3 Mayıs 2015 Pazar

Rimmel London "Provocalips" 16 Saat Kalıcı Rujlar

Merhaba,
Hazır "Anneler Günü" yaklaşıyorken hem annenize hem de kendinize alabileceğiniz "Rimmel London Provocalips" kalıcı rujlardan bahsetmek istedim. Muhtemelen bu özel günde, birkaç gün sürecek indirimler olacaktır diye umut ediyorum ve kalıcı ruj arayışındaysanız, bu rujlara bir göz atabilirsiniz.

Rimmel London "Provocalips" 16hr Kalıcı Rujlar


Bir süre önce Watsons'ın bana denemem için gönderdiği bu rujlardan, bende iki tane var (Teşekkürler Watsons :D ) Biri coral - kırmızı tonlarında olan "500 Kiss Me You Fool"; diğeri ise pembeye yakın nude renginde olan "110 Dare To Pink". Kırmızı tonlarında çok kullanmadığımdan ve bir nude insanı olduğumdan, 110 benim favorim oldu. Duruşu, verdiği renk gerçekten çok hoşuma gitti. Kırmızı olan ise gerçekten benim için cesaret isteyen bir renk :). 

Rimmel London "Provocalips" 16hr Kalıcı Rujlar

Bu rujlar 16 saat kalıcılık vaad ediyor ve gerçekten de çok kalıcı. İki taraflı ambalajları var. İlk olarak renkli kısmı uyguluyorsunuz. İlk sürdüğünüzde likit yapıdalar fakat bir dakika gibi kısa bir sürede kurumaya başlıyorlar ama dudağı kurutacak şekilde değil. Hafif yapışkan bir his olşuyor sadece ve ardından da beyaz taraftaki jeli, kuruyan rujun üzerine uyguluyorsunuz. Bu, yapışkanlık hissini alarak hem daha nemli, hem de daha doğal bir sonuç yaratıyor. En çok merak eden konu; "Dudakları kurutuyor mu?" Cevabım hayır ama eğer çok kuru yapıda dudaklara sahipseniz ruju uygulamadan önce peeling yaparak üzerine nemlendirici uygulamanızı öneririm çünkü dudaktaki çatlakları belli edebiliyor. Kalıcı rujlarda bu kaçınılmaz zaten, malum. :) 

Rimmel London "Provocalips" 16 Saat Kalıcı Rujlar

Bu fotoğrafı gündüz çektikten sonra akşama kadar dokunmadım. Bakalım ellerini sık sık yıkayan biri olarak ne kadar dayanacak diye test etmek istedim. Gecenin sonunda özellikle kırmızı olan ısrarla kıpırdamadan duruyordu, nude ise daha soluk rengi itibari ile kırmızıdan çok az daha silik duruyordu. Islak mendille çıkarayım dedim, sürte sürte çok zor çıktı hatta elim kızarmıştı. Yani kalıcılıklarından şüpheniz olmasın; asıl düşünmeniz gereken nasıl çıkaracağınız :D .

Rimmel London "Provocalips" 16 Saat Kalıcı Rujlar

Yukarıdaki fotoda kırmızı ruj, esmer güzeli ablamın dudaklarında; nude ise beyaz peynirin insanda can bulmuş hali olan benim:). İkimiz de gündüz, aynı anda sürdük ve gecenin sonunda durumla ilgili haberleştik. Bana söylediği "Ne yaptıysam çıkaramadım; ne kadar zor çıkıyormuş bu!" oldu :D. Bende de durum farklı değildi.

Tabi bu rujların dezavantajları da yok değil. Mesela; eğer dudaklarınızı gün içindeyken çok sık yalıyor, birbirine sık sık sürtüyorsanız (Ruj sürüldükten sonra iki dudakta da renk bütünlensin diye yapılan) ve özellikle ikinci hareketi zorlayarak, dudakları çok bastırarak yapıyorsanız parça şeklinde yerinden oynayabiliyor. Zaten kalıcı ruj sürüp bu hareketleri yapmak da çok mantıklı değil çünkü hemen hemen tüm kalıcı rujlarda; özellikle likitten kuruya dönerek sabitlenen rujlarda bu sorun çok yaşanıyor. Bir de dudak çizgilerinize dolabiliyor ama bana göre kötü bir görüntü değil.

Denemek isterseniz çeşitli renkleri var ve indirimsiz olarak yanlış bilmiyorsam 20 lira gibi bir fiyatı var. Watsons indirimlerinde fiyatının daha da düşeceğini düşünürsek, bu fiyata bu performans bence denenebilir.

Sevgiler..

DuyguGöker

10 yorum:

  1. Detaylı yazı için teşekkürler. Bu rujları deneme fırsatım olmadı ama genelde olumsuz yorumlara rastladığım için şaşırdım doğrusu. İki renk de çok yakışmış size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Bana göre olan olumlu ve olumsuz taraflarını yazdım zaten :) Cilt, dudak yapısı ve kişinin beklentisine göre performansları değişkenlik gösterebilir tabiki, saygı duyarım :) Çok teşekkür ederim :) <3

      Sil
  2. Çok hoşmuş renkleri.Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Renkler şahane :) Merak ettiğim ürün :) Sizede çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. Renklerini çok beğendim gerçekten şu indirim zamanı almayı düşünüyorum.Detaylı yazı için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğun ve yorum yazdığın için ben teşekkür ederim :) Umarım sen de seversin :) <3

      Sil
  5. Bu rujların dezavantajları olsa da ben de sevdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen :) iyi tarafları da var kötü tarafları da ama güzel :) <3

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))