3 Mart 2014 Pazartesi

Essence Volumizing Lash Powder (Kirpik Pudrası)


Kirpik Pudrasi
SELAM GÜZELLERİM :)

Nasılsınız? Umarım keyifler iyidir.. Bir hafta sonunu daha bitirdik ve bugün ilk iş günüydü; bununla ilgili söyleyeceklerinizi duyar gibiyim:)
Gelelim konumuza;

Bugünlerde elimde olan ürünlerle ilgili inceleme yapma halindeyim. Bugün de böyle bir ürün incelemesiyle karşınızdayım. Bu yazımızın başrol oyuncusu; "Essence Volumizing Lash Powder". Bu ürün isminden de anlaşılacağı gibi kirpiklere hacim veren ve gür gösterdiğini iddia eden bir kirpik pudrası. Ben bu ürünü bir süre önce "Essence"in kendi sitesini incelerken rastlamıştım ve oldukça merak etmiştim. Yapı olarak benim kirpikleri hacimsiz ve seyrek sayılabilir, e böyle de olunca bir denemekte fayda var dedim.
Yapısı oldukça ilginç; uzun ve çok ince tüye benzer ve uygulama için rimel fırçası ile birlikte satılıyor. 

Essence Kirpik Pudrasi





Gelelim benim yorumlarıma; bu ürün hakkında ne iyi ne kötü bir şey diyemiyorum. Bunu uyguladıktan sonra rimel sürünce; ürünü kullanmadığım kirpiklerimle çok farkı olmadı bana göre. Bir de kapağı açar açmaz çok uçuşuyor ve kirpiğe sürerken de çok fazla döküldü göz altıma, hatta göz kapağıma uçarak kondular sağolsunlar :) Aranızda bunu kullananlar ve memnun olanlar var mı meraklardayım :)

HEPİNİZE MUTLU HUZURLU HAFTALAR DİLİYORUM :)

Youtube Kanalım : superisidg
Insagram : dg_superisi_dg
Twitter : dg_superisi_dg

;) <3

1 yorum:

  1. Bugün aldım ve ilk kat rocket sürüp pudrayı uygulayıp bı katta ysl rimel geçtim öyle dene derim

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))