13 Aralık 2014 Cumartesi

GOSH "02 Brown" SMOKEY EYES PALET Nasılmış?

Merhaba;
Bir süredir bazı sağlık nedenlerinden dolayı yeni yazı giremiyordum ama şimdi daha iyiyim.O halde kaldığımız yerden devam edelim.:)
Bir süre önce Gratis'in Gosh markası lansmanında hediye ettiği ürünlerle ilgili yazı yazmak aklımdaydı fakat elimde başka ürünler olduğu ve onları bitirmeden Gosh ürünlerini açmak istemediğimden bunları yazmak zaman alacak fakat Gosh ürünleri ile ilgili deneyimlerimi uzun vadede sizlerle paylaşacağım. Malum, hepsinin kullanma süreleri var ve açıldığında o süre dolmadan bitirmek gerekiyor. Öncelikle bunu belirtmek istedim.Bugün de o ürünlerden biri ile karşınızdayım.

GOSH "02 Brown" SMOKEY EYES PALET

Gosh bir Danimarka markası ve şimdiye dek gözlemlediğim ve lansmanda incelediğim kadarı ile çok kaliteli, başarılı bir marka. Bu paletlere özgü mü bilmem ama Danimarka menşeili fakat İspanya'da üretilmiş. Zaten eğer yabancı Youtuber'ları izliyorsanız, benim gibi bu markaya göz aşinalığınız vardır. Palette dört renk var ve "02 Brown" tamamen kahve renginin tonlarından oluşuyor. Paleti açtığınızda ise; içinden sizi renklere verilen numaralar yardımı ile nasıl bir makyaj yapacağınız konusunda bir yönerge çıkıyor. Aşağıda da görebilirsiniz.

GOSH SMOKEY EYES PALET

1 numara en açık rengi; 2 numara bir ton koyusunu, 3 numara daha da koyusunu ve 4 numara da en koyu kahverengini temsil ediyor. Yönergede de numaralandırılmış renklerle bir makyaj uygulaması görüyorsunuz. Ben bunu gerçek hayata geçirmeden duramadım tabi. :) Her ne kadar yönergeye uyarak yaptığım makyajın fotoğrafında renkler tam çıkmasa da onu da eklemek istedim.

GOSH "02 Brown" SMOKEY EYES PALETLE MAKYAJ

Tamamen yönergeye bağlı olarak yaptığım bu makyajda; kaş altıma en açık rengi (1); göz kapağıma bir koyusunu (2); göz kapağı katlanma bölgesine en koyu rengin bir açığını (3) ve dış kısma da en koyu rengi uyguladım ve sonuç budur. 

Gelelim yorumlarıma; 
Farlar çok yumuşak yapıda ve pigmentleri oldukça başarılı. Pigmentleri elimde denerken; tek bir hamlede tüm rengin parmağıma gelmesi beni etkiledi açıkçası. Tozutma problemi yaşamadım. 

GOSH "02 Brown" SMOKEY EYES PALET

Kalıcılıkları konusunda 4-5 saat bozulmadan gözümde kaldı. Daha uzun süre de kalır mı bunun için bir şey söylemem doğru olmaz çünkü en fazla 5 saat sonunda makyajımı temizledim. 
Kullanım süresi 24 ay ve 8 gr.lık bir palet. Ayrıca duyarlı olanlar için söylemeliyim ki tek kötü tarafı içinde "Mica" ve "Talc" var. Sizin için sorun değilse denemenizi önerebilirim. Benim için çok sorun değil açıkçası. Aşağıda da içeriğini görebilirsiniz.

GOSH "02 Brown" SMOKEY EYES PALET

Bu markayı Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı konusunda ise tam olarak bir şey diyemem çünkü dediğim gibi hediye bir ürün. Siz bu markadan herhangi bir ürün denediniz mi? Sizce nasıl bir marka? Hadi söz sizde :)

(: Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler; beğendiyseniz takibe de beklerim. :)

Sevgiler ...

11 yorum:

  1. Canım kabiliyetine hayranım bu arada çok geçmiş olsun iyi olmana sevindim :*

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun. Makyajınız da harika olmuş. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ve çok geçmiş olsun. Gosh'un ojeye benzer ambalajı olan bir dudak ürünü var ki kırmızısı favorim. Bu palet de gözünüze pek yakışmış. Takibe alıyorum. Ben de bloguma beklerim gelirseniz pek sevinirim :)
    http://dilekce54.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba; hoşgeldiniz çok teşekkür ederim :) Evet o rujlarını da yakında bloğumda inceleyeceğim zaten; pembesi var bende. Geldim takibe aldım başarılar dilerim :)
      Sevgiler <3

      Sil
  4. Makyaj uygulaması çok başarılı o ayrı, ama bence gözlerinin ve kaşlarının şekli de çok güzel :) Makyajı çok iyi taşıyorsun...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim; sevindim böyle düşünmene ama güzel gören bence senin güzel kalbin çok saol :)
      Sevgiler <3

      Sil
  5. Gosh gerçektende kaliteli bir marka ben de göz kalemini almıştım beyaz, muazzam ! yumuşacık dokusu var ve oldukça kalıcı akma yapmıyor. Yakında blogumda o kalemin yazısını yayınlayacağım ,ben de beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet marka lansmanında yetkililer; göz kalemleri ile ilgili olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtmişlerdi, ben de denemeyi düşünüyorum. Yazınızı okudum çok güzelmiş gerçekten, takipteyim :)
      Sevgiler <3

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))