6 Ağustos 2016 Cumartesi

"Aksu Vital - Gül Suyu" Yorumlarım

Merhaba;
Yine masal misali bir varım bir yokum bu aralar; nedeni önceki yazımda mevcut, o nedenle fazla uzatmadan konuya gireceğim.
Malum yaz mevsimindeyiz ve yüksek nemle beraber kıyı kesimler 8000 derece civarında (!) kaynıyor. Böyle zamanlarda benim en iyi serinleme yöntemlerimden biri; termal suyu veya spreye koyduğum maden suyunu veya gül suyunu bunaldıkça yüzüme püskürtmek ve inanın anlık da olsa çok iyi geliyor. Gül suyu demişken öncelikle şunu belirtmeliyim; benim için gül suyunda önemli olan saflık; yani içeriğinde başka hiçbir katkı maddesi, su vb olmamalı. Güllü su vb hikaye yani (!).

 Konumuza dönecek olursam; yaz dönemi için yazlığa gelmeden önce Gratis'te yeni gördüğüm bir gül suyu markasına denk gelmiştim ve hem içeriği hem de fiyatı beni cezbetti.

"Aksu Vital - Gül Suyu"

Aksu Vital Gül Suyu


250 ml olan "Aksu Vital - Gül Suyu" tamamen doğal. Zaten arka kısmında da "Distile gül suyu" yazılmış. Distile kelimesini bilmeyenler için; sözlük anlamı "Damıtılmış, saf" olarak geçiyor.

Aksu Vital Gül Suyu

Soldaki dış ambalajında yazan; sağdaki görsel ise; gül suyunun arka etiketinde yazan. İkisini de sizlerle paylaşmak istedim. Bu gül suyu tatlılarda bile kullanılabiliyormuş; hiçbir şekilde katkı maddesi veya koruyucu içermiyor, o derece doğal. :) 

Aksu Vital Gül Suyu

"Aksu Vital - Gül Suyu" nun en güzel yanlarından biri de kendinden spreyli bir şişede olması. Beni ekstra sprey şişe almaktan da kurtardı sağolsun :) . Bu arada ambalajı yumuşak sayılabilecek plastikten yapılmış bu nedenle de ağır değil, bu da seyahatte yanda taşımak için pozitif bir özellik. Fiyatı ise yeni çıktığı için miydi yoksa hala öyle mi bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam ben aldığımda 6 veya 8 lira civarındaydı.

Aksu Vital Gül Suyu


Toparlamak gerekirse;

Benim İçin Artı Yönleri
Doğal içerikli olması,
Spreyli şişede oluşu,
Fiyatının uygun olması,
250 ml olmasına rağmen yanda taşımak için uygun olması (Ağırlık ve ambalaj bakımından).

kalbimi fethetmeye yetti. :) Eksi yönü ise benim için yok diyebilirim.
Siz gördünüz mü bu markayı veya deneme şansınız oldu mu?

Sevgiler..

Duygu Göker

8 yorum:

  1. Önceden çok kullanırdım bu aralar pek gül suyu kullanmıyorum Tekrar bir dönüş yapayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok fena alıştım bu aralar :) Yararı var zararı yok; miss :D

      Sil
  2. tonik olarak gülsuyu iyi oluyor hakikaten cildi nemlendiriyor..

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle gönül rahatlığı ile kullandığım ürünler...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba ; Ürün bileşiminde koruyucu olarak sorbik asit türevi ve taşıyıcı olarak dietilftalat bulunuyor. Yani ambalajda bahsettikleri gibi distile gül suyu değil.

    YanıtlaSil
  5. artık okadar doğal olmaması beni çok üzdü. potasyum sorbat koymuşlar içine koruyucu olarak

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))