29 Mayıs 2014 Perşembe

FLORMAR JELLY LOOK SERİSİNDEN "SKY BLUE" İNCELEMESİ

Merhaba;
Çekilişim devam ederken bu konuda önemli bir ricayı size ileterek yazıma başlayıp; sonrasında bugünkü konuğuma geçeceğim. Çekilişe katılan ve katılacak olan sevgili arkadaşlarım; 
LÜTFEN ÇEKİLİŞ ŞARTLARININ HEPSİNİ OKUYARAK ŞARTLARI YERİNE GETİREREK KATILIN.. AKSİ TAKDİRDE ÇOĞUNUZU TEK TEK UYARMAK ZORUNDA KALIYORUM Kİ BU İLK ÇEKİLİŞİM OLDUĞU İÇİN UYARIYORUM. SONRAKİ ÇEKİLİŞLERİMDE MAALESEF UYARMAYACAĞIM; BİLGİNİZE..
Bu uyarıdan sonra bugünkü inceleyeceğimiz ürüne geçebiliriz.

Flormar'ın bir süre önce çıkarmış olduğu "Jelly Look" oje serisinden bahsedeceğim. Sizlerle paylaşabilmek adına satın alarak denediğim bu ojelerden bugünkü konuğumuz "Sky Blue".

Flormar sky blue oje

FLORMAR SKY BLUE OJE


Rengine bayıldığım bu ojenin yapısı, diğer normal ojelere nazaran biraz farklı. İsmi gibi daha jel kıvamda fakat bu yapı; sürümünü zorlaştırmıyor. Tırnaklarıma ilk süreceğim zaman; diğer ojelere göre daha yoğun kıvamı beni "Çabuk mu kuruyup bozulacak?" düşüncesiyle korkutmuş olsa da; bol bol kullanmış olmama rağmen tek kuruma belirtisiyle karşılaşmadım. Bu durum bana, kendisini daha da çok sevdirdi. Ayrıca yapısı itibari ile çabuk kurudu ve bu durum, kendisini daha da çok sevmeme neden oldu. 15 renk seçeneği olan bu oje serisini ben oldukça başarılı buldum ve sevdim. Fiyatı ise 3,50 lira ve bence hakediyor.. 

ÇEKİLİŞİME KATILMAYI UNUTMAYIN ;) SEVGİLER...

4 yorum:

  1. Güzel bir ojeymiş. Tam benlik :)
    Ama bana gökyüzü mavisi yerine bebe mavisi diye tabir edilen tonu anımsattı. Daha çok benziyor sanki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevdim :) Çok tatlı renkleri var.. Evet öyle de denilebilir aslında.. "Sky Blue" ismi, yaz akşamları gökyüzünün renginden esinlenerek konmuş herhalde :)) Ama dediğin de doğru canım.. :) <3

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Ben de bayılıyorum buna; diğer renkleri de harika tavsiye ederim :) <3

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))