23 Kasım 2015 Pazartesi

UDV Çekiliş Sonucu Açıklandı!

Merhaba;
 Kaç gündür yoktum çünkü çekiliş kontorlleri ile ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşadım. Instagram'da kısaca bahsetmiştim ama bu bir blog çekilişi olduğundan burada da durumla ilgili açıklama yapmak durumundayım. Çekiliş bitiminde kontrolleri yaparken bilgisayarım dondu ve tuhaf sesler çıkarmaya başladı. Kapatıp açmayı denedim, kapandı (Kapat tuşu ile) ama açılmadı. Sonra açıldı ekran simsiyahtı falan filan derken komple gitti. Mecburen tamire gidip birkaç gün orada kaldı. Geldiğinde içindekiler de gitmiş, bir güzel format yemişti. Bu durum, birçok kez yaşandı ve çekilişe katılanların aklında soru işareti olmaması için instagramda pc.nin bozulduğuna dair bir görsel paylaştım. En sonunda pc.nin ana belleğinin göçtüğü ve kurtulamayacağı anlaşıldı ve hard disc komple değişti. Kısacası liste de gitmişti. İnanın böyle bir şey daha önce yaşamadım ben, hem size hem de UDV'ye çok mahçup oldum gecikmeden dolayı. Bu nedenle hem sizden hem de UDV ailesinden çok özür diliyorum. :(

Çekiliş Sonucu


Çekiliş sonucu konusuna gelince; Birçok geçersiz katılım vardı ve çok defa uyarmama rağmen düzeltmeyenler oldu. Bir üzüldüğüm nokta da yalnızca instagram üzerinden katılıp zorunlu şartları yerine getirmemiş olanlardı. Sonuç olarak toplamda maalesef 26 katılımcı oldu ve random.org ile çıkan sayı 7 oldu. Belirtmeme gerek var mı bilmiyorum ama liste sıralamasını katılımcı sırasına göre yaptım tabiki (Soranlar oluyor, bilginize :)).
UDV Parfüm Çekilişi Sonucu

Kazanan kişi Gülçin Karaağaç :) Tebrik ediyorum ve iletişim bilgilerini (Adres ve Tel) buradaki iletişim bölümünden veya maille bana iletmesini rica ediyorum. Ayrıca tüm katılan, sabırla sonucun açıklamasını bekleyen, anlayış gösteren tüm dostlarıma ve UDV ailesine çok teşekkür ediyorum.

Kazanamayan arkadaşlar üzülmesin, çekilişler devam edecek ve inşallah bu aksaklıklar bir daha yaşanmayacak.
Duygu Göker

Sevgiyle kalın..


8 yorum:

  1. Üzüldüm kendi adıma kazanan arkadaş güle güle kullansın
    Sizede büyük geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lütfen üzülmeyin; gönül ister ki her katılana hediyeler dağıtayım ama buna imkan yok :( Çekilişler devam edecek; canınızı sıkmayın lütfen :( Çok teşekkürler,
      Sevgiler <3

      Sil
  2. Şanslı arkadaşı kutlarım harika bir koku.

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim süper bir koku çok sevindim .
    bilgilerimi yolladım
    dg.superisi.dg@gmail.com bu mail adresine

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Tebrikler! Güle güle kullanın <3

      Sil
  4. Gecmis olsun, tamir icin gonderdiginiz yerin size format atmadan icindeki onemli bilgi varsa soyleyip kurtarmasi gerekirdi ki pc acilmasa bile bu yapilabiliniyor, ama olan olmus. Tebrikler. (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Valla olan oldu, kurtaramadım maalesef, giden gitmişti :( Teşekkürler öneri için :) <3

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))