27 Ekim 2015 Salı

REVLON Contour Shadow Brush (Gölge Fırçası)

Merhaba,
Bir süre önce dünyaca ünlü Amerika menşeili Revlon markası, Watsons mağazalarında satışa çıkmıştı. Bir çoğumuz denedik ve sevdik diye düşünüyorum. Çok kısa bir süre önce de yine bu markaya ait makyaj fırçaları yine Watsons'larda satışa sunuldu. Fondöten, pudra, allık ve göz makyajı için tasarlanmış Revlon makyaj fırçalarının fiyatları, aynı markanın renkli kozmetik ürünlerinin fiyatlarına kıyasla çok daha uygun. Watsons 08 Ekim - 04 Kasım 2015 katoloğunda da bu fırçalar için "14.99'dan Başlayan Fiyatlarla" ibaresi yer alıyor. Bu arada niyeyse buraya kadar basın bülteni gibi yazmışım :D Nasıl bir üretkenliğim varsa artık... :P
Basın bültenine benzer (!) ve marka hakkında genel bilgi içeren bir girişten sonra benim en merak ederek aldığım fırçasına geliyorum; yani konumuza.

Revlon Contour Shadow Brush

Revlon Contour Shadow Brush


Görselde büyük durduğuna bakmayın, kendisi minnak bir şey ama bence kullanım ve seyahatlerde yanda taşıma bakımından daha avantajlı. Aslında ben The Balm'ın karıştırma fırçasını çok seviyorum (Give crease a chance) ve onun gibi fiber duo tarzında ve yumuşak bir fırça aradım hep ama bu da çok iyi iş çıkarıyor. The Balm'ın fırçasından çok az daha sert ama gözün katlanma bölgesini (Crease) kesinlikle tahriş edebileceğini düşünmüyorum. En azından hassas göz çevrem olmasına rağmen bende herhangi bir sorun yaratmadı. Farları karıştırma konusunda da oldukça başarılı. 

Revlon Contour Shadow Brush

Kıl çıkışı yuvarlak, yani Mac 237 tarzında yassı değil. Ucu da yuvarlak ama hafif konik olarak tasarlanmış. Kılların olduğu bölgeden alt sapına doğru çok hafif kalınlaşan bir gövdesi var; bu da göz makyajı yaparken ergonomik ve kavrama bakımından kolaylık sağlıyor. 
Ambalajın fotosunu çekmedim çünkü biraz hasarlıydı, sanırım o nedenle tek bu kalmıştı ama fırçaya zarar gelmedikten sonra benim için çok sorun değil. Eğer bu hasarı tüketici potansiyeli oluşturduysa ciddi anlamda çok serzenişlerim var ama yeri değil :/ İnsanlarımızın mağazada ojeleri deneyip sonra hiçbir şey olmamış gibi yerine koymaları ve başkalarının bu kurumaya yüz tutmuş veya fırçası bozulmuş ojeleri bilmeden alması da bu serzenişlerimden biri; çok doluyum da neyse...

Revlon Gölge Fırçası

  • Son derece yumuşak, tamamen doğal kıllardan oluşmuş ve toz farla gölgeler için ideal 
  • Yuvarlak, eğimli ucu, kontrast yaratmak için tasarlanmış
  • Gözün katlanma bölgesi boyunca kusursuz uygulamada yardımcı olur.

Ambalajının arka kısmında yazan bu. Doğal kıllar derken tam olarak ne olduğuna dair bir bilgi bulamadım maalesef ama eğer hayvan kılı ise de hayvanlara zarar verilmeden tüylerinin veya kıllarının kırpılma yöntemi ile elde edildiğine dair birçok kaynak var. Tabi kaz tüyü hariç. Biliyorsunuz belki; kaz tüyü montlar, vb özellikle vahşi Çin'de o hayvanların canlı canlı tüylerinin yolunması ile elde ediliyor; almayın aldırmayın lütfen :(

Konumuza dönecek olursak bu fırçanın boyutunu daha iyi anlayabilmeniz için avucumda iken bir foto çektim. Merakınızla ilgili olarak yardımcı olacağını düşündüm.

Revlon Gölge Fırçası

Aslında fırça normal boyutta, benim ellerim basketbolcu eli gibi devasa :P (!) Değil tabi ki, klasik bir bayan eli ebatlarında :D Fırçanın boyutunu siz düşünün :)
Watsons'larda hala satışta ve bu fırçanın fiyatı 14.99 lira. (Dikkat edin 15 değil, 14.99 :D)

Siz denediniz mi bu fırçaları? Yorumlarınızı bekliyorum,
Sevgiler...


13 yorum:

  1. Esprili bir yazı dili kullanman, hele ki araya küçük dokundurmalar eklemen çok hoşuma gidiyor :D The Balm'ın karıştırma fırçalarından çok memnunum ama fazla fırça göz çıkarmaz deyip bakacağım buna, minik oluşu da ayrı güzel :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum bu sözlere <3 evet bence de fazla fırça göz çıkarmaz :D Bakalım sen de sevecek misin bu minnağı :)) <3

      Sil
  2. Fırça çok tatlı duruyor küçücük:) Revlonda hiç bu ürünü görmemiştim gidip bakacağım en kısa zamanda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Revlon standında değil zaten; fırça ve makyaj süngerlerinin bulunduğu kısımda satılıyor, ondan görmemiş olabilirsin :)

      Sil
  3. ben de aldım bunu en kullanışlı fırça bu gibi geldi bana baya başarılı sevdim ama diğerlerini de almayı düşünmüyorum pek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de şimdilik düşünmüyorum ama çeşitlerin artması güzel tabi :)

      Sil
  4. Markası Revlon fiyatı sırf 14.99 diye fırçayı kulak çubuğu kadar yapmalarına gerek yoktu ya Harry Potter'ın asasıyla yaparım makyajımı daha iyi , gölgelerin gücü adına :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))))) alemsin. Küçük olması seyahatlerde yanda taşımak için güzel aslında.

      Sil
  5. revlonun pudra fırçası hakkında ne düşünüyorsun peki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemediğim için pek bir şey söylemem doğru olmaz ama başka markalarda daha uygun fiyatlı güzel fırçalar var aslında. :) Revlon pudra fırçası yerine eklips yeni seri pudra fırçasını kullanıyorum ve çok memnunum mesela :)

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))