21 Mart 2014 Cuma

ESSENCE "ALL ABOUT CUPCAKE" ve "GLAMOUR QUEEN" Ruj


Merhabaaa :)
Nasılsınız canlar? Ben iyiyim, bu güzel havaları değerlendirmeye çalışıyorum.. Yaz geliyor oleeeey! :) Bu havaları çok seviyorum; güneş hafif hafif ısıtırken bir yandan hafif bir rüzgarla ürperiyor insan.. Bir yandan çiçekler açıyor bir yandan böcükler kuşlar ötüyor :) Biraz daha zorlasam sevgi böcüğüne, kelebeğe bağlayacağım kendimi :) o yüzden bir an önce konumuza gelelim bence :)

Bugün bloğumun konuğu "Essence Rujlar" . Bildiğiniz gibi bu marka Gratis'lerde satılıyor hayvan deneyi yapmıyor ve oldukça uygun fiyatlı. Bana kalırsa bazı ürünleri oldukça başarılı ve bazı ürünleri başarısız, arası yok :) Bizim konuğumuz başarılı olan taraftan. Essence standlarında iki tür ruj kategorisi mevcut. Biri normal ve kalıcılık konusunda iddiaası olmayan (Kapakları rujun renginde olanlar) ; diğeri uzun süre dayanıklı olduğunu vaadedenler (Dış ambalajı siyah olanlar). Bugün kalıcılık konusunda iddiaasız fakat dudakları nemlendirmesi harika diyebileceğim kategoriden bende bulunan iki rengini inceleceğiz birlikte.

Essence Rujlari
Cicilerimizin yanyana görünümü bu şekilde :)

Essence All About Cupcake
Bu soldaki fıstık; blogger arkadaşlarımın sıkça bahsettiği 53 numara "All About Cupcake" :) Rengi gördüğünüz gibi şeker pembe ile bebek pembesi arası bir renkte. Dudağa sürdüğünüzde yumuşacık bir yapısı var ve kokusu muhteşem :) Bildiğiniz şeker gibi kokuyor. Bitişi çok fazla olmamakla birlikte parlak. Dudakları çok güzel nemlendiriyor ama tabiki kalıcı değil :)



Essence All About Cupcake
Kendisi de bu şekilde poz verdi sizlere :D
Essence All About Cupcake
Ve dudaklarda duruşu da bu şekilde..

 Rengini daha yakından görmek isterseniz adım başı bulunan ve iyi de yapan Gratis Essence standlarına bakabilirsiniz :) ve gelelim diğer fıstığa... 


Essence 31 Glamour Queen

Bu da diğer fıstığımız yine aynı markanın aynı serisinden 31 numara "Glamour Queen" Bu rujlardan Youtube Kanalım
içersinde yer alan "Gizli Makyaj Dolabım" tag.inde bahsetmiştim, oradan da izleyebilirsiniz :) Bu ruj da yapı olarak diğeri ile aynı şekilde. Rengi de kahverengi ile koyu mürdüm arası ve bunda diğerinden farklı olarak kendinden ışıltıları var ama sim gibi değil; kendinden sedefli diyebilirim.

Essence 31 Glamour Queen
Dudakta duruşu :)


Essence 31 Glamour Queen
Işıltıları görebilirsiniz :)











Eğer dudaklarınıza hem nem versin, hem de renk versin diyorsanız ve kalıcılığın önemli önemli olmadığını düşünüyorsanız; bu rujlar tam size göre :) 

Fiyatlarına gelirsek; şekerin ruja dönüşmüş fakat kokusu aynı kalmış olan bu tatlıların fiyatları şu anda 6.50 lira :) Eğer aklınızda almak varsa bence hiç beklemeyin ve gidin alın derim. Fiyatına göre oldukça başarılılar :)

<3 Hepinize MUTLU HAFTASONLARI! <3


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yazmak İster Misin? :))