25 Aralık 2014 Perşembe

WATSONS BÜYÜK YILBAŞI İNDİRİMİ VE DETAYLAR

WATSONS BÜYÜK YILBAŞI İNDİRİMİ

Merhaba;
Yılın bu son günlerinde kozmetik marketlerden beklediğimiz büyük indirim haberleri yavaş yavaş gelmeye başladı. Watsons, indirim listesini dün açıkladı fakat unutulmamalı ki; bazen indirim günleri dahilinde indirim oranları değişebiliyor (Arttırılıyor veya tarih uzatılıyor). Watsons böyle yapacak mı bilemem ama şimdilik yayınladığı indirim listesi bu şekilde.

İNDİRİM İSE ; 25 - 31 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİ.
(Resimlere tıklayarak daha yakından görebilirsiniz.)

WATSONS BÜYÜK YILBAŞI İNDİRİMİ

WATSONS BÜYÜK YILBAŞI İNDİRİMİ

WATSONS BÜYÜK YILBAŞI İNDİRİMİ

Kampanya ürünleri stoklarla sınırlı ve Watson'ın kendi sitesinde yazdığına göre bu fiyatlara KDV dahil değil. Ayrıca indirim kuponları hafta sonu ve özel gün indirim kampanyalarıyla aynı anda kullanılamıyor.

Watsons kart ile 31 Aralık'a kadar alışverişleri toplamı 100 TLve üzeri olan herkes 2015 puan kazanıyor. Kazandığınız 2015 puan, 5 Ocak tarihinden itibaren kartınıza yüklenecek. Bu puanı kullanım süresi ise; 6 - 31 Ocak tarihlerinde geçerli olacak. Bu tarihler arasında kullanmadığınız puan kalırsa da kartınızdan kısmi veya tamamı ile silinecek.

1 puan 1 TL olduğuna göre, oldukça kârlı bir uygulama :) Bilginiz olsun diye bu kampanyayı ve dikkat edilecek noktaları paylaşmak istedim. Detaylar WATSONS'ın sitesinde.

(: Bol kârlı alışverişler :)

3 yorum:

  1. Rimmel'ın Moisture Renew serisi rujlarını kaçırmamak lazım çok güzeller!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O seriden hiç rujum yok :) Kalıcılıkları nasıl peki?

      Sil
    2. Heather Shimmer var o orta karar ama As you want Victoria var fuşya ve kalıcı bir renk tavsiye ederim bayılıyorum!!!

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))