22 Mayıs 2014 Perşembe

WETnWILD TEKLİ GLITTER "BRASS"

Merhaba;
WetnWild'ın en sevilen tekli farlarına kaldığım yerden devam ederken; bugün araya aşık olduğum bir glitter.dan bahsetmek istedim; harika bir altın rengi olan "BRASS".
Instagram hesabımda bu glitter.ı alır almaz fotoğraflayıp "Sanırım aşık oldum" demiştim kendisi için :). İlginç olan şu ki; bu marka ilk olarak Türkiye Gratis'lere geldiğinde yazdığım yazıda - Okumayanlar için tık tık - glitterları incelerken; bir glitter.ı çok beğenerek, fotoğraflarken diğerlerinin üstüne koymuştum ve o şekilde fotoğraflamıştım fakat sorsanız; ne adını ne kodunu hiçbir şeyini hatırlamıyordum. Geçen gün bu kez WetnWild'dan alışveriş yapmak için yine Gratis'e gittiğimde bir glitter gördüm ve aşık olarak satın almıştım. Eve gelip fotoğraflarla karşılaştırdığımda o ilk beğendiğim glitter olduğunu gördüm :). Nasıl beğenmişsem, benim kısmetim olmuş eve gelmiş; iyi saatte olsunlar :D Aşkım karşılıksız değilmiş.. :))
Neyse lafı çok uzatmayayım; işte kendisi :) 

WetnWild Jel Pigment "Brass"
Bu güzelliği, her şekliyle görmeniz için bol bol fotoğraflarını koymayı tercih ettim :)


WetnWild  "Brass"WETnWILD "BRASS" GLITTER

Ve güneşte nasıl durduğunu görmeniz için bir de güneşteki duruşuna, yansımasına bakalım :)

Wetnwild Brass

Buna aşık olunmaz da ne yapılır a dostlar !? :)) Bol fotoğraftan sonra kısaca hakkında bilgi vereyim;
Toz şeklinde değil, jel formunda bir ürün. Bence böylesi daha iyi; uygularken uçuşup yüzünüze yapışmıyor. Tabi kuruduktan sonra her glitter gibi hafif dökülme yapabiliyor ama dert değil bana göre. Fırçayla uygulamak yerine parmakla uygulamak çok daha iyi bir sonuç veriyor. Fiyatı 6.50 ve özel günlerde vazgeçilmez bir yardımcı, hatta baş kahraman olmaya aday kendisi. Özel günler dışında, gündüz günlük göz makyajında bu ürünü kullanmak cesaret ister; biraz ağır kaçabilir ama akşam gezmelerinde kullanılabilir.
Yakında bu jel glitter.ı kullanarak bir makyaj videosu çekmeyi planlıyorum. O nedenle bence Youtube kanalımı - tık tık -  da takibe almayı unutmayın ;)

 Bu glitter.ların Gratis'lerde yanılmıyorsam bu ürün dışında altı rengi mevcut; beyaz, gümüş, mor, pembe (Fuşya), kırmızı ve mavisi var ve hepsi birbirinden MUHTEŞEM! :) Eğer ihtiyacınız varsa bunlardan en az birine şans verin derim ... 

<3 KOCAMAN SEVGİLER <3



6 yorum:

  1. Standi karıştırırken bende beğendim bu rengi gerçekten çok güzel gözüküyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben de nasıl aşık olmuşsam yazımda belirttiğim gibi özel gün kahramanım oldu :) <3

      Sil
  2. ay bu kullanılmaya kıyılmaz kiiğğ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen di mi :) Alacaksın çekirdeği, geçeceksin karşısına izleyeceksin :) Bu öyle bir güzellik, öyle izlenilmeye değer :) Ben de kıyamadım.. Blog için mecburen kıydım ufaktan :)) Hoşgeldin bu arada :)

      Sil
  3. Canım seni mimledim
    http://realistyazar.blogspot.com/2014/06/ayy-ben-mimlendim.html?m=0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) En kısa zamanda yayınlayacağım, çok mutlu oldum saol :) <3
      Muck ! :)

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))