18 Haziran 2016 Cumartesi

Avene Yağlı ve Akneli Ciltler İçin 30 Spf Güneş Kremi

Merhaba;
Malum yaz yüzünü göstermeye başlamakla kalmadı, resmen beynimizi yakmaya çoktan başladı. Dolayısıyla dışarı çıkmadan önce mutlaka bir güneş koruyucu kullanmamız gerekiyor. Aslında yaz kış kullanmak gerek ama yaz aylarında kesinlikle ihmal edilmemeli.

Avene Yağlı ve Akneli Ciltler İçin 30 Spf Güneş Kremi

Sivilceye meyilli, karma, hassas ve problemli cildimde güneş koruyucular, genellikle kabusa dönerdi ve bu nedenle bu konuda çok seçici olduğumu belirtmeliyim. Kullandığım güneş koruyucu; sivilce yapmamalı, gözeneklerimi tıkayarak siyah nokta oluşturmamalı ve yaz aylarında zarzor yağlanmasını engellediğim cildimde vıcık vıcık bir görüntü yaratmamalı. Bu nedenle Nisan ortalarından bu yana Kozmium'dan bana gelen bir paket içerisinde yer alan "Avene Yağlı ve Akneli Ciltler İçin 30 Spf Güneş Kremi" sindire sindire kullandım, hatta havanın ısınması ile bu krem arasında cildim nasıl bir etki gösterecek onu bekledim ve artık rahatlıkla sizinle paylaşabilirim.



Avene Yağlı ve Akneli Ciltler İçin 30 Spf Güneş Kremi

Avene Yağlı ve Akneli Ciltler İçin 30 Spf Güneş Kremi, bana bu şekilde bir hediye ile birlikte geldi. Hediyesi "Cleanance Eau Nettoyante 50ml" adında yağlı ve akneli ciltler için yüz temizleme suyu fakat ben, içinde termal su olduğu için cildimi dinlendirmek istediğimde tonik olarak kullanmayı tercih ettim ama asıl konumuz güneş kremi.

Avene Yağlı ve Akneli Ciltler İçin 30 Spf Güneş Kremi

Öncelikle bazı özelliklerinden bahsetmek istiyorum; Avene Yağlı ve Akneli Ciltler İçin 30 Spf Güneş Kremi paraben içermiyor, suya karşı dayanıklı, UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlar, hipoalerjenik ve aynı zamanda komedojen değil. Ayrıca hassas ciltler için de uygun bir krem.

Arka kısmında yazdığına göre;

  • Güneşten koruyucu kompleksi sayesinde uzun süreli etki gösterir.
  • E vitamini öncüsü Pre-tocopheryl ile anti oksidan etki gösterir.
  • İçeriğindeki Avene Termal Suyu sayesinde rahatlatıcı ve yatıştırıcı etkiye sahiptir.
  • Aşırı sebum salgısını Glyceryl Laurate ile düzenlemeye yardımcı olurken, matlaştırıcı pudra içerikleri ile parlamayı önlemeye yardımcı olur.
  • Hafif bir yapıya sahiptir, hızla emilir, iz bırakmaz.Yapısı sayesinde kolayca uygulanır.

Avene Yağlı ve Akneli Ciltler İçin 30 Spf Güneş Kremi

Benim yorumlarıma gelirsek;
Başta da belirttiğim gibi her yaz cildime uygun bir güneş kremi bulmak benim için tam bir kabusken açık ve net söylüyorum; aradığımı buldum. Günlük olarak cilt bakımımı yapmanın ardından Avene Yağlı ve Akneli Ciltler İçin 30 Spf Güneş Kremi'i uyguluyorum. Yağlı bir his bırakmadan çabuk bir şekilde cildim tarafından emiliyor. İki aydan bu yana hiçbir şekilde sivilce vb yapmadığını da gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bundan sonra bittikçe alınacakların başında geliyor. Aynı zamanda bu güneş kreminin 50 Spf olanı da var. Bu arada ürün; 50ml.
Aşağıdaki görsele tıklayarak bu ürüne direkt gidebilirsiniz. Şu anda %44 indirimli ve fiyatı 39.00 lira. 

Bahsettiğim sete direkt ulaşmak için aşağıdaki görsele tıklamanız yeterli. :)



Kozmium'a tekrar teşekkürler;
Sevgiler.
Duygu Göker

8 yorum:

  1. Cildim yağlı benim de aynı şekilde :( çok zor buldum ben de sevdiğim ürünü, o yüzden seni çok iyi anlıyorum ;)

    Cilt yağlıysa krem formlardan uzak durup, losyon (Lotion) veya fluid yazanlara bakmak gerek.. Bir kaç sene önce korkunç bir hata yaptım ben de. Bunda o yazıyı göremedim. Aklında bulunsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu ben de bilmiyordum teşekkürler bilgilendirme için :) Bundan da çok memnun kaldım tavsiye ederim ;) :*

      Sil
  2. Ben de kendime uygun bir krem arıyorum. Buna bir bakayım. Öneri için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun için :) <3

      Sil
  3. İki gündür havalar inanılmaz sıcak neredeyse gölgede bile durulmuyor :( Bende 30 faktör kullanıyorum başka çare yok yoksa birinci derece yanık olacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet özellikle beyaz tenliler mutlaka güneş koruyucu kullanmalı. :/ <3

      Sil
  4. Sağlıkla,güzelliklerle dolu mutlu bayramlar diliyorum.Sevgiler....

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))