29 Ekim 2014 Çarşamba

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI, NİCE YILLARA TÜRKİYEM !

Merhaba;

<3 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'MIZ KUTLU OLSUN! <3

91 yıl önce bugün Cumhuriyet ilan edilmişti ve iyiki de ilan edilmişti. Bugün de bu güzel gün her yıl 29 Ekim'de olduğu gibi coşkuyla kutlanıyor. En azından içinde hala vatan, bayrak, cumhuriyet ve Atatürk sevgisi bulunan güzel kalpler tarafından kutlanıyor.

Siyasete girerek serzenişte bulunmak istemiyorum ama tek değişmeyen gerçek var ki; bu özel gün, diğer milli bayramlarımızda olduğu gibi EBEDİYEN KUTLANMAYA DEVAM EDECEK!


29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI


Bu yazımda aynı zamanda Cumhuriyet Bayramı yürüyüş ve etkinlik takvimini sizlerle paylaşmak istedim fakat maalesef yine maden faciası yaşadığımızdan birçok etkinlik iptali söz konusu. Yürüyüşler iptal edilmedi fakat yürüyüş sonu gerçekleşen konserlerin bir kısmında iptaller söz konusu ve o nedenle etkinlik takvimini emin olmadığımdan paylaşmayacağım. ALLAH MADENCİLERİMİZİN YARDIMCISI OLSUN, DEVLET TEDBİR ALMAMAKTA KARARLI. Bununla ilgili çok sert sözlerim var aslında ama bu cümleleri sarfederek bayram yazıma gölge düşürmek istemiyorum. Tek diyeceğim Allah'a havale ediyorum yaşam odasını masraflı bulup yaptırmayan ama bu paranın katlarıyla uçak ve toma alanları... (!)

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI


Bu arada dün Youtube kanalımda böö gelen Cadılar Bayramı makyajları yerine (Yapanlara saygım var, iyi işler çıkarıyorlar) bu güzel bayram şerefine bir Türk Bayrağı çizdim alnıma.. Kanala yükledim. Ters oldu maalesef ve birçok hata vardı.. Nedenini sosyal paylaşım hesaplarımda paylaştım. Açıklamayı buraya da ekliyorum; Youtube videomu da BURAYA tıklayarak izleyebilirsiniz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'MIZIN 91. YILI KUTLU OLSUN! 
 <3 NİCE YILLARA TÜRKİYEM <3


2 yorum:

Yorum Yazmak İster Misin? :))