15 Ekim 2014 Çarşamba

Watsons'ta Ayın Ürünü olan Lasting Finish Fondoten Nasıldır?

Merhaba;
Watsons'ta ayın ürünü seçilen fondotenlerle ilgili ilk izlenim videomu  Youtube kanalımda bulabilirsiniz :) Youtube hesabıma gitmek için tık tık :)

İçinde comfort serum olan bu fondotenin 25 saat kalıcı olduğu iddiası var. İki çeşidi mevcut; biri kırmızı kapaklı olanları, diğeri ise beyaz kapaklı.

Watsons Lasting Finish Fondoten



Kırmızı kapaklı olan yüksek kapatıcılık; beyaz kapaklı olan orta kapatıcılık ve doğal görünüm vaadediyor. Bendeki kırmızı kapaklı olan ve rengi "Soft Beige". Kırmızı kapaklı olduğu için yüksek kapatıcılık sağlıyor. Kapatıcılığını sevdim. 25 saat yüzümde fondotenle beklemedim ama en az 7-8 saat yüzümde kaldığı oldu ve gayet başarılıydı. Kısacası sevdim :)
Fiyatı 17,99 lira fakat indirimlerde 10 lira gibi daha uygun fiyata satın alabilirsiniz.:)


Birlikte denemek için Yotube kanalıma bekliyorum ;) Kanalımı takibe alırsanız da çok sevinirim ..

 <3 Sevgiler <3

2 yorum:

  1. Bu fondötenlerin ambalajlarıyla beraber içerikleri de yenilenip tekrar satışa sunulmuş galiba.Bende eski siyah tüpte olandan vardı kapatıcılığı orta derecedeydi.Yüksek kapatıcılık fondötende cidden önemli fiyat aralığı da uygunmuş denemeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir; ben de internette hakkında detaylı araştırma yaparken aynı isimli fakat ambalajı farklı birçok fondoten gördüm. Ben memnunum şimdilik, ihtiyacın varsa denemekte fayda var :)
      Sevgiler <3

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))