27 Ocak 2015 Salı

Raen Bitkisel Şampuan Kazananı (Çekiliş Sonucu)

Merhaba;
Raen firması ile yaptığımız "Raen Bitkisel Şampuan" çekilişimiz; dün gece 23.59'da sona erdi. Katılan tüm arkadaşlara ve Raen firmasına bu güzel işbirliği ve sponsorluk için tekrar teşekkür ediyorum.
Toplamda 31 katılım oldu fakat geçerli katılım sayısı 23'tü. 

Bunun nedenleri;
Gerek bloğumdaki katılım yorumlarınızın altına; gerekse sosyal paylaşım hesaplarımda uyarmama ve duyurmama rağmen, yapılan yanlış paylaşımlar, hatalar ve eksikler, maalesef düzeltilmedi. Üzgünüm ki "Çekiliş" yazısı görüldüğünde çoğu okuyucu, "Katılım Kuralları"nı okuma zahmetinde bulunmuyor anladığım kadarıyla ve bunu her çekilişte yaşıyorum ne yazık ki.


"Raen Facebook sayfasını beğenip, paylaşmak" zorunlu bir şarttı ama çoğu kişi firma sayfasını beğenip "ÇEKİLİŞİMİ" paylaşmıştı maalesef. Eğer çekilişim sponsorlu olmasaydı doğruydu ama firmanın sayfasını paylaşmak zorunlu bir şarttı. Çekilişimi paylaşmanızı şart koşsaydım bu cümle "Raen Facebook sayfasını beğenip, ÇEKİLİŞİMİ paylaşmak" derdim. Bu hatayı yapan arkadaşları tek tek buradan ve sosyal paylaşım hesaplarımdan uyardım ama maalesef dikkate alınmayınca o hatalı paylaşım içeren katılımları geçersiz saymak durumunda kaldım. 
Ayrıca sosyal paylaşım hesaplarımı neden takip etmenizi rica ettiğimi de; uyarılarımı buradan göremezseniz; o hesaplardan görebilmeniz içindi ve her zaman, her çekilişimde de öyle olacak.

GELELİM KAZANAN KİŞİYE;

RANDOM.ORG İLE YAPTIĞIM ÇEKİLİŞ SONUCUNDA 23 KATILIMCIDAN KAZANAN 1 NUMARA OLDU.

(: TEBRİKLER "AYLİN KABA (LILISH LILISH)" :)

Çekiliş Sonucu

AYLİN KABA (Lilish lilish) bana gün içerisinde, hangi Raen Bitkisel Şampuan'ı seçtiğini de belirttiğin iletişim bilgilerini göndermeni bekliyorum. Tekrar tebrikler ! :)

Kazanamayan arkadaşlar lütfen üzülmesin, çekilişlerim ve süprizlerim devam edecek...

(: Hepinize sevgiler :)

1 yorum:

Yorum Yazmak İster Misin? :))