17 Ekim 2015 Cumartesi

Ulric De Varens (UDV) "Réve De Varens" Parfüm

Merhaba!
Bir yaz mevsimini daha geride bıraktık ve artık buradayım :). 
Yazlıkta en sıkıntı çektiğim konu maalesef ki internet oldu. Yalnızca cep telefonunun internet paketini kullanabildiğim için acil yazılar dışında - ki burada paylaştıklarım yüzünden çokça internet paketimi zorladım ve kotamı aştım - hiçbir yazı paylaşamadım, hatta yorumlarınıza bile cevap veremedim; bunun için çok üzgünüm.

Gelir gelmez bekleyen yorumlarınızı tek tek okudum ve yanıtlamaya çalıştım, hepinize yorumlarınız ve yazamıyor olmama rağmen sabırla beklediğiniz için çok teşekkür ederim :).

Ve gelelim mis gibi kokan yeni sezonun ilk konuğuna :) Tabiki bu ara sıkça duyduğunuz ve başarısıyla duymaya devam edeceğinizi düşündüğüm  Ulric De Varens parfümlerinden
"Réve De Varens"


UDV "Réve De Varens"


Hem şişe tasarımı, hem kokusu, hem de benim için çok özel, önemli ve değerli olan "Melek Kanadı" sembolü ile bu parfüm; bende çok özel bir yerde.

Fakat bu parfüm hakkında detaylara geçmeden önce UDV hakkında biraz bilgi vermek istiyorum; 
UDV, 1981'den bu yana 90'dan fazla ülkede kullanılan Fransa menşeili bir marka. Kokular, 20 yıl boyunca YSL, Cartier gibi ünlü markalarla çalışmış olan Jean - Claude Ellena tarafından tasarlanmış. Ayrıca markanın kreatörlerinden Pierre Bourdon'un Cool Water, Kouros, Dolce Vita gibi parfümlerde adı yer alıyor. Şişe tasarımlarını ise 25 yıldır Paris'in en büyük tasarımcılarından Thierry de Bashmakoff yapıyor ve Dior, Bulgari, Chaumet, Galliano, Guerlian, Lacoste gibi parfüm şişelerinde imzası yer alıyor. Güzellik uzmanı 50 profesyonel jüri tarafından "En iyi koku, En iyi ambalaj, En iyi tasarım..." ile 5 Oscar'a layık görüldü ve en yaratıcı 10 Fransız şirketi arasına girerek "Prix de l'audace Créatrice" ödülünün sahibi olmuş bir marka. Konseptleri ise "Fransız lüksünün, uygun fiyatlara sunularak herkes tarafından ulaşılabilir olmasını sağlamak." Parfümlerin kalitesi ve fiyatların ulaşılabilir olmasının ise en büyük farkları olduğunu iddia ediyorlar.


"Réve De Varens" UDV

"Réve De Varens" detaylarına gelirsek...

Bu parfüm hakkında UDV'de yazılanlar şu şekilde:

"Meyveli, Çiçeksi, Misk
Bu koku, kadının feminen doğasının izlerini işler.
Üst notaları turunçgillerin parıldayan etkisiyle açılır, ardından neşeli meyvemsi notalar yerini alır. Çiçeksi kalbi, hoş ve narin çiçeklerle rafine ve sofistike bir hava yaratır.
Alt notaları Sandal ağacı ve Patchoulinin sıcak etkisine yoğunlaşır."

Ve benim yorumlarım;
Bu parfümü "Lancome Lâ Vieste Bella"ya benzetiliyor. Çiçeksi ve meyve kokularını sıktığınız anda alabiliyorsunuz. Kalıcılığı ise gerçekten, samimi söylüyorum; oldukça başarılı. Ben denemek için kıyafetime sıkıp o gün onu giydim. Ertesi gün merak edip kokladım -ki giydiğim gün deniz kenarına, yani bol nemli bir yere gitmiştim - kokusu hala kıyafetimdeydi. Başta fiyatına göre bu kadar başarılı olacağını tahmin etmemiştim ama beni yanılttı ve yanıldığıma çok sevindim :D. Kısacası gönül rahatlığı ile nacizane sizlere önerebilirim.

Fiyatları
11 Kadın, 11 Erkek parfüm çeşidi olduğunu biliyorum ama artmış da olabilir. Ayrıca vücut spreyleri de var. Fiyatları ise en fazla 44.90 lira. "Réve De Varens" ise 50ml'  34.50 ; 100ml 44.90 lira.

Nerelerde Satılıyor?
Biggmall, Watsons, Gratis, Rossmann, T-shop mağazalarında satışta. Ayrıca web sitelerinde de online satış yapılıyor. Detaylı bilgi için site adreslerini aşağıya ekliyorum. Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

http://www.ulric-de-varens.com.tr/

Siz UDV parfümlerinden hiç denediniz mi? Hoşunuza hangisi gitti yorum olarak yazarsanız sevinirim. :) Sevgiler...



14 yorum:

  1. UDV parfümlerini denemedim daha evvel ancak kalıcılıkları böyle güzelse, beğendiğim bir kokusunu edinmek isterim, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seveceğinizi ve memnun kalacağınızı düşünüyorum :) Ben teşekkür ederim,
      Sevgiler <3

      Sil
  2. merhaba canım bende geçen gratis te sıktım ve bir dahaki gün eşarbımda hala kokusu vardı ve kaldıkça güzelleşen bir kokuya sahip :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle :) Bu markanın kokuları artık yakın takibimde :) Neden bu kalıcılıkla o kadar pahalı parfümlere para verelim ki değil mi ama ? :D <3

      Sil
  3. Merhaba öncelikle hosgeldin canım :) bu markanın bende bi parfumunu kullanmıştım ismini hatırlayamadım da kaliciligi çok iyiydi onun da.. güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşbuldum canım çok sağol :) Evet ben de çok beğendim bu markayı, cidden başarılı :) Çok teşekkürler canım benim, öpüyorum :* <3

      Sil
  4. watsons ta hep görüyorum. merak da ediyorum ama hiç gidip denemedim nedense. bir dahaki sefere deneyeceğim çünkü çok severim meyve-çiçek karışımını..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu markanın başka çeşitleri de var ama bu da çok başarılı. Umarım beğenirsiniz :) Sevgiler <3

      Sil
  5. Denemedim hiç..Fiyatı da uygunmuş denemek lazım :)Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. ayy bu parfüm müthiş ya ve tam bir öğrenci parfümü fiyat açısından hem uygun hemde sıkıyorsun sıkıyorsun bitmiyorda ben yazın başında almıştım okulda at gibi kokmiyim diye 4-5 fış sıkıyorum bitmiyor katiyen=Ajda Pekkanın ölmemesi olayı gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))))))))))) Nasıl güldüm anlatamam, benzetmeler süper! :))) <3

      Sil
    2. buda bizim serseri serbest stilimiz abla :P

      Sil
  7. Hem fiyat uygun ,hemde koku kalıcı diyorsan kesinlikle göz atmak lazım ,teşekkürler canım...

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))