29 Haziran 2015 Pazartesi

ZAO ile Makyajınızla Güneşlenin!

ZAO Organik ile hem güzelleşin hem güneşlenin! 

İçeriğinde petrokimya endüstrisine ait hiçbir maddenin bulunmadığı Fransız organik makyaj markası ZAO, sizi yaz günlerinde geniş renk paletiyle güzelleştirirken yüzünüzü de güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyacak. ZAO Organik makyaj ürünleri, gece yatmadan makyaj çıkarma zahmetine son verdiği gibi yaz günlerinde güneşten koruyucu özelliğiyle korkusuzca güneşlenmenizi sağlayacak.

ZAO ile Makyajınızla Güneşlenin


Güneş ışınlarını direkt üzerimizde hissettiğimiz şu günlerde dermatologlar, gündüz saatlerinde güneşin zararlı ışınlarından korunmak için; güneş kremi/koruyucu sürülmesi konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor.  Bu noktada ZAO Organik makyaj ürünleri, hem güzelliğini hem sağlığını korumak hem de güneşlenmek isteyen kadınların hayatlarını kolaylaştıracak.
Herhangi bir petrokimya maddesi içermeyen ve koruyucu olarak sadece mikro-gümüş kullanılan ZAO Organik makyaj ürünleri, bu özelliği sayesinde gece yatmadan önce makyaj çıkarma zahmetine son verdiği gibi yaz günlerinde de güneşten koruyucu özelliğiyle korkusuzca güneşlenmenizi sağlıyor.
ZAO Organik makyaj ürünleri
ZAO Organik makyaj ürünleri“Bambudan gelen güzellik ve doğallık” temasıyla Zen ve Tao felsefesi ile yola çıkan Fransız organik makyaj markası ZAO Organik; Premium Organik Sertifikası, Cosmetique Charte Cosmebio (BIO), ECOCERT, Vegan, Cruelty-Free International, %100 Naturel, Rechargeable Refillable sertifikalarının hepsine birden sahip olan Türkiye’deki tek kozmetik markası.  
Aynı zamanda ZAO organik makyaj ürünlerinin içeriğinde;  Organik Keten Tohumu Yağı,  Mikronize Bambu Kök Tozu, Organik Pirinç Tozu , Organik Mısır Nişastası, Skualen, Kırmızı Yosun Ekstresi, Organik Bambu Yaprağı Hidrosolü, Nar Özü, Organik Kabak Çekirdeği Yağı, Gingko Biloba Yaprak Ekstresi ve Organik Kakao Yağı bulunuyor.
Derinin onarımına yardımcı olmak üzere organik silis ihtiva eden, besleyici ve nemlendirici özelliğiyle makyajla uyuma şansı sağlayan ZAO, Türk kadınına yeni deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Organik Bambu Kök Sapı özü ve organik bambu yaprağı hidrosolü ile formüle edilmiş ZAO ile makyajınızı kusursuzca tamamlayıp güneş koruyucusu sürmenize gerek kalmadan güneşin zararlı etkilerinden korunabilirsiniz. ZAO’nun ürünlerinin içeriğinde parabenler, fenoksietanol, mineral yağ, parafin, polisorbat, EDTA, BHT, BHA gibi kimyasal maddelerin hiçbiri kullanılmazken, koruyucu olarak sadece mikro-gümüş bulunuyor.

ZAO Organik makyaj ürünleri

BAMBU AMBALAJINI YENİDEN DOLDURABİLİRSİNİZ
ZAO organik ürünlerinde göreceğiniz en önemli fark ambalajı… Bambunun hızla yenilenebilir doğal bir kaynak olması, içeriğinde bambu özlerinin bulunması ZAO’nun ambalajında da bambuyu seçmesinin en önemli nedenini oluşturuyor.
ZAO Organik makyaj ürünleriBambudan yapılmış ambalajıyla ilgi çeken ZAO’nun bir başka özelliği ise, doğaya aşık herkes için yaratılmış organik ve yeniden doldurulabilir (refil) makyaj markası olması. Türkiye’de kozmetik sektöründe henüz bir örneği olmayan bambu gövdesi ve yeniden doldurulabilirlik özelliği sayesinde, kullandığınız ürün bittikten sonra yedeğiyle değiştirme şansınız olacak.
Basit ve yenilikçi sistem sayesinde, neredeyse tüm ZAO ürünlerini doldurulabilirsiniz. İçi değiştirilebilir olması ve geliştiril en ambalajlama sistemi sayesinde, hem çevreye duyarlı kişiliğinizi kullandığınız ürünlerle destekleyeceksiniz hem de ZAO ürünlerini daha ekonomik fiyatlara satın alma fırsatı yakalayacaksınız.

ÜRÜN YELPAZESİ ÇOK GENİŞ…
Türkiye distribütörlüğünü Elit Farma İlaç Dermakozmetik Ltd. Şirketi’nin yaptığı ZAO’nun ürün yelpazesi oldukça geniş.

ZAO Organik makyaj ürünleri
Organik Bambu Kök Sapı özü ve organik bambu yaprağı hidrosolü ile formüle edilmiş İpeksi Fondöten, Yoğunlaştırılmış Fondöten, Cilt Aydınlatıcı; organik nar yağı ile zenginleştirilmiş Lipstick çeşitleri, Parlatıcı Rujlar, Kapatıcı Stick, talk mineralleri içermeyen Allıklar, hassas gözler ve kontakt lens kullananlar için çok uygun olan Eye Liner ve Yapılandırıcı Mascara; mat görünüm için organi k pirinç tozu ile formüle edilmiş Eye Shadow, organik shea yağı ile zenginleştirilmiş Göz, Dudak ve Kaş Kalemi, organik kako yağı ile formüle edilmiş Lipgloss ve Lipbalm ve kullanımı kolay ve doğal ürünlerden üretilmiş çok sayıda fırça çeşidi bulunuyor.
KUTU
ZAO’NUN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİ
  • İçeriğindeki Bambu kök tozu, Bambu sıvı hidrosol, Bambu rizom yağı bulunmasına itafen, gövde malzemesinin bambu ağacından yapılmış olması ve doğal pamuk kesecikler içinde sunulması,
  • Organik Sertifikası, Cosmetique Charte Cosmebio (BIO), ECOCERT, Vegan, Cruelty-Free International, %100 Naturel, Rechargeable Refillable sertifikalarının hepsine birden sahip olan Türkiye’deki tek marka,
  • Yeniden doldurulabilirlik özelliği sayesinde, kullanılan ürünlerin bittikten sonra yedeğiyle değiştirilebilmesi,
  • Petrokimya endüstrisi ve sentetik kimyasallarla ilgili herhangi bir içerik madde içermemesi,
  • Derinin onarımına yardımcı olan organik silis ihtiva etmesi nedeniyle özellikle hassas veya atopik bir cilde sahip olan ve cilt problemi yaşayanların bile gece makyajını temizlemeden uyuyabilmesi.

** Basın Bültenidir **

11 yorum:

  1. Keşke imkan olsada sadece organik ürünler kullanabilsek..Markayı merak ettim açıkçası oldukça iddialı görünüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke valla. Henüz deneme şansım olmadığından bir şey diyemem ama güzel görünüyor bence de :)

      Sil
  2. Ambalajları çok ilginç geldi. Nedense makyaj malzemelerinin siyah ambalajlarına çok alışmışım. Ancak yeni ürünlere ve markalara da şans vermek şart.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de ambalaj konusunda niyeyse hep siyah beklentisindeyim ama bu tür bambular daha tatlı göründü gözüme :) Alışılmışın dışında olduğundan sanırım :)

      Sil
  3. Ben de Zao'nun rujunu kullanıyorum.. Hem dokusunu, hem kokusunu, hem de duruşunu çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa ne güzel :) Benim henüz deneme şansım olmadı. Memnunsanız denenmeli :)

      Sil
  4. Ambalajlar süper cnm ;) Organik olması mükemmel...

    YanıtlaSil
  5. Yeniden doldurulabilmesi güzelmiş. Ayrıca ürünlerin organik olması başlı başına bir olay zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle Şeniz Hanım :) Gönül rahatlığıyla kullanabilirmiş gibi hissediyorum :)

      Sil
  6. Bu konularla çok ilgili olmasam da sayenizde bayanlarla ilgili çok şey öğreniyorum ve bu bilgiler bayanları anlamam açısından işime yarayacaktır. teşekkürler.

    http://microsoftteknolojileri.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))