13 Ekim 2014 Pazartesi

WetnWild YENİ RUJ KEŞFİM :) "Cinnamon Spice"

Merhaba;
WetnWild markasını ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. Özellikle far paletleri ve rujlarının güzelliği tartışılmaz bana göre. "Cherry Bomb, Bare It All" gibi çok bilinen rujlardan çok bilinmeyen güzellikleri keşfetmeyi daha çok seviyorum. Keşfedilen zaten biliniyordur, bana göre keşfedilmeyen güzellikleri, bilinmeyenleri keşfedip sizlerle paylaşmak bana daha büyük bir mutluluk veriyor. 
Bu yazımda da Gratis WetnWild indirimlerinde denk geldiğim ve "İyiki almışım!" dediğim bir rujla karşınızdayım. :)

WetnWild "Cinnamon Spice" Ruj

WetnWild "Cinnamon Spice" Ruj

Rengini ben çok beğendim. İçinde pembe türevleri bulundurmayan ve daha çok kan kırmızısı, çok koyu ve soluk vişne çürüğü barındırdığını düşündüğüm harika bir bordo. Makyajdaki tüm dikkati dudaklarda patlatmayan ve bu kadar koyu bir rujun olmasına rağmen makyaj sonunda gayet doğal durabilen ilginç bir renk :) Diğerleri gibi sürümü çok kolay değil ama altına bir lipbalm ve bir dudak kalemiyle çerçevelediğinizde mükemmel duruyor.

WetnWild "Cinnamon Spice" Ruj

Filmlerde, tv.de, vb oyuncuların makyajlarına hep dikkat etmişimdir. Bu renk de nedense bana aksiyon dolu yabancı filmlerde; ortalarda koşuşturan bayan başrol oyuncusunun sade makyajını anımsattı. Mesela Meg Ryan :)

Meg Ryan

Hatta rujlarını gözlemlediğimde hep "Yaa kadın bordo ruj sürmüş ama o kadar doğal ve hoş duruyor ki, ne ağır ne de odak noktası.. Acaba rengi markası ne?" diye içimden geçirdiğim çok olmuştur. Ve sonunda buldum :) Ayrıca söylemeliyim ki Meg Ryan'ın bu fotoğrafındaki ruju hangi markadır ne rengidir bilmiyorum; sadece "Cinnamon Spice" renginin bana çağrıştırdığı görüntü konusunda size yardımcı olması için bu fotoyu koydum .. Yanlış anlaşılmasın yani :). Gerçi Meg Ryan'ın bu fotoğrafındaki rujla, WetnWild Cinnamon'un bayağı benzedikleri  de aşikar. :) 


Uzun lafın kısası diyeceğim ama bir saattir lafı uzattım da uzattım; nasıl kısa keseyim? :) Ben bu ruju gerçekten çok sevdim. Fazla koyu renk ruj kullanan biri değilim, genelde göz makyajıma ağırlık vermeyi sevince, normal olarak dudaklar nude tonlarla geri planda kalıyor ama bu ruju seve seve kullacağımdan eminim. Koyu renk ruj severler; vişne çürüğü ve kırmızı tonlardan çok kan kırmızı ve kiremite dönük renklerden hoşlanıyorsanız buna şans verebilirsiniz. 
Bu ruju Gratis'lerde 9 -10 lira gibi bir fiyata alabilirsiniz.

(: Mutlu Haftalar :)


8 yorum:

  1. Rengine vuruldum tatlım,en kısa zamanda alacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de almasın canım, ben de bayıldım kendisine :) <3

      Sil
  2. Ruj konusunda yeniliklere ve koyu renklere açık olmayan biri olarak hem anlatım hem renk beni etkiledi.
    Ben de ilk fırsatta alayım.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim, yazımı beğenmenize sevindim :) ayrıca hoşgeldiniz :) umarım siz de beğenirsiniz.
    Sevgiler <3

    YanıtlaSil
  4. WetnWild serisini gratiste henüz deneyememiştim merak ediyordum. Bu rengine bayıldım. İlk gratise uğradığımda alınacaklar listemde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tavsiye ederim :) Bu markanın far paletlerini de şiddetle öneririm :) Özellikle Comfort Zone ve Walking on Eggshells :)
      Sevgiler <3

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))