10 Nisan 2015 Cuma

Nivea Soft ile #BirNumaram

Merhaba,
Bir süre önce Nivea markası bana güzel bir paket göndermişti. Ne zamandır yazacağım ama sağlık sorunları peşimi bırakmadığı için bugüne kaldı, bu nedenle markadan hem özür diliyor hem de bu güzel paket için teşekkür ediyorum tekrar.

Nivea Soft

Nivea Soft

Bu tatlı paketin içinden, çok önceden kullanıp memnun kaldığım iki "Nivea Soft" nemlendirici bakım kremi çıktı. İkisi de el, vücut ve yüz için. Gerçi ben yüzüm için yalnızca yüz için özel üretilen kremleri kullanmayı tercih ediyorum ama kuru ciltler bu tür ürünleri yüzlerinde de kullanabiliyorlar. Bu paketin içinden bir de not çıktı. Yazan ise şöyle:


"Herkesin hayatında bir numarası vardır! 
Kocaman kalbiyle annesi, çocukluk kahramanı babası, kalbini daha güçlü çarptıran aşkı, onsuz yapamam dediği kankası! Nivea Soft ile şimdi hayatında bir numaram dediklerine bir numara yapma zamanı! #BirNumaram etiketi ile istersen mimiklerini kullanarak, istersen ellerinle jest yaparak, istersen de beden dilini kullanarak hayatındaki bir numarana Nivea Soft ile bir numara yap! Bir numaranı da yorumuna etiketleyerek Facebook, Twitter ya da Instagram kanallarından istediğini seç, mesajını paylaş!"

Gelelim bu kremlere; ikisinin de içinde jojoba yağı ve E vitamini var. Zaten ikisi de aynı, sadece ambalaj farkı var. Büyük olan 300 ml; küçük olan 75 ml. Mis gibi kokuyorlar; şu klasik Nivea kokusundan. 

Nivea SoftPeki Jojoba yağı ve E vitaminin cilde ne gibi faydaları var?

Jojoba Yağı : Antialerjen olduğu için ciltteki akneleri gidermeye yardımcı olur, nemlendirme özelliği vardır, ciltteki yağı dengeler, yaşlanma belirtilerini hafifletmeye yardımcı olur, ciltteki yanma ve dökülmeyi hafifletir ve esneklik kazandırır.

E Vitamini : Kırışıklıklar ve ince çizgiler üzerinde onarıcı etkisi vardır. Antioksidan özelliğindedir. İçinde E vitamini bulunan kremler; güneşe çıkmadan önce değil, güneş sonrası kullanıldığında daha başarılıdır çünkü bu vitamin; kırışıklıklardan korumak yerine, onarmada daha başarılı etki gösterir.

Nivea Soft

İçerikleri yakından görmek isterseniz, fotoğrafların üzerine tıklayabilirsiniz. Bu arada bu kremler de dermatolojik olarak test edilmişler. 
Eğer çok kuru bir cilde sahipseniz, iyi gelecektir ve kolay emilecektir fakat mesela benim ellerim hep nemlidir, ihtiyaç duydukça nemlendirdiğimden çok kuru değiller; bu nedenle ellerimde emilimi anında olmasa da bir iki dakika sürebiliyor fakat kurulukta çığır atlamış bacaklarıma sürdüğümde; yumuşacık oldular ve çok çabuk emildiler. Yani ciltte nem ihtiyacına göre, emilim süresi oynayabiliyor bunu da söylemiş olayım.

Sevgilerle..

nazar boncuğu

2 yorum:

Yorum Yazmak İster Misin? :))