12 Ocak 2016 Salı

CATRICE Liquid Camouflage Göz Altı Kapatıcısı

Merhaba;
Haftasonu tatiline adım adım yaklaşırken belki yolunuz Rossmann'lara düşer ve yeni gelen Catrice markasına bir göz atarsınız dedim. :) Instagram'da elimde bulunan Catrice markasına ait ürünleri paylaşıp "Hangisini yazmamı istersiniz?" diye sormuştum ve çoğunluk, likit göz altı kapatıcısından yana oldu. İstekleriniz benim için önemli ve istek alan blog yazısı veya videoyu her zaman planımda öne çekiyorum.

İşte CATRICE Liquid Camouflage Göz Altı Kapatıcısı

CATRICE Liquid Camouflage Göz Altı Kapatıcısı


Bu zamana kadar çok fazla kapatıcı denedim; genetik olarak göz altımda çukur ve dolayısıyla morluk var ama "İşte bu!" diyebileceğim bir kapatıcıya henüz denk gelmedim. Şunu da belirteyim; eğer sizin de göz altınızda morluk varsa; turuncu veya sarı alt tonlu bir kapatıcı kullanmanızı öneririm. Hatta bir de corrector sonrası uygularsanız yemeyin de yanında yatın o göz altlarının (!) :D. Genel durum bilgisi sonrası geliyorum konumuza ki bu bilgiler ışığında değerlendirmenizi istedim.

CATRICE Liquid Camouflage Göz Altı Kapatıcısı

Bildiğim kadarı ile bu kapatıcıların sadece iki rengi var; 010 Porcellain ve 020 Light Beige. Bendeki ise 020 numarası ile Light Beige. Beyaz tenli biri olarak aslında açık rengini alacaktım ama bunu tercih ettim çünkü açık rengi daha bejdi; bu ise daha somon gibi. Yani morluklarla daha iyi anlaşabilir diye düşündüm ve ikisi de açık renkli aslında. Note kapatıcılar gibi, sadece alt tonları farklı bana göre.

CATRICE Liquid Camouflage Göz Altı Kapatıcısı

Fırçası da klasik sünger aplikatör cinsinden. Bence Rimmel London Wake Me Up kapatıcı gibi fırçalı kapatıcılardan çok ben CATRICE Liquid Camouflage Göz Altı Kapatıcısı gibi sünger aplikatörlü kapatıcıları daha çok seviyorum. Daha kontrollü ve yumuşak bir uygulama sağlıyor.

Gelelim en merak edilen noktalara; yapısı, kalıcılığı ve kapatıcılığı...

CATRICE Liquid Camouflage Göz Altı Kapatıcısı

  Yapısı ve Kalıcılığı : Yapısı pek ince sayılmaz; hatta direkt kalın diyebilirim ama öyle "Ben buradayım!" diyen tiplerden de değil. Rimmel London Stay Matt fondöten kadar kalın değil tabiki.  Uygular uygulamaz hemen dağıtmakta fayda var çünkü birkaç saniye içinde sabitleniyor ve yerinden kımıldamıyor. Yani kalıcı olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca bende sabitlemeye de gerek kalmadı çünkü hafif pudra bitişli ama kurutmuyor. Ayrıca pudra bitişli olmasına rağmen çok az da parlak bir bitişi var. Ben oldukça sevdim.
  Kapatıcılığı : Genel anlamda kapatıcılığı ortadan yükseğe diyebilirim. Kimi zaman yeşil, kimi zaman maviye dönen damarlarımın üzerinde deneyerek fotoğrafladım ki kapatıcılık oranını görebilesiniz. Benim Beyaz Ezine peyniri (!) bileğimde biraz koyu gibi duruyor ama göz altına uygulayınca bu kadar koyu durmuyor. Damarlarımın rengini nötrlediğini bilmem farkettiniz mi? Fotoğrafa tıklayarak daha yakından görebilirsiniz. 

Çizgilere dolma konusunda benimkilere dolmayan henüz görmedim, bu da dahil ama sizde dolmayabilir. Her zaman derim; ten ürünleri cilt tipine göre değişkenlik gösterebilir.

Benim bu ürün hakkında söylemek istediklerim bu kadar. Eğer unuttuğum bir şey varsa veya merak ettiğiniz sorularınız varsa lütfen aşağı yorum bırakmaktan çekinmeyin.
Okuduğunuz için teşekkürler;
Sizleri Seviyorum!
Sevgiler...

Duygu Göker

16 yorum:

  1. şimdilik note'dan memnunum ama bu da aklımda olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Note da güzel ama renk skalasını pek sevemedim. Bu da alternatif olsun :)

      Sil
  2. çizgilere dolmuyorsa iyiymiş :) damarları da gerçekten güzel kapatmış. peki içeriği iyi diyebilirmiyiz? bende bazen yanma felan yapıyor da gözüme yakın yere değerse.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım içeriği hakkında bilgim yok maalesef çünkü içindekiler yazmıyor :(

      Sil
    2. Catrice hayvanlar üstünde deney yapmayan ender güzel firmalardan :)

      Sil
  3. Ya bayıldum bu kapatıcıya! Hep almak istiyorum ama gidiyoruum stantta kalmamış :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Rossmann'a uzağım; denk gelmişti bilmeden denemek için aldım ama memnunum. Umarım bulabilirsiniz :)

      Sil
  4. Teşekkürler hoşgeldin :) Ben de takibe aldım canım; sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Paylaşımınıza bayıldım ben de bloguma beklerim :)http://ikrasaygl.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Loreal perfect matc mi bu mu arada kaldım��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Loreal, hayvan deneyinden vazgeçtiği için o kapatıcıyı da denedim. Bende aşırı derecede çizgilere doldu ve hiç memnun kalmadım. Catrice daha pudralı yapıda olduğu için sabitlenmesinde daha başarılıydı bende.

      Sil
  7. peki sizin denediğiniz kapatıcılardan en az çizgilere dolmayan bu mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, en memnun kaldıklarımdan biri diyebilirim :)

      Sil
  8. Nerden alabilirim acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Catrice markasını Rossmann ve Eveshop mağazalarında bulabilirsiniz. :)

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))