29 Mayıs 2014 Perşembe

MAYBELLINE BABY LIPS ARTIK GRATIS'TE!

Merhaba;
Bugün bu ikinci yazım biliyorum ama haber vermeyip yarına kadar bekleseydim çatlardım :) Akşam pazarı gibi akşam postu hazırlıyorum :)) 
WetnWild markasını da sessiz ve derinden ülkemize getiren Gratis; Watsons "Real Techniques" fırçalar yakında bizde derken, yine sessiz sedasız çoktan bu fırçaları satışa sunmuştu.. Her iki drugstore da bence çok başarılı ve ne zaman birine gitsem diğerine de uğramadan çıkmıyorum.. Neyse gelelim konumuza :)

Az önce Gratis'ten geldim ve belki biliyorsunuz belki henüz haberiniz yok ama Watsons Haziran katoloğunda bu ürünün müjdesini verirken;
GRATİS; MAYBELLİNE BABY LIPS'LERE RAFLARINDA ÇOKTAN YER VERMİŞ :)
WetnWild yazılarımdaki gibi yine üşenmedim gittim, gördüm, bilgi aldım fotoğrafladım ve karşınızdayız ...

Baby Lips

Evet Gratis'lerde bu tatlıların hepsi mevcut.. Gelelim benim çektiğim fotoğraflara :)


Baby Lips
Genel görünümleri bu şekilde.. Henüz yeni geldiği için fiyat etiketleri malesef yoktu ama fiyat bilgisini yazının sonunda sizlerle paylaşacağım. Toplamda 6 çeşidi mevcut.

MAYBELLINE BABY LIPS
Soldan sağa; 
Hydrate (SPF 20; LSF 20), Mint Fresh (SPF 20; LSF 20), Peach Kiss

MAYBELLINE BABY LIPS
 Intense Care (SPF 20, LSF 20), Cherry Me

MAYBELLINE BABY LIPS
 Pink Punch

Müşteriler başında olduğu için tek tek çekemedim; üçlü olarak çekebildim fotoğraflarını.. Ama elimden geldiğince anlaşılır şekilde çekmeye çalıştım; umarım bilgi verebilmişimdir.
Gelelim fiyatlarına; bu tatlıların fiyatı; 5,90 lira. Ayrıca önceden de dediğim gibi Haziran ayında da Watsons'ta satışa sunulacak.. Ohh haberimi verdim rahatladım :D Şimdi çekiliş kayıt ve kontrollerime dönebilirim :)

<3 HERKESE İYİ AKŞAMLAR SEVGİLER <3

14 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkürler :)
    Pazartesi gidip hemen bir iki tane edineceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğun ve yorumladığın için :) Ben de aldım denemek ve blogta yazmak için :) İlerleyen zamanlarda onun incelemesini de sizlerle paylaşacağım ;) <3

      Sil
  2. Ayy çok sevindim yakınımda Gratis var sadece, yarın hemen ışınlanacağımm umarım gelmiştir buradaki gratise :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birçok Gratis'te varmış ama gelmemiş olsa da çok kısa zamanda bütün Gratislere gelecekmiş.. :) Yaşasın yurt dışındaki meşhur ürünler teker teker ayağımıza geliyor ! :))))

      Sil
  3. hepsi çok güzel görünüyo. hangisini alsam diye karar verebilirsem alıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi :)) Ben de bir tane kaptım dün ama aklımda kalanlar da olmadı diil :)) SPF korumalılar genelde renksiz ama diğerleri renkli. Dudaktaki duruşlarını tam bilmiyorum ama benim aldığım peach kiss hafif renkli. İlerleyen zamanlarda detaylı incelemesini yapacağım; belki yardımım dokunmuş olur :))

      Sil
  4. Al dene bakalım canım :) Ben denemek için almıştım; iki gün falan oldu.. yorumları yazacağım ;)

    YanıtlaSil
  5. Peki tüm Gratıs lerde var mı ve sız hangi Gratıs te bu fotoğrafları cektınız cevap verirseniz mutlu olurum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki cevap veririm :) Tüm Gratis'lerde satışta dediler bana.. Ben bu foto.ları Bakırköy Ebu Ziya Cd. üzerinde bulunan Gratis'te çektim.
      Sevgiler <3

      Sil
  6. Bende peach kiss almak istiyorum sen memnun kaldinmi ? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peach Kiss'i bir sonraki yazimda ilk izlenim olarak ve yine ayni yazinin sonunda yorumlarimi yazmistim. Orada da gorebilirsiniz :) pek renk vermeyen ve buram buram seftali kokan bir urun. Ben memnun kaldim hatta sonlarina geldim ama hayvan deneyi yapan bir marka oldugu icin bir daha almayi dusunmuyorum. Siz eger seftali kokusunu seviyorsaniz ve pek renk vermesin diyorsaniz Peach Kiss'i deneyebilirsiniz :)
      Sevgiler ♥

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))