14 Ekim 2014 Salı

Essence Aquatix Koleksiyonu, Fiyatları ve "The Mermaid Tail" (05 FINDING DORI) Oje Yorumlarım

Merhaba;
Aylar öncesinden İnstagram hesabımda Essence'in sayfasında gördüğüm ve paylaştığım (Görmek için tık tık ) yeni seri Türkiye'ye sonunda geldi. Sözünü ettiğim seri "Aquatix" serisi. Essence'in bu seri hakkında yazdıkları ise şöyle : 
"Essence Aquatix ile sizi bir denizkızına dönüştürmekle kalmayıp, parıldayan renkleriyle enerjinize ortak oluyor.Güneş ışığında parıldayan su kadar müthiş ve kusursuz olan Essence Aquatix koleksiyonu; renkli ojelerinden tırnak yapışkanlarına, dudak parlatıcılarından allık fırçasına geniş ürün seçenekleriyle su altı derinliklerinin güzelliklerini hissetmenizi sağlıyor. Bu koleksiyon parıltılı efektleriyle,su mavisinin tonlarını, fuşya ve gül pembesiyle bir araya getiriyor. Işıldayan bir makyajla yazın son günlerinde kendinizi bir denizkızı gibi hissetmenizi sağlıyor."

Essence Aquatix Koleksiyonu

Koleksiyonda toplam 8 farklı çeşit ürün bulunuyor. Bunlar;


Essence Aquatix Koleksiyonu
Soldan sağa sırasıyla; Eyeshadow Stick, Simli Eyeliner, Dudak Parlatıcısı, Işıltılı Toplar (Highlighter), Mini Pudra Fırçası, Oje, Tırnak Yapışkanı ve All Over Body Shimmer (Kokulu Vücut Simi)
Koleksiyonu fotoğrafladığım gibi fiyatlarını da sizler için fotoğrafladım; ayrıca Essence'in sitesinde yazılana göre Ekim sonuna kadar bizlerle olacak ama bildiğiniz gibi Gratis; tüm seri ürünleri elden çıkarana kadar satışa devam ediyor genelde.

Essence Aquatix Koleksiyonu Türkiye Fiyatları

Koleksiyonu tanıttığıma göre bugünkü konumuz olan bu serinin ojelerinden biri "The Mermaid Tail"konusuna gelebiliriz. Gittiğim Gratis'te bu renkten son bir tane kalmıştı ve kaptım. :) Kendisinin ismi aynı zamanda "05 Finding Dori" 

Essence Aquatix 05 Finding Dori oje

Rengini tam tanımlayamasam da içinde altın ve turkuaz ışıltılı sedef var diyebilirim. Işığa tutunca yeşilleşen ama son kararımla mavi bir rengi var. Tek katta opak olmayan en az iki kat isteyen bir yapısı var ve sürerken çok dikkatli olunmalı; çünkü bu tip ışıltılı ojelerde bırakın fırça izini, hangi yöne doğru sürdüğünüz bile belli oluyor. Ayrıca iyi bir kütikül temizliği ve nemlendirilmiş tırnaklar istiyor kendisi. 

Essence Aquatix 05 Finding Dori oje

Fotoğraflarda gördüğünüz bir hal alıyor tırnakta.İkinci fotoğrafta güneş ışığı altında çektim ve gerçekten pırıl pırıl parlayan bir yapıda. Fırçası da son fotoğraftaki gibi kalın değil. Yani Flormar'ın klasik ojel fırçalarından çok daha az kalın diyebilirim. Kuruması hızlı değil, yani ekstra özelliği olan oje türlerinden değil. Oje koleksiyonumuzun olmazsa olmazlarından mı? Bana göre değil, yani almamakla bir şey kaybetmezsiniz ama böyle bir renk yoksa elinizde; bu oje rengi için alınabilir tabiki :). Karar size kalmış.
Siz bu seriden bir ürün denediniz mi? Evetse nasıl buldunuz yorumlarınızı bekliyorum. :)

<3 Sevgiler <3

6 yorum:

  1. Love your blog!! Cool pictures :) would love it if you could follow my blog and leave a comment beaut! www.roxancolex.blogspot.co.uk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you! :) I visited your blog and like it :) I am following your blog ;)
      Best wishes <3

      Sil
  2. Gratiste görmüştüm. Almamak için direndim. Bu sıralar oje sürmeye ara verdim. Sarardı çünkü tırnaklarım. :/ Ama bu yazıdan sonra bir süre kullanmayacak bile olsam pazartesi gidip alacağım. :) Çok sevdim rengini. :) Güle güle kullan canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir süre ara vermen iyi olmuş canım. Arada bir hava alması için dinlendirmek gerek, kalsiyum takviyeli bakım da öneririm. Koleksiyonda bulunması iyi olacak bir renk, ben de sevdim. Çok teşekkür ederim canım :)
      Sevgiler <3

      Sil
  3. Diğer ürünlerini bulamadım ama özellikle ojeleri çok hoşuma gitti bu koleksiyonun.Bu renk de çok güzelmiş gerçekten.Bulabilirsen üzerinde The Caribbean Sand yazan ojeyi de dene bence her ne kadar çok ışıl ışıl oje tercih etmesem de ben sevdim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bence de en güzelleri ojeleri :) Bulabilirsem ona da bir bakayım hatta alayım :) Merak ettim, teşekkürler önerin için :)
      Sevgiler <3

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))