3 Aralık 2014 Çarşamba

MASKARALARIN PRENSESİ "ESSENCE LASH PRINCESS" SEVİLESİ MİSİN?

Merhaba;
Dün yayınlamayı düşündüğüm fakat tüm gün elektriklerin kesik olmasıyla birlikte gerek internetin olmaması, gerek donarak buz kütlesine dönüşme durumundan dolayı, yazı bugüne kaldı. :)
Birkaç gün önce Instagram'da da duyurmuştum; Essence standlarında yeni çıkan bir rimelle birlikte kalem eyeliner.lar yapışık ikiz olarak 12.25'e satışta. (Görseli görmek ve takibe almak(!:)) için tık tık)
Bugün de merak edilen maskarası "Lash Princess" konuğumuz.

ESSENCE LASH PRINCESS MASKARA

Essence'in sitesinde yazıldığına göre; bu rimelin fiyatı 12.25 lira fakat dediğim gibi şu anda kalem eyeliner ile birlikte bu fiyata satılıyor. İhtiyacınız varsa kaçırmamanızı öneririm.
Yine sitede; bu maskara hakkında yazılan şu;


"Çok asil! Lash Princess Volume Maskara, özel kobra kıvrımlı ucuyla kirpiklerini tek tek kavrar. Hacimli, göz kamaştırıcı ve etkileyici bakışlar yaratır. Adeta balo elbisesi içindeki bu maskara, gerçek bir prensese benziyor."

Evet ambalajı gerçekten çok şeker, prenses temalı. Özellikle kapak kısmının tasarımı gerçekten hoşuma gitti. Kapak kısmındaki pembe şekiller biraz yumuşak, silgi gibi. 
Fırçasına gelirsek;

ESSENCE LASH PRINCESS MASKARA

ESSENCE LASH PRINCESS MASKARA

Fırçası da gerçekten ilginç ama birçok rimele göre daha ince ve kıl yapıda. Tasarımı Rimmel London Scandeleyes fırçalarını andırsa da ondan çok daha ince ve küçük. Ayrıca Scandeleyes daha dalgalı bir görünümdeydi; bunda ise sadece bir kavis mevcut. Kirpikleri kavraması bu yönden güzel ve kıvırıcı bir etki oluşturuyor. Peki kirpiklere vaadettiği gibi hem uzunluk hem de dolgunluk veriyor mu? Buyurun fotoğraflara.. :)

ESSENCE LASH PRINCESS MASKARA

Bu iki fotoğrafta daha net görebilmeniz için incelikten kıvranan ve koptum kopacağım noktasına gelen ipince bir eyeliner ile maskaranın TEK KAT uygulanmış halini görüyorsunuz. İkinci fotoğrafta nereye baktığım konusunda hiçbir fikrim yok :)))
 Bana göre uzunluk anlamında fena değil ama hacim? Görebilen?

ESSENCE LASH PRINCESS MASKARA

Bu iki fotoğrafta da İKİ KAT uygulanmış halini görüyorsunuz. Üçüncüyü uygulamaya cesaret edemedim çünkü kirpiklerimin görünümü gittikçe; gözüme tarantula kaçmış da ayaklarını havalandırıyor görünümüne doğru gitmeye başlamıştı :) Ayrıca foto çekimlerinde sürekli nereye baktığımla ilgili ya yardım almam gerekli ya da gördüklerim her neyse yansıtmamam gerektiğine çalışmam şart haha :)) İkinci fotoda sanki hayalet görmüşüm de kendisi bana doğru yola çıkmışken "Şu fotoyu çekeyim de kaçayım" gibi bir durum var :)) Daha neler vardı da yayınlamadım artık :))

Neyse özete geleyim; bu rimel bana göre evet uzunluk veriyor ama hacim anlamında beklentimi karşılamadı. İki kattan fazla sürmek cesaret ister vesselam.. Ayrıca yakınlaştırıp bakabilirsiniz; gözümün sağ alt kısımda siyah siyah noktacıklar var çünkü ikinci katı uygularken dökülme yaptı. Belki bendeki bu şekildeydi o yüzden fazla bir şey söylemek istemiyorum.
Bu maskarayı Gratis'te Essence standında bulabilirsiniz.

Siz denediniz mi; memnun kaldınız mı?

Herkese sevgiler ...


17 yorum:

  1. bende bu maskaranın peşindeyim bir türlü bulamadım .....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakırköy Ptt'ye yakın olan Gratis şubesinden almıştım ben de. Belki daha gelmemiştir diğerlerine :) Bugün yarın gelir sanırım, yani umarım :)

      Sil
    2. beylikdüzüne gelmemiş daha :) ama takipteyim

      Sil
  2. Ay ben de kirpiklerimi kıvıracak bir maskara arıyorum. Belki derdime çare bu maskara olur. Sen de çok iyi durmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Kıvırma konusu biraz da sürüşe bağlı aslında. Yani kirpik dibinden yukarı doğru hafif bastırarak sürülünce kıvırma konusunda daha iyi sonuç alınıyor ama ne olursa olsun kıvırma işinin ustası kirpik kıvırıcılar. :)

      Sil
  3. Ben de bugün gördüm ikili seti ama nedense almadım.Uzunluk vermesi yeterli geldi bana bir de dökülmeseymiş iyiymiş.Eyeliner nasıl acaba?Ayrıca fotoğraflar fikir vermesi açısından süper amaca hizmet etmiş yani gerisi önemli değil :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Fotoğraf yorumlarım işin eğlenceli kısmıydı aslında :) Yani yorumlarken ben eğlendim ve size de yansıtmak istedim bunu, yorumun da beni mutlu etti teşekkürler. Eyeliner.ı daha önce de kullanmıştım. Hatta bu fotolardaki eyeliner hala önceki bitmemiş olan -ki aylar geçti almamdan bu yana- eyeliner. :)

      Sil
  4. Teşekkür ederim canım. En kısa zamanda yapacağım :) <3

    YanıtlaSil
  5. merhaba b ende yeni bir bloggerım ve bende bloguma bekleriim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba; bloğun hayırlı olsun canım :) Takibe aldım, ben de takibe beklerim.
      Sevgiler <3

      Sil
  6. dun aksam elime aldim geri biraktim canim :-) kararsiz kalmistim ambalaji cezbediyor adeta birde magazada ilgilenen arkadas cok övgüler yagdirdi cok güzel dolgunlastiriyor diye :-) ne var ki her ikisinide ayni anda verse hem dolgunluk hem uzunnn kirpikler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım herkesin rimelden beklentisi farklıdır. Bana yeterli gelmeyen, senin için yeterli olabilir. O yüzden denemeni öneririm canım, belki seversin :)
      Kocaman mucks! :)

      Sil
  7. İlgimi çekti denemek isterim ;)
    Bana da bekliyorum.
    www.locosmetico.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. konuyu anlatma şekline BA-YIL-DIM!!! inanılmaz eğlenceli ve komik. takibimdesin =)

    YanıtlaSil
  9. çok güzel bir maskara ben indirimde (yılbaşı) yanın da eyeliner ile birlikde set olarak 7 TL ye aldım.Ve bayıldım.(rossmann)
    http://senbenvehayat.blogspot.com.tr/
    https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))