31 Aralık 2014 Çarşamba

"2014" KENDİNE İYİ BAK; "2015" HOŞGELDİN!


İyisiyle kötüsüyle, mutluluğu ile üzüntüleri ile bir sene daha bitti.. Yeni umutlar, yeni güzellikler, yeni sevinçler geliyor diye sevinsem mi yoksa kaybettiklerime, geri gelemeyeceklere, yıllandığıma üzülsem mi bilemedim. 
2014'ün benim için en güzel yanı; yılın sonunda doğan hayatımın anlamları biri kız biri erkek ikiz yeğenlerim. Anne yarısı olmayı bana tattıran meleklerim. İyiki geldiler iyiki !

2014'ün benim için en kötü yanı ise; başta dedem olmak üzere, bir daha geri gelemeyecek ama beni gördüklerine inandığım dualarımın baş rolleri. Hep derler ya; "Gitti ama bulutların üzerinden sana bakıyor, seni izliyor..." izlediklerine inandıklarım. 
Elimde büyüttüğüm ama kışın canımdan can koparak mecburiyetle, uzağımda Allah'a emanet ettiğim canım köpeklerim, yavrularım, emeklerim.. Sizi, bensiz kaldığınızda zehirleyen ve bulutlara gönderenin iki cihanda yakasında olacak ellerim. Gazabım üzerinde olacak, işe yaramıyor ama duyuyorsanız; HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM! HER GİDENİMİ ÇOK ÖZLEDİM..

2014; yeğenlerim dışında hiçbir konuda bana iyi gelmedin; aksine sağlığımdan ruhuma; sevgimden canıma beni benden ettin. Bu sana veda olsun; emeğin geçti ama bir daha gelmeyeceğini bilmek yaralarımı hafifletiyor. 2014 güle güle git; işini bitirdin..

MUTLU YILLAR


Ne zamanı durdurabildik ne de zaman bizi durdurabildi. Yine gönlümden kopanlar sayfamda yer buldu. İçimden dökülenler; 2014'ü uğurladı..Bize kalansa yeni bir yıl, yeni umutlar..

HEPİNİZE MUTLU YILLAR!

<3 2015 HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN GERÇEKLEŞTİĞİ YIL OLSUN <3

Her şeye rağmen sevgilerle; güle güle git 2014;
Ve hoşgeldin yeni yıl HOŞGELDİN 2015 

<3

Not: "Seneye Görüşürüz" esprisinin aşırı doz yüklemesinden, bugün zehirlenmek üzereyim.O nedenle asla ama asla bunu inatla demeyeceğim :)

2 yorum:

Yorum Yazmak İster Misin? :))