21 Ekim 2014 Salı

The Balm Overshadow Mineral Far "Work is Overrated" Sen Nasıl Güzelsin? :)

Merhaba;
The Balm'ın şu çok beğenilen ve övülen "Overshadow the sexpots series" mineral farlarından bende yoktu ve bir süre önce bir indirimde almaya karar verdim ve sonunda aldım:). Başım göğe erdi (!) :).

The Balm Overshadow Sexpots "Work is Overrated"

Tüm renkleri harikaydı ama ben daha çok kahveye yakın tonlarda sevdiğim için "Work is Overrated" rengini beğendim. Bunun biraz daha açık rengi olan "No Money, No Honey" rengi de çok güzeldi fakat biraz "Mary-Lou Manizer"e benzettiğim ve bu aydınlatıcı bende olduğundan bunu almaya karar verdim ve iyiki de almışım.


The Balm "Work is Overrated"

Rengi çok açık, sütlü kahve diyebilirim ve içinde, çok dikkatli bakıldığında görülebilecek beyaz ışıltıları var. Öyle büyük sim gibi değil, sürüldüğünde muhteşem ve doğal bir ışıltı sağlıyor. Kendisi yumuşacık, kadife gibi bir yapıya sahip ve çok hafif. Bu ürünü isterseniz kuru, isterseniz ıslak olarak uygulayabiliyorsunuz.

The Balm Overshadow Mineral Far "Work is Overrated"

Ambalajları klasik döndürerek açılanlardan ama plastik olduğu için kırılmaya müsait. Hatta bende bulunan "Time Balm Concealer" kutusuyla aynı ve benimkinin kapak kısmı kırıldı. Ben aceleyle zorladım belki o nedenle ama hassas davranırsanız kabı kırmadan kullanabilirsiniz. Kapağını açtığınızda, toz bir ürün olduğundan fazla dökülmemesi için sadece üç adet delik bulunuyor. Kullanacağınız zaman yan veya ters çevirerek kapağına istediğiniz miktarda dökerek kullanıyorsunuz. Ayrıca ambalajını ilk açtığınızda bu üç deliğin üzerinde koruyucu bir bant da bulunuyor fakat ben çıkardığım için burada görülmüyor.

The Balm Overshadow Mineral Far "Work is Overrated"

Ne yaparsam yapayım rengini net belli edemesem de gün ışığında duruşu bu şekilde fakat aşağıda bu ürünü kullanarak yaptığım makyaj örneğinde, duruşunu daha iyi görebileceksiniz.

The Balm Overshadow Mineral Far "Work is Overrated" ile Makyaj
Instagram'da da paylaştığım bu makyajın göz kapağında bu ürünü kullandım. Öncelikle altına glitter için üretilmiş bir baz uyguladım, sonrasında ise fırçama da bu bazdan sürüp, ürünün kapağına döktüğüm toz farı göz kapağıma uyguladım. Sabitlenmesi çok kısa sürüyor, hemen kurudu diyebilirim ve akma bulaşma yapmadı. Göz katlanma kısmına ise (Crease bölgesi) yine The Balm'ın Meet Matt(e) paletindeki "Matt Gallagher" ve "Matt Ramirez"i karıştırarak uyguladım. Kullandığım renkleri görmek ve bu paletle ilgili yazımı okumak için tık tık :) Sonrasında bir eyeliner, kirpik ve makyaj tamamdır! :)
The Balm markasına aşık olduğumu belirterek, sadece Gratis'lerde satıldığını hatırlatıyor ve hepinize mutlu günler diliyorum. :) Unutmadan; bu marka özel günlerde ve bazen %40 - %50 indirime giriyor. O zamanları kaçırmayın derim.

(: Sevgiler :)

4 yorum:

  1. çok güzelll bayıldım :) makyajlarında çok güzel emeğine önünde saygıyla eğiliyorum :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy canım benim estafurullah; çok teşekkür ederim :) Beğenmene çok sevindim saol :* :)
      Kocaman sevgiler <3 <3

      Sil
  2. wooww bu kaş bu göz gerçek mi ya hele makyaj mükemmel ötesi!!! maşallah diyorum başka bişey demiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canııım! Çok çok teşekkür ederim; utandım valla :) Makyajı beğenmene de çok sevindim, teşekkürler :*
      Kocaman sevgiler <3 <3

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))