18 Ekim 2014 Cumartesi

NOTE OJE "49 GARNET" MUHTEŞEMLİĞİ

Merhaba;
Yavaş yavaş kış yaklaşıyorken; bugün çok sevdiğim ve sonbahar - kış aylarına yakışacak bir ojeden bahsetmek istedim sizlere.
Türkiye, kozmetik konusunda son yıllarda oldukça başarılı işlere imza atıyor ve bir kozmetik tutkunu olarak, bu beni çok mutlu ediyor. Bu markalardan birisi de "Note".
Ojelerine gelirsek; genelde opak ve kalıcılığı en az 2-3 gün sürüyor. Genelde diyorum çünkü her ojesinin opaklığı bazen renge ve kalıcılığı yapısına göre değişkenlik gösteriyor fakat kalıcılık konusunda %90ı kalıcı; en azından benim elimde bulunan yaklaşık 10 renginde bu şekilde. 
Lafı çok uzatmadan bugünkü harika renge bir göz atalım.

NOTE OJE "49 GARNET"

"49 Garnet" oje için; içinde bordo ışıltıları bulunan koyu bir mürdüm denilebilir. Tırnakta harika duruyor gerçekten. 

NOTE OJE "49 GARNET"



Sedefli veya ışıltılı ojelerde tek kat sürüldüğünde genellikle opak olmaz; bu oje diğerlerine nazaran tek katta opak diyebilirim ama iki katta hem kalıcılık oranı artıyor, hem de tam rengini belli etmiş oluyor.

NOTE OJE "49 GARNET"

 Bu oje, benim tırnaklarımda bozulmadan durabilen nadir ojelerdendi. :) Sonrasında bozuldu mu? Hayır :). Ben sıkıldım ve başka bir oje sürdüm, çünkü genelde üç günden fazla aynı oje, beni biraz sıkıyor, değişiklik istiyorum :). Ayrıca sürünce fırça izi veya sürdüğünüz yönün gözükmesinden çok satenimsi bir görünüm elde ediyorsunuz. Bu yönden de çok sevdim. Eklemem gereken son sevdiğim özelliği ise; ojeyi tırnaklarınızdan çıkarırken hiçbir iz bırakmaması. Yani bazı ojelerde, eğer koyu renkli bir oje ise, sildiğinizde tırnak etleriniz kırmızı kırmızı olabiliyor ve ben bundan nefret ediyorum ama bunda ve bu markada böyle bir sorunla karşılaşmamış olmak benim için büyük bir artı.

Bu markayı; Note Kozmetik Online Sitesinden, sitelerinde yer alan satış noktalarından ve T-shop mağazalarından; temin edebilirsiniz. YA DA YAKINDA YAPACAĞIM ÇEKİLİŞTE SİZE HEDİYE EDECEĞİM BU OJENİN AYNISINI, ÇEKİLİŞİME KATILARAK DA KAZANMA ŞANSI YAKALAYABİLİRSİNİZ ;) Ben Bakırköy T-shop mağazasından 2,50 liraya almıştım; almaya da devam edeceğim. :)

MUTLU BİR HAFTASONU DİLİYORUM;
(: Sevgiler :)

5 yorum:

  1. Evet canım, gerçekten rengi çok güzel :) Saol bitanem sana da iyi haftasonları :*
    Sevgiler <3

    YanıtlaSil
  2. Renk gercekten harika ya. Note ojeler zaten cok guzel fiyatlari da oldukca uygun. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de çok beğenerek kullanıyorum ve kaliteliler :) Fiyatlarına göre performansları süper :)

      Sil
  3. Güzel renkmiş gerçekten :))

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))