15 Eylül 2014 Pazartesi

GOSH MARKASI YAKINDA GRATİS'TE! PEKİ NEDİR KİMDİR BU GOSH?

Merhaba;
Gün geçmiyor ki Gratis bizleri yeni markalarla buluşturmasın :) En son Amerika'nın en ünlü markalarından biri olan WetnWild'i harika bir iş çıkararak ayağımıza getiren Gratis; şimdilerde ise Himalaya Herbals ve Gosh Kozmetik markasını kendi bünyelerinde satışa sunmaya hazırlanıyor. Çevremde duyduğum kadarı ile bu markayı pek bilen yok; evet yeni bir marka heyecanı var ama bu markaya dair pek bir bilgi yok. 
Tamam güzel yeni marka geliyor da bu Gosh markası nedir; nerede üretilir, ürün yelpazesinde neler var biraz araştırdım ve nacizane topladığım bilgilerle karşınızdayım.

GOSH HAKKINDA BİLGİ


Genel olarak bilgi vermek gerekirse Gosh; bir Danimarka markası. Renkli, eğlenceli, heyecanlı ve genç kimliği ile marka olarak dikkat çekiyor. Geniş bir ürün yelpazesine sahip ve yurt dışından getirtip kullananların söylediklerine göre de ürünler oldukça kaliteli. Geniş ürün yelpazesi içersinde; maskara, eyeliner, kaş kiti, pudra ve daha birçok ürün bulunuyor.
Gosh'un Türkiye lansmanı 9 Eylül 2014 Salı günü Ortaköy The House Hotel'de bir basın bülteni ile gerçekleştirildi fakat henüz tüketicilere marka hakkında net bilgi verilmedi. Sanırım marka Gratis'lerde yerini aldıktan sonra bu gerçekleştirilecek. 

GOSH MARKASI HAKKINDA BİLGİ

Bugün tüm gün Gratis'leri gezerek topladığım bilgiye göre; henüz İstanbul Bakırköy'de standları kurulmamış fakat ürünler gelmeye başlamış. Gelen rujları görebilme şansım olmadı fakat satış görevlisinin söylediğine göre harikaymış ve fiyatı 25 lira civarındaymış. Duyduğum kadarı ile de allıkları 50 lira civarındaymış. Gönül isterdi ki tek tek standı fotoğraflayıp burada yazmak ama henüz kurulmadığından yalnızca edindiğim bilgileri sizlerle paylaşabiliyorum. Gratis henüz marka hakkında bir açıklama yapmadığından bu bilgilerin bir kısmı kulaktan dolma; bunu da belirteyim.
Ufak bir not; Gratis'lerde Flormar standları kalkıyor ve yerine Gosh standları kurulacakmış, bugün Gratis çalışanları söyledi.
Haftaya Gosh markasının standları Gratis'lerde yerini alacak, ben şahsen denemek için sabırsızlanıyorum. Bakalım gelsin tanışalım :)

Buyursunlaaaaar !

Not : Resimler alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yazmak İster Misin? :))