23 Şubat 2016 Salı

Flormar "Spotlight" Serisi "02 Spoiler Alert" Allık

Merhaba;
Bir süredir yazmıyordum farkındayım, bunun için üzgünüm ama ülkemizin bu zor dönemlerinde yaşananlardan dolayı daha da üzgünüm. Ne yazayım, nasıl yazayım, hiçbir şey olmamış gibi devam mı etmeliyim, ülkemiz gibi kendi içimde de bir kaos yaşadım. İçimden de gelmedi yazmak açıkçası ama bloğumu daha fazla boş bırakmak da içime sinmedi.Tuhaf hislerle de olsa beni sabırla bekleyen siz canım dostlarıma bugün, zor da olsa yazmam gerektiğini düşündüm. O zaman başlayalım...

Flormar'ın son çıkan "Spotlight" serisini duymuşsunuzdur. Bu seride yer alan tüm ürünlere bayılıyorum diyebilirim. Bugün de bu serinin allıklarından; indirim öncesi göz koyduğum ve indirimde koşup aldığım 02 numara "Spoller Allert" renginden bahsedeceğim.

Flormar "Spotlight" Serisi "02 Spoiler Alert" Allık

Flormar "Spotlight" Serisi "02 Spoiler Alert" Allık


Bu serideki allıkların dört rengi var ama ben keskin allık renklerinden (Koyu pembe, turuncu, mercan,vb) hoşlanmadığım için doğal görünümlü allıklar her zaman tercihim oluyor. Beyaz tenli olduğumdan bu tür ara ve doğal renkleri kendime daha çok yakıştırıyorum.
Gelelim detaylara...

Flormar "Spotlight" Serisi "02 Spoiler Alert" Allık

Öncelikle dış ambalaj tasarımı çok hoş; siyah kısmı kadife ve oldukça zarif duruyor. Arka kısmında ise ürün hakkında bilgi ve "İçindekiler" kısmı yer alıyor. Ürünün arka kısmında ise ismi, özelliği gibi bilgiler yer alıyor.

Flormar "Spotlight" Serisi "02 Spoiler Alert" Allık

Ambalaj ve tasarımdan sonra artık Flormar "Spotlight" Serisi "02 Spoiler Alert" Allık zamanı!

Flormar "Spotlight" Serisi "02 Spoiler Alert" Allık

Şeftali ve pembe tonlarında diyecektim ki birden The Balm'ın "Frat Boy" allıkla rengin benzerliğini farkettim ve karşılaştırmak için elimde denedim. Frat Boy, bu allığa göre daha fazla pembelik içeriyor; Flormar "Spotlight" Serisi "02 Spoiler Alert" Allık ise şeftali. Yani çok da alakaları yokmuş :). Ayrıca Flormar "Spotlight" Serisi "02 Spoiler Alert" Allık, benim çok sevdiğim kendinden ışıltılı, yani simli veya yapay değil, doğal bir canlılık kazandırıyor yanaklara. Kalıcılığına gelirsek, benden 10 üzerinden 8 alır.

Flormar'ın internet sitesinde sık sık kampanyalar ve indirimler oluyor ve bu allık da şu anda 29.90 yerine 10.00 lira :). Ayrıca 23.02.2016 - 24.02.2016 tarihlerinde; yani bugün ve yarın kargo sadece 1 lira kampanyası da var. Eğer ihtiyacınız varsa bakın derim.
Okuduğunuz için teşekkürler.

Sevgiler...
Duygu Göker

7 yorum:

  1. Bu rengin sürümünü hep merak ediyordum, teşekkürler... :)

    YanıtlaSil
  2. farlarından bolca aldım ama allık almadım bak bu seriden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farları da çok iyi ama allıklar da başarılı gerçekten, ihtiyacın varsa tavsiye ederim :) <3

      Sil
  3. Allığın rengine bayıldım teşekkürler paylaşımın için canım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de çok sevdim rengini :) Ben teşekkür ederim canım benim :) <3

      Sil
  4. bu serinin tekli farını kullanıyorum ve 5 tl ye aldıgım en güzel makyaj malzemesi seçtim kendisini :) allık da pek ciciymiş =)

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))