7 Mart 2015 Cumartesi

Kadınlara Saçlarında Milat Yaşattı

Revox
  -Ankara’daki GeoMASS AR-GE Laboratuvarı’nda kapalı kadınları düşünerek 2 yıl önce şampuan üretimine başlayan Trikolog Talat Sam, kısa sürede yüzde 100’e yakın başarı elde etmenin mutluluğunu yaşıyor.

  -Talat Sam:
“Kadın müşterilerimizin her teşekkür mesajı bizim üretim yelpazemizi geliştirmemize ön ayak oldu.”

  -Ankara’daki GeoMASS AR-GE Laboratuvarı’nda kapalı kadınları düşünerek 2 yıl önce şampuan üretimine başlayan Trikolog (Saç ve saç derisi uzmanı) Talat Sam, kısa sürede yüzde 100’e yakın başarı elde etmenin mutluluğunu yaşıyor. Talat Sam, kadınlardaki saç dökülme sorununu gideren formüllerinin sektörde “milat” olduğunu ifade ederek, “Kadın müşterilerimizin her teşekkür mesajı bizim üretim yelpazemizi geliştirmemize ön ayak oldu” dedi.
  LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında yaptığı açıklamada, yaşamlarında çok özel yeri olan kadınların, mutluluğunun her şeyden önde geldiğini belirtti.

Talat Sam
   Trikoloji konusunda yıllarca emek vermesinin bir nedeninin de kadınların en büyük sorunu olan saç dökülmesine engel olma hedefi olduğunun altını çizen Sam, şunları söyledi:

  “Özellikle saçları hava almadığı için kepeğe bağlı dökülme sorunu olan kapalı kadınlardan yola çıkarak geliştirdiğim formül, kısa sürede onbinlerce kadına ilaç oldu. AR-GE Laboratuvarımızda sürekli kendimizi geliştirerek kısa sürede yüzde 100’e yakın başarı elde ettik. Kadın müşterilerimizin her teşekkür mesajı bizim üretim yelpazemizi geliştirmemizi sağladı. Bugün Revox markası altında onkoloji hastalarından, diyabetlilere kadar ona yakın ürün geliştirdim. İsviçre’de yapılan tüm etkinlik ve klinik testlerde Revox’un düzenli kullanım sonucu saç dökülmelerini hiçbir yan etki göstermeden engellediğini kanıtlandı. Bu ürünlerden dünya genelinde sadece birkaç ülkede üretilebilen at kuyruğu bitkisi ekstratlı geliştirdiğim at kuyruğu şampuanı ise ürün yelpazesinin bir anda amiral gemisi haline geldi. Kozmetik sektöründe milat yazan LTS Teknoloji Grup GeoMASS AR-GE Laboratuvarları kadınlar için çalışmaya devam ediyor.”


* Basın Bültenidir *

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yazmak İster Misin? :))