15 Kasım 2014 Cumartesi

NYX Markası Artık Watsons'ta!

Merhaba;
Bir süredir yazmadım; aslında yazmak istemedim. Kırgındım ve hala düzelebilmiş değilim, instagram hesabımı takip edenler bilir ama bununla canınızı sıkmak istemiyorum. Bu nedenle hemen konuya geçiyorum.. 

Evet bir süre önce Douglas mağazalarında satılan fakat anlaşmalarının bitmesi ile artık Boyner, YKM, Rossmann ve birkaç online kozmetik mağazasında satışta olan NYX markası; artık Watsons mağazalarında da satışa çıkacak; hatta birkaç mağazada çıktı bile :)

NYX Markası Artık Watsons'ta




NYX Markası Watsons'ta
Bu Görsel "NYX Cosmetics Türkiye" Facebook sayfasından alınmıştır.

NYX Markası; hayvan deneyi yapmayan ve karşı olan bir markaydı fakat bir süre önce Loreal bünyesine geçti ve Loreal hayvan deneyi yapan bir marka. NYX Cosmetics Türkiye Facebook sayfasında marka; "NYX ürünleri (hammadeleri ve bitmiş ürünleri) asla ve asla hayvanlar üzerinde test edilmemektedir ve bu özelliği PETA tarafından da onaylanmıştır." yazılı ama ben emin değilim. Doğru bilgi almak için marka ile iletişime geçtim fakat henüz bu konuda cevap alamadım. Cevap alınca buradan da güncelleyeceğim.

Fiyatları konusunda ve şu anda satışta olan mağazalarla ilgili net bir bilgi yok fakat duyduğum kadarı ile Cevahir AVM'de satışa çıkmış.

Not: Bu bilgi yine NYX Cosmetics Türkiye Facebook sayfasından öğrenilmiş ve kesin bilgidir.

Sevgiler ..

4 yorum:

  1. Ay bu habere çok sevindim. Umarım bir an önce her mağazaya gelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevindim :) Biraz pahalı bir markaydı ama umarım fiyatlar uygun olur. Yurt dışında drugstore bir ürün; sıra bizde :)

      Sil
  2. Bizim buraya kesin 1-2 ay geç gelir :(

    Bende ziyarete beklerim başarılar.
    http://eylullegel.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. hangi ülkenin ürünü acaba??

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))