27 Mayıs 2015 Çarşamba

Kaos Özgürlüğüne Kavuştu, Teşekkürler!

KAOS
VE SONUNDA KAOS ÖZGÜR!!!

Öncelikle söylemek istediklerim var; BU OLAYDA BİR HAYVANIN "CAN" OLDUĞUNUN FARKINDA OLUP BİZE DESTEK OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Adı, sanı, ırkı, varoluş amacı, her ne ise bu farketmez; ONUN BİR CAN taşıdığını anlayamayan; sadece Pitbull veya bir köpek olduğu için "UYUTULMALI" diyenler oldu ama bu insanlık dışı söylemlere şahsım adına ne kadar üzülsem de kulak asmadım çünkü enerjimizi, çabalarımızı, gücümüzü düşüren bu insanlara sessiz kalmak da benim için bir tepki, bir eylemdi. Hatta öyle şeyler yazıldı ki; bu tarz yaklaşımlar taşıyan yorumları burada "Yayınla" deseydim inanın burada kavga çıkardı. Ben sizi görmüyorum; BİR CAN TAŞIMANIN sorumluluğunu biliyorum ki bu bir hayvan da olsa - ki bence hayvanlar insanlardan çok daha masum ve bize muhtaç - CAN TAŞIYAN HER CANLININ "İNSANLAR YÜZÜNDEN ÖLMEMESİ GEREKTİĞİNİ" BİLİYORUM.. ÖLDÜRMEK DIŞINDA; SOKAKTA GEZDİRİRKEN AĞIZLIK TAKILMASI DA BİR ÇÖZÜMDÜR DEĞİL Mİ? NE DEMEK "UYUTULMALI!"
 Bu konuda gerçekten sinirliyim, destek olan dostlarım, canınızı sıkmak değildi amacım ama böyle insanların olduğunu ve bunlardan dolayı ne kadar yıprandığımızı da bilmenizi istedim.


KAOS

Neler Oldu?

Öncelikle şunu belirteyim; ısırılan çocuğun sağlık durumu iyi; diş izleri dışında sadece aşırı derecede korkmuş ama daha iyiymiş, en kısa zamanda da düzelir inşallah. Eğer bir yardımımız dokunacaksa onun için de her zaman hazırız. Dün gün boyunca haber bekledik fakat haber gelmedi. Dün gece Kaos'un yaraladığı çocuğun babası C.McFann; kendi facebook sayfasında olayın nasıl olduğunu ve düşüncelerini uzun uzun anlatmıştı. Bunun üzerine Kaos'un Türkiye'deki sahibi, kendisiyle iletişime geçti ve saatler süren bir online görüşme yaptılar. Gece 03.00'e dek süren görüşmenin sonucunu ekip olarak hepimiz bilgisayar başında sessizce bekledik. Çok detaylı yazmayacağım ama Kaos'un İsveç'teki sahibi ile aralarında bir iletişim kopukluğu olduğunu söylemiş ve bugün karakola giderek şikayetini geri alacağını iletmiş Kaos'un sahibine. Bugün sabah 13.00'ten bu yana yine görüşmedeydiler. Çocuğun babası şikayetini geri aldı ve akşam saatlerinde Kaos İsveç'teki sahibine geri verildi. Yakın bir zamanda da Türkiye'deki sahibine verilmek üzere ülkemize gelecek şapşik :) Bu arada İsveç basınında da eylemlerimiz yer aldı; İsveç, Türk'lerin bu kadar tepki göstermesinden dolayı şaşkın olduklarını belirtmiş :) İyi insanlar "Çılgın Türkler" :D <3

Kaos Özgür
(Sağdaki görsel; İsveç basınından alıntı olup; Türkçe otomatik çeviri yapılmıştır.)

SON OLARAK SÖYLEMEK İSTEDİĞİM İSE ŞU;

Pitbull

Sevgiler.


14 yorum:

  1. Çokkk çokkk sevindim canım içim rahatladı

    YanıtlaSil
  2. güzel haber içim rahatladı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok şükür :) Destekleriniz için teşekkürler <3

      Sil
  3. çok sevindim kurtulmasına :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, sonunda ailesinin yanında kuzucuk :) Desteğin için tekrar teşekkürler, iyiki varsınız <3

      Sil
  4. Bir can o da değil mi. İyi sonuçlanmış neyse ki..Sevgiler..Takipteyim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki.. Evet şükürler olsun, çok teşekkürler
      Sevgiler <3

      Sil
  5. Bu güzel habere çok sevindim :))

    YanıtlaSil
  6. Merhaba. Umarım bir daha böyle olumsuzluklar yaşanmaz. Gözünüz aydın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba; umarım yaşanmaz.. Hepimizin gözü aydın çok teşekkürler :) <3

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))