31 Mayıs 2014 Cumartesi

MAYBELLINE BABY LIPS "PEACH KISS" İLK İZLENİMİM

Merhaba;

Maybelline Baby Lips'lerin Gratis'lere geldiğine dair yazdığım bir önceki yazımda - okumayanlar için tık tık - ve Instagram hesabımda, bunlardan birini satın aldığımı ve kullandıktan sonra ilk izlenimimle ilgili bir yazı yazacağımı söylemiştim. Aradan çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen, bu ürünü merak edenler ve almayı düşünenler için aldığım ürünü denedim fotoğrafladım ve karşınızdayım. :)
(Ürünü birkaç hafta kullandım; sonuçları sayfanın sonuna ekledim;))

MAYBELLINE BABY LIPS

Benim o güzelliklerin arasından tercih ettiğim çeşidi; "Peach Kiss". Herhangi bir güneş koruması yok fakat rengi hoşuma gitmişti. Bir de şeftaliyi çok sevmemden kolay tercih yaptım sanırım :).


Baby Lips "Peach Kiss"
En baştaki fotoğraftaki gibi paket içinde satın alıyorsunuz. Maybelline standı içinde değil, diğer lip balmların olduğu bölümde asılı olarak kendilerini görmenizi bekliyor oluyorlar :). Son fotoğrafta da içinde ne kadar ürün olduğunu görebilmeniz için sonuna kadar çevirerek ürünü fotoğrafladım.

Peach Kiss Paketin arka kısmında yazdığına göre;
Yoğun dudak bakımı ve 8 saate nemlendirme iddiası var ve bu "Instrumental Test"e göre kanıtlanmış.

105 bayanın 1 haftalık kullanımı sonucundaki kişisel değerlendirmelerine göre;
1 haftada gözle görülür sonuçları varmış. Bunlar;
%82 Daha yumuşak dudaklar;
%82 Daha güzel görünümlü dudaklar;
%81 Daha nemli dudaklar;
%74 Daha korunmuş dudaklar

 Bir hafta kullanmadım henüz ama zaten bu bir "İlk İzlenim" yazısı. Benim aldığım bu şeftali güzeli, gerçekten de mis gibi şeftali kokuyor. Sürümü kolay, sanki dudağınızda kayıyor. Yapısı ne çok yağlı, ne de çok kuru; tam kararında bana göre. Nivea lip balmlarını hiç sevmeyen ve yararını görmemiş olan biri olarak Maybelline Baby Lips'i daha çok sevdim diyebilirim ama eklemeliyim ki ilk izlenim olarak mutlaka alınması gereken bir ürün olduğunu da düşünmüyorum. Yurt dışında bu kadar meşhur olmasının nedeni tatlı ambalajları mıdır bilmiyorum ama yine de sizi yanıltmak istemem; bloğumun ve yazılarımın kişisel olduğu gibi, bu fikir de kişisel. Bir hafta sürekli kullanalım bakalım belki dudaklarım gerçekten bebek gibi olur :) Son olarak bu seçtiğim ürünün dudaktaki duruşuna bakalım;

MAYBELLINE BABY LIPS

 Loreal ve markalarından biri olan Maybelline hayvan deneyi yaptığı için pek sevmediğim ve uzak durduğum markalar fakat hem bu kadar meşhur olan ürün neden meşhur diye incelemek, hem de sizlerle paylaşmak adına aldım, denedim ve yorumladım. Umarım az da olsa bilgi sahibi olmanızda katkım olmuştur. Fiyatı, daha önceki yazımda da belirttiğim gibi 5,90 ve 6 çeşidi mevcut. Diğer çeşitlerini genel olarak görmeniz için bir önceki yazıma ışınlanabilirsiniz; yani BURAYA ...
Sizler alıp deneyebildiniz mi? İlk izleniminiz nasıl; merak ediyorum..

MUTLU BİR HAFTASONU DİLERİM;
ÇEKİLİŞİME KATILMAYI UNUTMAYIN ;)

Sevgiler...

ÜRÜNÜ BİRKAÇ HAFTADIR KULLANIYORUM VE BUNA DAİR BİR GÜNCELLEME Ürünü birkaç haftadır, özellikle yatarken kullanıyorum ve sabah gerçekten yumuşacık dudaklarla uyanıyorum.. Kullandığım süre içersinde olmazsa olmazım haline gelebilirdi ama hayvan deneyine karşı olduğum için kendime bir daha almayıp; başka lipbalmlarla devam edeceğim..

15 yorum:

  1. herkescikler geliyor diye çıldırdı, ne özelliği var bu dudak koruyucuların valla anlamadım :) işe yarayıp yaramadığını da yaz cnm merak ederiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen :) Ben de bu yüzden ilk izlenim yazısı yazayım dedim :) Öyle müthiş bir şey değil diyorum şimdilik; 1 hafta sonra yazımı güncelleyerek etkisini veya etkilerini eklerim buraya tabisi :))

      Sil
    2. bu lipbalmlar kaç tl söyler misin lütfen (:

      Sil
  2. önemli olan etkiler tabi ama tipi çok tatlı:)
    http://sansaafashion.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen :) Bir hafta kullanayım; etkileri ve yorumları buraya eklemeyi düşünüyorum :)

      Sil
    2. Alacaksanız hydrate alın gerçekten çok güzel nemlendiriyor parlaklık veriyor iki haftadır kullanıyorum çok memnun kaldım renklileri nemlendirmiyo bende sadece renkleri için alıcam

      Sil
  3. nivea lar bin basar buna bence:) yne süper bir yazı olmuş mmuujjkksshh (poisonrose06)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niveayı bi ben sevemedim; kesin bende sorun var :) Çok teşekkür ederim canım kocaman muuccccckkkkk ! :) <3

      Sil
    2. Nivea son çıkan serisi ile beni hayal kırıklığına uğrattı tek sevdiğim ballı olanı

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Bence de :) Tam yemelik bir görüntüsü var :)

      Sil
  5. Çok güzel görünüyor gercekten bizimle paylastıgınız için de tesekkur ederiz bayıldım buna :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tesekkur ederim zaman ayirip okudugun ve bu guzel yorum icin :) ♥

      Sil
  6. Yorumlariniza katilyorum.Ben bunun "intense care" olan ini kullanıyorum şuan yariya geldi bile ama oyle aman aman bir degisim yok sadece yarim saatlik bi canli gorunum veriyor dudaklarima o kadar.En begendigim yönü herkes gibi goruntusu, renkler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Yeni serisi geldi Türkiye'ye ama alasım deneyesim yok; kaldı ki hayvan deneyi yapıyor Maybelline bir de. Daha doğal, temiz, masum ürünler varken bir daha zor :)

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))