1 Mart 2016 Salı

"Gönül Örgüsü"nde #bendevarım !

Merhaba;
Bugün sizlere bir sosyal sorumluluk projesinden bahsetmek istiyorum. Belki reklamlarda veya farklı alanlarda bu projeyi görmüş olabilirsiniz ama bir de benden okuyun istedim.

Projenin adı "Gönül Örgüsü".

Nedir Bu "Gönül Örgüsü" Projesi

Hürriyet Kelebek ve Nako'nun başlattığı; Kızılay ve D&R'ın birlikte yürttükleri ortak bir sosyal sorumluluk projesi. Amacı ise çocukların üşümemesi için tüm Türkiye'de örülecek olan kıyafetlerin Kızılay aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması ve o çocukların her daim sıcacık ve mutlu olması.

El örgüsü bere, eldiven, kazak, atkı, hırka veya ne örebiliyorsanız örmek ve 15 Mart 2016 tarihine kadar bulunduğunuz yerdeki Kızılay şubelerine veya D&R mağazalarına bırakmak. Kızılay; o örgüleri ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştıracak. Evet önümüz yaz; havalar ısınıyor ama sonra yine önümüz kış olacak ve o çocuklar; ördüğümüz örgüleri sevgiyle sakladıkları yerlerden çıkarıp sıcacık olacaklar. Ayrıca illa örmeniz gerekmiyor; kazak, bere,vb satın alıp yine bahsedilen noktalara bırakmanız da kabul görüyor.

Gönül Örgüsü

Projenin sloganı "Ben de Varım"!
Birçok ünlünün yer aldığı bu projede eğer siz de varsanız; örgülere başlayalım! :) 

İtiraf ediyorum; defalarca atkı örüp sonunda bir şekilde ayrıldığım beylere hediye edeceğime bu güzel kardeşlerime hediye etmek için saklasaymışım diye içimden geçirmedim değil ama olan oluyor; konumuzla bunun ilgisi yok da neyse :D

Bu arada 168 Kızılay Çağrı Merkezi'nden detaylı bilgi de alabilirsiniz.

HADİ ÖRGÜYEE! :D

13 yorum:

  1. Ah ne kadar güzel bir proje.

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Teşekkürler; projeye destek olmakta bir yararım dokunduysa ne mutlu bana :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Katılalım kuzum :) Ben de başladım çalışmalara :)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Evet bence de, çok güzel düşünülmüş. :)

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Evet güzel düşünülmüş :) Teşekkürler.

      Sil
  6. İnce düşünülmüş, çok güzel bir proje :)

    YanıtlaSil
  7. çok çok güzel iyi oldu duyduğum oğluma ördüğüm ama küçük yaptığım yelek ve bereler var hiç giyilmedi tabi bir kaç tanede ben örerim paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))