6 Ekim 2014 Pazartesi

WetnWild Aşkım "Walking on Eggshells" Yorumlarım

Merhaba ! :)
Biliyorum çok uzun bir ara oldu ama elimde olmayan nedenlerden ve teknik aksaklıklardan dolayı uzunca bir süre yeni yazı giremedim. Hatta şu anda bile pc klavyesi çalışmadığından ekran klavyesiyle bu yazıyı yazmaya çalışıyorum, kısacası zor durumdayım imdaaaat ! :(
Neyse bulunduğum zor şartlarla sizi sıkmak istemem, içimdeki savaşçı ve mücadeleci amazon kadınla birlikte tık tık tık ekran klavyesinden harfleri tıklaya tıklaya devam ! :)
Bugün Gratis'in bir süre önce ülkemize getirerek satışa sunduğu ve benim en sevdiğim trio far paletini; "Walking on Eggshells"i size tanıtmak istiyorum. Muhtemelen birçoğunuzda var ama henüz almayanlarınız varsa bir de benden dinleyin (okuyun) dedim. :)


WetnWild Walking on Eggshells


Tamamen doğal ve günlük kullanıma uygun bu palette üç renk mevcut. En üstteki renkten başlarsak; hafif ışıltılı ve özellikle kaş altını aydınlatmak ve daha canlı göstermek için biçilmiş kaftan olan bir krem rengi mevcut. Ortada ise özellikle "Crease" yani göz kapağının katlanma bölgesi için dizayn edilmiş ışıltılı, sıcak alt tonlu ve doğal bir sütlü kahve rengi var. Son olarak paletin en alt kısımda yer alan, rengine ve ışıltısına aşık olduğum şampanya rengi yer alıyor.


WetnWild Walking on Eggshells


WetnWild Walking on Eggshells

Tabiki bu renkleri illa farların üzerinde yazdığı gibi, "Kaş altı", "Katlanma bölgesi", "Göz kapağı" kullanmanız gerekmiyor :). Çoğu WetnWild far paletlerinde bu şekilde yönlendirme yazılarının amacı, sadece size yardımcı olabilmek için. Yoksa göz makyajında hangi farı, hangi rengi gözünüzün hangi bölgesinde kullanacağınız tamamen isteğinize ve yaratıcılığınıza kalmış. :)
Size yardımcı olabilmesi açısından bu paletle yaptığım makyajı da ekliyorum.

WetnWild Walking on Eggshells ile Makyaj

Kaş altında "Browbone" yani palette en üstte yer alan krem rengi; göz kapağında (Eyelid) en alttaki şampanya rengi; göz dış kapak ve katlanma bölgesinde (Crease) ortadaki açık kahve rengini kullandım.Göz pınarıma yine krem rengini; göz altıma ise açık kahveyi uyguladım. Bir eyeliner, bir rimel TAMAMDIIIIIR! ;)

WetnWild Walking on Eggshells ile Makyaj

Ben bu makyajı paletteki yönergeler doğrultusunda yaptım çünkü palette açık ve doğal tonlar olduğundan ve başka far kullanmadığımdan en sağlıklı görüntü bu şekilde elde ediliyor bana göre. Eğer başka paletler de ekleseydim o zaman renklerle oynama şansı olurdu ama amaç da zaten yalnız bu paletteki renklerle makyaj yapmaktı. :)

Bu paleti Gratis'lerden 14,50 lira gibi bir fiyata alabilirsiniz. 
Beni delirten pc.m tamir edilir edilmez burada olacağım inşallah. Bu arada yine Merkür retrosuna girdik, bununla ilgili yazımı okuduysanız pc.m neden yine bozuk anlamışsınızdır AMAN DİKKAT! Okumayanlar için tık tık :)

En kısa zamanda görüşmek üzere !
<3 SEVİLİYORSUNUZ <3

2 yorum:

  1. Yahu bu nasıl bir eyeliner çekmektir. Yahu bu nasıl bir güzel göz makyajıdır. O gözünü o şekilde ahu bakışlı yapmayı nasıl başardın anlatsana banada :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy canım benim estafurullah, çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :) Güzel gördüğün göz ve makyajı güzel gören senin güzel gözlerin ve kalbin kuzucum :) Çok saol <3
      (Bir cümlede 73846 kez "güzel" kelimesini kullanınca böyle tuhaf cümleler oluşabiliyormuş haha:)))

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))