30 Aralık 2014 Salı

WATSONS YENİ YIL İNDİRİMİNDEN NELER ALDIM?

Watsons Yılbasi indirimlerinden Aldiklarim

Tekrar Merhabaa! :)

İndirimler yarın son diye çekiliş yoğunluğumu atlatmışken bu yazıyı da sıcak sıcak yazıp yayınlayayım dedim :) Yine yarın (31 Aralık)  mesai bitimine kadar devam eden indirimlerde mutlaka Watsons'a da bakmadan geçmeyin derim. Özellikle "Deborah" markasını daha önce denemediyseniz %50 indirimde, hatırlatmış olayım. Benim birkaç gün önce aldıklarıma gelince; detayları ile aşağıda :).






Rimmel London, Deborah, Nivea

1.Görsel; "Rimmel London" indirimi %35'ti. (Bu karedekilerin hepsi "Rimmel London"dır.)
(Ürünlerin yanlarında yazılanlar, indirimli fiyatlarıdır.)
  • Wake Me Up Fondoten (100 Ivory) : Bende 200 "Soft Beige" vardı ve koyu geliyordu, bu tam oldu :) (Fişini atmışım sanırım ama tahmini, indirimle 16.25 lira civarında olması muhtemel :))
  • Lasting Finish Makyaj Bazı : İlk kez gördüm ve denemek için aldım. Normalde alır mıydım bilmiyorum çünkü elimde çok baz var ama blogger olmak böyle bir şey işte :). (10.40)
  • Stay Matte Makyaj Bazı : İlk kez görmedim ama yukarıda yazdıklarım bunda da geçerli. :) (10.40)
  • Moisture Renew Ruj (230 Coral Garden) : Kate Moss rujlarım vardı ama bu seriyi hiç denememiştim. Aldığım rengin tester.ı yoktu ama rengi görür görmez bayılarak aldım. (11.70)

2.Görsel; "Deborah" markasının indirim oranı %50.
  • Deborah Hi - Tech Allık (58 Paprika) : Milani allıkları andıran bu seri, görür görmez vurulduğum allık olmaya hak kazandılar :). Sedefli, ışıltılı ve pigmenti harika. İstediğim renk kalmamıştı ama bu da çok hoşuma gitti. Fotoğrafta koyu ve turuncu görünse de aslında öyle değil. Pembe ışıltılı şeftali diyebilirim. Pembe ve şeftali arası bir renk. (18.45)

3.Görsel; "Nivea" ürünlerindeki indirim oranı %50.
  • Nivea Pure Effect Stay Clear (Arındırıcı Tonik) : Nivea'nın bugüne dek hiçbir toniğini denememiştim. Açık konuşmak gerekirse çok iyi anlaşabildiğim bir marka değil ama hazır indirim varken denemek istedim. (Çekle birlikte 7.40 lira)
4.Görsel; 
  • Sweet Snuggles El Kremi : Kasada sıra beklerken dikkatimi çekti. Bu markayı daha önce hiç görmemiştim. Sanırım vücut bakımı ile ilgili üçlü bir seti de varmış ama mağazada denk gelmedim. Bu da kasa yanında olmasa hiç görmeyecektim. Ambalajına bayıldım, eve gelince ilk işim denemek oldu :) Kokusu tam yemelik; çikolata vanilya kokulu. (3.99)
Geldik bir Watsons indirim alışverişinin daha sonuna :) Siz neler aldınız Watsons'tan? Bu aldığım ürünlerden kullandıklarınız veya merak ettikleriniz varsa yorum olarak bırakırsanız; inceleme yazılarıma ilk onlardan başlamak isterim. :)

WATSONS'A DA BU İNDİRİM İMKANINI BİZ TÜKETİCİLERİNE SUNDUĞU İÇİN TEŞEKKÜRLER :)

(: Yine yeniden MUTLU YILLAR ! :)

16 yorum:

  1. Hepsini ne güzel tek tek fiyatları ve indirim oranlarıyla yazmışsın takdir edilesi bir özenin var :)İndirim çeki dediğin yanlış anlamadıysam Watsons kartla beraber gelen indirim kuponları.Onları kullanabildin mi merak ettim.Eğer öyleyse bir tutarsızlık var çünkü bazı mağazalar çeklerin indirimle birleştirilemeyeceğini söylüyor ve pek çok kişi bu yüzden kullanamadı indirim kuponlarını :( Hepsini sağlıkla güzel günlerde kullan.Bazları merak ettim deneyince yorumlarını bekliyorum :)) Mutlu yıllar :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Gerçekten gerek görsellerde, gerek yazılarımda özenli olmaya çalışıyorum. Bu çok zamanımı alsa da sonuç sizi daha bilgilendirici oluyor diye düşünüyorum ki amacım da sizlere doğru bilgileri verebilmek :) Evet çek dediğim indirim kuponu. Daha önce normal bir zamanda alışveriş yaparken kullanmama izin vermemişlerdi, dünkü alışverişimde izin verdiler. Aslına bakarsan ben de anlayamıyorum. Kimi mağaza kabul ederken kimileri kabul etmiyor. İletişim bozukluğu var sanırım mağazalarla genel merkez arasında. İndirim kuponları ile ilgili kesin net bilgi verilmiyor mağaza kasiyerlerine sanırım. Belki bir tane daha kullanmak istesem izin vermezdi, bilemiyorum.
      Teşekkür ederim; MUTLU YILLAR! :) <3

      Sil
  2. Açıklayıcı cevabın için asıl ben teşekkür ederim.Ben de aynen senin gibi düşünüyorum.Kesinlikle iletişimsizlik bu başka bir şekilde açıklanamaz.Bu tarz tutarsız davranışlar müşterilerin zihninde olumsuz düşünce oluşturuyor halbuki farkına varırlar umarım yeni yılda.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Bence de, maalesef. Ben de umuyorum.
      Sevgiler <3

      Sil
  3. Öncelik ile tesekkurler.bazları bende merak ettim.ewet bende indirim kuponlarini kullanmak istedim ama kabul etmediler.başka bir indirimde kullanabilmıştım.anlamadım yarin başka bir mağazada deneyecegim şansımi dalda geçer gibi valla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim :) Umarım yarınki mağazada kabul ederler. Bazları da listeye ekledim, en kısa zamanda deneyerek, yorum yapacak kadar net tecrübeye ulaştığımda yazacağım :)
      Sevgiler <3

      Sil
  4. Güle güle kullan canım Nivea tonigie çekle birlikte demişsin. Watsons çek kullandırdı mı ? Benim gittigim magazada cekler kullanılamıyor demişlerdi ama :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Valla normal zamanda da kullandırmamışlardı. Elimde daha çok kupon vardı ama onlar elimde patladı. Genel merkez ile mağazalar arasında iletişim sorunu olduğunu düşünüyorum :/

      Sil
  5. Ah bir de Rimmel London'da 50% olsa ya, standı boşaltırdık :)))
    Güzel günlerde kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla keşke :) En çok indirim beklenilen markalar nedense bu indirim döneminde bizi biraz hayal kırıklığına uğrattı ama buna da şükür :D Çok teşekkürler :) Mutlu yıllar ! <3

      Sil
  6. Rimmel London favori markamdır ve Moisture Renew en doğru tercih olmuş elimde iki ruju var onlar da favori rujlarımdan zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen dedin diye merak edip aldım zaten :) Saol.. Sadece bir kere denedim eve geldikten sonra aşırı merakımdan ama blog için foto çekiminden sonra sanırım benim de sık kullandığım favori rujlarımdan olacak. Tekrar teşekkürler öneri için de yorum için de ;) <3

      Sil
  7. aldıklarını çok sevdim bende rimmel wake up alacaktım ama kalmamıştı sen iyi bulmuştum.Moisture Renew rujları da gözeme kestirdim ilk indirim de bakılacaklardan
    Seni de benim bloguma beklerim umarım benim alışverişimi seversin:)
    http://senbenvehayat.blogspot.com.tr/
    https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler; ben ilk indirim günü almıştım fondoteni :) Kalmayacağını tahmin etmiştim çünkü ama diğerlerini son güne yakın aldım :) Takipteyim zaten ;)
      Sevgiler <3

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))