında amaçları da bu, baltalamak .. O yüzden gerekli açıklamayı yapıp anlamıyorlarsa sonrasında gülüp geçiyorum :)
      Sevgiler <3

      Sil
  22. güzel günlerde kullan duygucum baya güzel bir ürünmüş denemeliyim:) sevgiler!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim :) Dene bakalım sevecek misin?
      Sevgiler <3

      Sil
  23. Merhaba sayfanızda iade i ziyaret yaparken bu postu gördüm. Yorum yapmadan geçemedim bu ürünü almadım ama kozmetik alışverişi yaparken testerını denedim. Bence fiyat&performans açısından başarılı bir ürün. Daha önce kaş farı, kaş kalemi, kaş jeli ve kaş maskarası aldığım için bu ürünü almamak için kendimi zor tuttum :) Daha doğrusu kaşlarım koyu renkli ve sık aldığım diğer kaş ürünlerini de pek kullanmadığım için en mantıklısı almamak dedim ve kendimle resmen mücadele ettim :) Deneyip, yorumlayıp, emek verip post hazırladığınız için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz ve yorum yazdığınız için :) Bir faydam dokunabildiyse ne mutlu bana.. Teşekkürler,
      Sevgiler <3

      Sil
  24. ay bende 02 numarasını aldım kendimi açık bildiğim için meğerse değilmişim önceden mahallelerde çıkıkçı diye bilinen saçını kırmızıya boyayan teyze gibi oldum kurşun kalemle bastırarak yazınca daha koyu olur mantığıyla yürüdüm bu sefer bir sürü sürdüm bu seferde İdo Tatlıses gibi oldum lanet olsun bu kaş farına :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahaaaa :)))))))))) Harikasın yaaa !!! :)))

      Sil
    2. ahuhahahaha teşekkür ettim ^~^

      Sil
  25. Bu Ürünü ilk rasladıktan sonra araştırıp aldım çokta memnun kaldım doğumdan sonra kaşlarımda dökülmeler vardı canımı sıkıyorlardı bir ay sonrasında farkettimki dökülen kısımlar dan kaş çıktı kesinlikle vazgeçmeyeceğim bi ürün artık �� herkese tavsiye ederim :)))

    YanıtlaSil
  26. Kaslarimiz tamamen aynı renk ama burada cok kizil durmus kullu rengi veren bir tane bile urun bulamıyorum lutfen yardimci olur musun sen nasil dolduruyosun kaslarini

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))