26 Ocak 2016 Salı

ZAO ile Hassas Ciltler İçin Makyaj, Sorun Olmaktan Çıkıyor!

Doğallığını kanıtlayan birden çok sertifikaya sahip Türkiye’deki tek kozmetik makyaj markası olan ZAO Organik, içeriğindeki gümüş tozu ve silisyum ile tüm hassas ve atopik ciltlere güvenle kullanım imkanı sunuyor.

Organik bambu kök sapı özü ve bambu yaprağı hidrosolü ile formüle edilen Fransız makyaj markası ZAO, sağlıklı ciltler kadar hassas ciltler için de geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Dermatalogların hassas ve akneli ciltlere sahip hastaları için önerdiği makyaj ürünlerinin içeriğinde olmazsa olmaz olan gümüş tozu, ZAO’nun tüm ürünlerinde bulunan en önemli bileşenlerden biri.
Derinin onarımına yardımcı olmak üzere gümüş tozu ve organik silis ihtiva eden ZAO, Premium Organik Sertifikası, Cosmetique Charte Cosmebio (BIO), ECOCERT, Vegan, Cruelty-Free International, %100 Naturel, Rechargeable Refillable sertifikalarının hepsine birden sahip olan Türkiye’deki tek kozmetik markası.



Petrokimya endüstrisi ve sentetik kimyasallarla ilgili herhangi bir madde içermeyen ZAO kozmetik ürünlerinde parabenler, fenoksietanol, mineral yağ, parafin, polisorbat, EDTA, BHT, BHA gibi kimyasalların hiçbiri kullanılmıyor. Koruyucu olarak sadece mikro-gümüşün yer aldığı ZAO organik makyaj ürünlerinin içeriğinde aynı zamanda,  Organik Keten Tohumu Yağı, Mikronize Bambu Kök Tozu, O rganik Pirinç Tozu, Organik Mısır Nişastası, Skualen, Kırmızı Yosun Ekstresi, Organik Bambu Yaprağı Hidrosolü, Nar Özü, Organik Kabak Çekirdeği Yağı, Gingko Biloba Yaprak Ekstresi ve Organik Kakao Yağı bulunuyor.
Tüm bu özellikleriyle hassas, akneli veya atopik bir cilde sahip olan herkesin gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir marka olan ZAO, dünyanın birçok ülkesindeki SPA merkezleri tarafından tercih ediliyor.
“Hassas ve akneli ciltliler tamamen organik içerikli ürünler seçmeli”

ZAO Organik makyaj ürünlerini tercih edenlerin büyük bir kısmını oluşturan hassas ciltler için makyaj malzemesi seçimi oldukça önemli. Bu konuda bir açıklama yapan Memorial Wellness Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Makbule Dündar; organik silis, mikronize gümüş tozu, sebum düzenleyen organik bambu yaprağı hidrosolü içeren fondoten ile atopik ciltlerde yapmış oldukları klinik çalışma sonrasında hasta memnuniyetinin oldukça iyi sonuç verdiğini vurgulayarak, “Bu gözlem en problemli ciltlerde bile bu içeriğe sahip bir makyaj ürününü kullanabileceğimizi göstermesi açısından memnuniyet verici” yorumunda bulundu.
Yrd. Doç. Dr. Makbule Dündar, makyaj malzemesinin doğru seçimi için nelere dikkat edilmesi konusunda ise şu tüyoları verdi: “Sağlıklı, güzel bir yüze sahip olmak her yaştaki kadın için günümüzün olmazsa olmazlarından. Bunu da sağlamak ancak doğru  makyaj ürünleri seçimi ile mümkün. Günümüzde o kadar iyi makyaj malzemeleri  var ki çok hassas ve akneli ciltlerde dahi rahatlık kullanabiliyor. Bu tür ciltlere sahip olanlara özellikle kimyasal içeren  fondötenler yerine mineral toz, bambu tozu gibi tamam en organik içerikli ürünler seçilmelerini öneriyorum. Özellikle gümüşün antibakteriyel etkisi nedeniyle, akneli ciltte gümüş içerikli bir fondöten kullanmak o cildin tedavisine de destek olacaktır. Yine birçok bitkisel yağ içeren maskaralar hem kirpiklerin görüntüsünü güzelleştirir aynı zamanda da kirpikleri besler. Organik kakao yağı gibi besleyici yağlar içeren rujlar ise dudakları renklendirirken en etkili besleyicidirler. Sağlıklı ve canlı bir yüz için bu içeriklere sahip ürünleri tercih etmelisiniz.”

**Basın Bültenidir**

2 yorum:

  1. Güzel bir markaya benziyor fiyatları nasıl acaba?

    YanıtlaSil
  2. merbabalar bloğunu yeni keşfettim ve takibe aldım bende yeni blog açtım takip edersen çok sevinirim http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))