9 Temmuz 2014 Çarşamba

ESSENCE FLORAL GRUNGE ALLIK YORUMLARIM

ESSENCE FLORAL GRUNGE SERİSİ
Merhabaaa;
Hem bütçeye uygun hem de güzel ürünler sunan Essence markası, yeni bir seri daha çıkarttı. İçinde çeşitli yenilikleri barındıran bu renkli seride, benim özellikle tatlı rengiyle allık dikkatimi çekti ve tabi hemen kaptım :). 
Aslında seride neler olduğunu tek tek tanıtmak vardı aklımda ama satın aldığım seri ürünü yalnızca allık olduğu için allık üzerine bir "İlk İzlenim" yazısı yazmaya karar verdim. Serideki ürünler hakkında genel olarak bilgi sahibi olabilmeniz açısından toplu resmini de ekliyorum ;).


ESSENCE FLORAL GRUNGE ALLIK
Soldan sağa; saç tebeşiri, iki farklı far paleti, mini lipgloss seti

ESSENCE FLORAL GRUNGE SERİSİ
Farklı renklerde ojeler, allık, vücut dövmesi, stick eyeliner

Genel anlamda ürünleri gördüğümüze göre asıl konu olan allığımızı incelemeye başlayabiliriz.
Allık 5 gr ve seride tek renk olarak yer alıyor. Pembe şeftali karışımı tam bir yaz rengi :) Allık ışıltılı değil, mat yapıda ve pigment olarak çok başarılı değil ama yine de iki uygulamayla rengini veriyor. Biraz toz toz olma durumu var ama ince yapıda olduğundan bu rahatsız edici değil.
Fırça ile uygulamada bu sorun olmuyor.
ESSENCE FLORAL GRUNGE ALLIK

ESSENCE FLORAL GRUNGE ALLIK
Gratis'ten satın aldığımda kasadaki görevlinin, ürün arka bandını hunharca koparması sonucu malesef yazının çoğu gitti. Yanaktaki duruşu da son fotoğraftaki gibi oldukça tatlı :) Benim muhteşem yanağımda (!) duruşu bu şekilde :)
Seride bu allıktan tek renk olduğunu daha önce de belirtmiştim; rengin ismi "01 Be Flowerful". Bildiğiniz gibi "Essence" markası yalnızca Gratis ve Rossman.larda satılıyor ve fiyatı 8.55 lira.

Siz bu seriden herhangi birini denediniz mi? Düşünceleriniz neler merak ediyorum :)

NOT : Bu serinin yeni olmadığına dair duyumlar alıyorum bu nedenle bu notu ekliyorum. Essence markasının kendi sitesinde bu serinin satışta olduğu tarihe göre yeni sayılabilecek bir seri. Sitede "06.2014 - 08.2014" arası satışa çıktığı yazılı; onların yalancısıyım bir anlamda :) Ayrıca bulunduğum semte yeni geldi; bilginize :) Teşekkürler <3

<3 HERKESE MUTLU GÜNLER <3
Sevgiler..

8 yorum:

  1. gerçekten çok tatlı bir rengi var çok baskın olmayan allık renklerini seviyorum :)) benim favorim de flormarın pretty compact serisinden p115 <3 <3 sanırım bu üçüncü paket bittikçe aynısını alıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynen :) Baskın renkler beni hep ürkütmüştür; doğal duracak :) o flormar allığı da çok tatlı; kahve rengi olan kısmı ışıltılı mı? Kullanmadım hiç ama görmüştüm :) <3

      Sil
  2. Canım bu seri geçen sene yaz döneminde çıktı sanıyorum, çünkü lipgloss setini ve saç tebeşirini geçen yaz almıştım. Allık çok güzel durmuş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzucum çoğu standta yeni yer aldı, belki yeni geldi ama Essence'in kendi sitesindeki tarihlere bakarak bu postu hazırladım. Orada "06.2014 - 08.2014" yazıyor çünkü ama uyardığın için çok teşekkür ederim. Sanırım posta bu tarihleri de eklesem iyi olacak ;) Çok teşekkür ederim canım benim <3

      Sil
  3. Essence aklına esince koleksiyon ürünlerini tekrar satışa sunuyor herhalde.Ben de geçen baharda alıp kullanmaya başlamıştım ve yaz için favori allığımdır kendisi.Özellikle beyaz tende çok fresh duruyor tıpkı sen de olduğu gibi:)Ayrıca bulursan far paleti ve ojelerini de denemeni tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ben de anlamadım. Bir de sitesinden bakıyorum tarihlere ki insanlara yanlış bilgi vermiym diye :( Çok teşekkür ederim canım benim; eminim sana da çok yakışıyordur :) Bu serinin far paletlerini gördüm hatta elime alıp incelemiştim ama ihtiyacım yok diye almamıştım. Tavsiye ediyorsan bir kez daha düşüneyim :) Çok teşekkürler kuzum yorum için <3

      Sil
  4. cidden süper renk. bence sana çok yakışmış. ben bunu görmedim sanırım .fiyatı da çok uygun
    tavsiyesever.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canımcım :) evet fiyatı da çok uygun .. Bulursan tavsiye ederim :)
      <3

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))