26 Ekim 2014 Pazar

Andrea Çamur Maskesi, HARİKASIN!

Güzel bir Pazar gününden herkese MERHABA!
Haftasonu, özellikle pazar günleri birçoğumuz evde dinlenmeyi ve kendimize bakım yapmayı tercih ediyoruz. Cilt bakımı, maskeler, bakımlar, kahve, internet derken bol bol dinleniyoruz. Ben de bugün bu bakımınıza dahil olabilecek ve benim çok sevdiğim bir maskeden bahsetmek istedim sizlere. 
"ANDREA Face Spa Gözenek Sıkılaştırıcı Çamur Maskesi"

Andrea Çamur Maskesi

Bu tür paket maskeler, düzenli kullanılmadığında çok fazla performans beklenemez ve ciltte mucize yaratmazlar fakat bu maske, beni gerçekten şaşırttı ve artık her gördüğüm yerde birkaç tane toplar oldum. :) Bu nedenle de sizlerle paylaşmak istedim. Ürünün arkasında yazılanlara bakalım;

Ürün Tanımı

Andrea Çamur Maskesi

"Ona İnanın!".. Oldukça iddialısın Andrea :). Bu maske; DMAE (Dimetilaminoetanol) ve Alfa Lipoik Asit içeriyor. Peki nedir bunlar ve ne işe yarar?

DMAE: Cilt zarını stabilize eden, sarkmış cildin tekrar liftingini (kaldırma,germe) sağlayan, göz altı torbalarını yok eden, çene hatlarını belirginleştiren, dudakları dolgunlaştıran ve cilde parlaklık kazandıran bir antioksidan maddedir. (Klinik çalışma sonuçlarıdır).

ALFA LİPOİK ASİT: Ciltteki antioksidan seviyelerini yükselten, yaşlanmaya karşı direnç sağlayan bir yaşlanma karşıtı antioksidan ve anti inflamasyondur (iltihap). Yani sivilceler için de sözdürücü bir etkidedir. (Klinik çalışma sonuçlarıdır.)

İçeriği ise şu şekilde;

Andrea Çamur Maskesi

İçinde maalesef talc var ama oluşturduğu etki karşısında bunu kullanmaya devam etmeye engel değil benim için. Ayrıca kaolin de bulunuyor. Kaolin; granit kayalardan elde edilen bir kil türü ve cilt lekelerini açarak daha parlak bir cilt oluşturması ile biliniyor. Hatta Dirty Works'un "Brightening Mask" içinde de bu madde öne çıkıyor. Ayrıca beni en mutlu eden özelliklerinden biri de hayvanlar üzerinde test yapmıyor olması.

Yapısı

Andrea Çamur Maskesi

Ürünün yapısı ince. Yani yüzünüze uyguladığınızda çok çabuk kuruyor ve su değdiği anda kayboluveriyor. Kurumaya başladığı anda, ince oluşundan dolayı en ufak mimiğinizde dökülmeler yapabiliyor ve hiçbir şekilde yüzünüzü geren ve şu meşhur "Kınışamıyırım" resmindeki durumu yaşamıyorsunuz. Bu maske ile daha çok "Kınışırsım dıkılıyor (dökülüyor)" diyebilirsiniz :). Cildinize uyguladığınız anda hafif bir menthol kokusu alıyorsunuz ve cildinizi de menthol etkisiyle ferahlamış ve aynı zamanda soğuyormuş gibi hissediyorsunuz ama bu çok hoş bir his, şu yakan ve gözlerinizi yaşartan cinsten değil.
Tek uygulamada cildimdeki gözeneklerde az da olsa küçülme gözlemledim ama tabiki düzenli kullanım gerektiriyor. Yani "Bir kere kullanadım, gözeneklerim miniminicik oldu!" demek tabiki mümkün değil fakat tek kullanımda ben etkisini kendimde gözlemledim. .Tek kullanım öncesi ve sonrası gözenek durumunu fotoğrafladım fakat çok net çıkmadığından baştan bunu söylemiş olarak görseli buraya eklemeye karar verdim.

Andrea Çamur Maskesi

Benim tuzluk gözeneklerimde her ne kadar görseller arasında renk farkı olsa da en net görünebileceği şekilleriyle sonucu görebilirsiniz.

Eğer gözenek sorununuz varsa ve denemek isterseniz, bu maskeyi Gratis mağazalarından 3.50 liraya satın alabilirsiniz. Fiyat ve performans açısından beni çok şaşırttı; aranızda kullanan varsa yorumlarınızı merak ediyorum..

(: Mutlu Pazarlar :)

NOT: Cilt bakım ürünlerinin etkileri her zaman ciltten cilde değişkenlik gösterir. Bu yazıyı kendi cildimdeki gözlemlerime dayanarak yazdım. Size iyi gelip gelmemesi benim sorumluluğumda değildir. Bilginize. ;)


7 yorum:

  1. Benim gibi yağlı cilde sahip biri için harika bir maske.Keşfettiğim günden beri her alışverişte aldığım bir ürün oldu.İçerdiği asitlerin cilt üzerindeki etkilerine kadar girerek süper bir yazı hazırlamışsın emeğine sağlık:))İçeriğine,yapısına,lavanta kokusuna ve daha durulama aşamasında verdiği aydınlığa bayılıyorum.Güzel günlerde kullanalım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim, yazımı beğenmene çok sevindim :) Ayrıca aynı fikirde olmamız ve memnun kalmamız da beni ayrıca mutlu etti. Ben de gördükçe topluyorum valla hihi :) Ben de bayılıyorum. Kaolin sağolsun aydınlık cilt oluşturarak bizi mutlu ediyor. Bence de güzel günler de kullanalım, bol bol yararını görelim :)
      Kocaman sevgiler <3

      Sil
  2. Senin bu yazını okuduktan sonra son Gratis indiriminde bu maskeden almıştım ama henüz deneyemedim pazar günü denicem. Umarım benim gözeneklerde de seninkiler kadar işe yarar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım canım :) Ben çok seviyorum, sende de işe yarayacağını umuyorum :)
      Sevgiler <3

      Sil
  3. bişey sorcam fiyatı ne kadar

    YanıtlaSil
  4. Bu markanın Glycolic acid&cucumber li maskesini kullnıyorum.Cilde parlaklık vererek gözenekleri güzel temizliyor.Buna da bakacağım.Bana da beklerim :)

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))