27 Mart 2014 Perşembe

NYX EYE SHADOW (TEKLİ FAR)

MERHABALAR!
Makyaj malzemelerine karşı olan aşırı ilgimin sonu ne olacak çok merak ediyorum :) Sanırım makyaj severlerin ortak sorunu da bu.. Elimde benzer renkler olsa bile indirimde bir ürün varsa kendimi tutamıyorum sonra da alıp eve geldiğimde "Ee bunun rengine benzer bende varmış, ne gerek vardı.." diye saçma saçma kendime kızıyorum. Sizde de bu durum var mı? :)
Geçende de buna benzer bir durum yaşadım. Instagram'da gezinirken, bir blogger arkadaşımın hesabında; yurt dışında oldukça popüler olan "NYX" markasının yeni cicilerinin resimlerini gördüm ve yorum olarak da "NYX" markasının Douglas mağazalarından çekildiğini ve bu nedenle de muhteşem indirimler olduğunu yazmıştı. Çok merak ettiğim bir marka ve indirim.. Aman Allah'ım bu iki kelime bir cümlede!  Ne olduysa olmuş kendimi kaybetmişim (!) ve kendime geldiğinde heyecan içinde kendimi Douglas mağazasında buldum :) :P Ellerinde çok az renk skalasına sahip ürünler kalmıştı ama fiyatlar gerçekten harikaydı. Tekli farlar; 10 TL, rujlar 12 TL ve 10'lu far paletleri 15TL idi ama dediğim gibi kalan renkler çok azdı. Ben bir far paleti ve bir de tekli far aldım ve zor da olsa diğer ürünlere veda edip mağazadan çıktım :) Bugün de tekli farı incelemek istiyorum sizlerle birlikte. (10'lu far paleti için ayrı bir post olabilir mi acabaaa :D ) 
Tekli farı açık renklerden seçtim.. Eve gelip denediğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım :(. Bu kadar ünlü olan ve yabancı youtuber.ların öve öve bitiremediği bu markanın tekli farı resmen facia çıktı. Acaba benim aldığım ürün mü bozuk diye düşünmedim değil ama artık almış ve denemiş olduğumdan böyle olsa da değiştirme imkanım sıfıra indi. Farın rengi çok hoş ama inanılmaz tozutuyor ve far olarak kullandığımda ürünün yarısı, dökülmekten yüzümü disko topuna çeviriyor. Bu farı kullandığım bir videom var; izlemek için ve abone olmak için tık tık :) 
Blog için çektiğim resimleri gördüğünüzde bana hak vereceğinizi düşünüyorum. Gelelim resimlere..


NYX Tekli Farnyx tekli far






NYX Platinium Pink NYX Platinium Pink Tekli Far












NYX Tekli Far


Rengi "ES 35 Platinium Pink". 2.4 gramlık bir ürün ve rengi aslında pembeden çok açık somon rengi gibi diyebilirim. Ayrıca NYX markasının kesinlikle hayvan deneyi yapmıyor olması da bu anlamda güvenilir kılıyor markayı. Hatta Peta'nın cruelty free sertifikasına sahip ve Çin pazarına girmeyi reddettiği için Peta tarafından ödül almış bir marka


Gelelim bu fara; her şey iyi hoş hatta süper ama bu kadar tozutması ve kalitesiz görünmesi oldukça hayal kırıklığı yaratan bir durum. Bu kadar iyi özelliğe sahip bir markadan böyle bir far kalitesizliği beni çok şaşırttı. Yine iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ve "Herhalde benim farımda problem vardı" diyorum :) Yine de sizlerle paylaşmak istedim. Sizler bu markanın tekli farlarında bu tür problemler yaşadınız mı ?
Unutmadan belirteyim; NYX markası Douglas mağazalarında tükenene kadar indirimde satılmaya devam edecek ve ürün stoğu tükendiğinde artık bu mağazalarda yer almayacak. Bundan sonra Türkiye'de; Boyner ve Rossmann mağazalarında bizlerle olacakmış :) Ayrıca online olarak da Morhipo'da satışa sunulacak. Umarım ki fiyatlar indirimli haliyle satışa devam eder :)

(: HEPİNİZE SEVGİLER :)


2 yorum:

  1. dağılıyormuş gibi gözüküyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hem de çok :( Beni hayal kırıklığına uğrattı resmen ..

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))