22 Haziran 2014 Pazar

HAYAT KOZMETİK LANSMANI

Merhaba;
Bugün yazmakta çok geç kaldığım bir lansman ile karşınızdayım. Aslında çok önceden yazmayı planlıyordum ama hem ülkemizde yaşanmış olan Soma faciası nedeniyle vermiş olduğum ara; hem de uzun bir süre sonrasında kendime gelir gelmez yaptığım ilk çekiliş yoğunluğu nedeniyle; bugün yazacağım konuya tam konsantre sağlayamayacağımı hissederek bugüne kadar uzadı maalesef; bunun için çok özür diliyorum.
Bugün farklı bir konu ile karşınızdayım. 2 ay önce kadar "Lival'e Dair" bloğunun tatlılar tatlısı sahibesi sevgili Yasemin sayesinde blog hayatımdaki ilk lansmanına davet edilmiştim. Kendisine buradan çok çok teşekkür ederim :). İlk lansman ve bu kadar uzun süre sonra yazıabiliyorum; ne utanç verici; üzgünüm :(. 
"Hayat Kozmetik"in Mecidiyeköy'deki ofisinde gerçekleşen lansmana, o gün deli gibi yağan yağmur sayesinde biraz gecikmeli gidebildim. Ben vardığımda; toplantı çoktan başlamıştı... 
Firma sahibi Kemal Bey (Kemal Özçelik) ve Güzellik Uzmanı Şevval Hanım (Şevval Özçelik); bizlere cihazlar ve eğitimler hakkında çok güzel bilgiler verdiler ve bizleri çok güzel karşıladılar; tekrar çok teşekkürler.Hemen başlayalım;).

HAYAT KOZMETİK

Hayat Kozmetik; güzellik salonlarında kullanılan cihazları satan ve bu konularda eğitim veren bir firma ve birebir biz blogger.larla bir bağlantısı bulunmuyor. 
Kalıcı makyaj hakkında bilgi verirken; bunu yapan kişinin işini çok iyi bilmesi ve aletlerin hijyenik olması gerektiğini özellikle belirttiler. Bu konuda en güvenilir cihaz ise Mei-Cha İ Star . 

HAYAT KOZMETİK


HAYAT KOZMETİK

Bu cihaz, kalıcı makyaj yaparken; 13,000 rpm/dakika çıkışı ile her vuruşta eşit güç veriyor ve bu yüksek hız sayesinde uygulama süresini aşağı çekerek müşterinin acı hissi de farkedilir derecede azalıyor. Ayrıca en önemli konu olan hijyen konusunda söylemeliyim ki; her uygulamada komple değiştirilen iğne ve kalem ucu, hastalıklara ve enfeksiyon riskine karşı %100 güvenli. Yani hiçbir şekilde hijyen konusunda sıkıntı yok; gayet güvenli. Ayrıca kalem ucu veya iğnesi; uygulama sonrası çıkarılıp sterilize edilmiyor; 
TAMAMEN ATILIP YENİLERİ KONULUYOR.

Bu makina öyle meşhur ki; Çinlililer durmamış, yememiş, içmemiş bir de bunun çakmasını yapmışlar. Çin malı ve adı da "Mel-ka" .. Fotoğrafı aşağıdadır.
HAYAT KOZMETİK
Sol fotoğrafta; üstteki cihaz; orjinali olan "Mei - Cha" ve altındaki Çin çakması "Mel - ka".
Sağdaki ise Çin çakmasının tekli fotoğrafı :)


HAYAT KOZMETİK

Cihazlar dışında bir haber daha; 
"M.E.B. Özel Şevval Özçelik Güzellik Uzmanı Yetiştirme Kursu" ile güzellik uzmanı olmak isteyenleri itina ile yetiştiriyor :). Cilt bakım eğitimlerini, Hayat Kozmetik şirketi ile birlikte yapıyor. Kursta birçok dal mevcut ve bunlardan bazıları; cilt bakımı kursu, estetisyenlik kursu, kalıcı makyaj kursu, kirpik kaynak kursu, protez tırnak kursu, iğneli epilasyon kursu ve profesyonel makyaj kursu. Estetisyenlik eğitimi alan öğrenciler; dünyada seçkin profesyonellerin kullandığı İtalyan markası "Histomer" güzellik ve cilt bakım kremleri ile cilt bakım uygulama derslerini alıyorlar. 


HAYAT KOZMETİK

Ve bir haber daha;
Buradan kurs alabileceğimiz gibi; eğitim aşamasında olan öğrenciler için gönüllü model olarak da kendinize uygulama yaptırabiliyoruz.Bu sizi korkutmasın; Şevval Hanım ve diğer işinin ehli öğretmenler, her aşamada öğrencilerinin yanında oluyor ve uygulama öncesi her aşama için öğretmenler onay vermeden size dokunmuyorlar; yani hata ihtimali sıfır. :) Eğer gönüllü model olmak isterseniz tek yapmanız gereken şey; Hayat Kozmetik'e bir telefon açmak 
(Firmanın iletişim bilgileri aşağıdadır). Ayrıca bunun için büyük paralar ödemenize gerek yok; masrafınız sadece kendi iğne ücretiniz; yani sadece 20 lira! :). Bunun dışında hiç ücret ödemiyorsunuz. Kim güvenilir bir firmada, işinin ehli öğretmenler eşliğinde kalıcı makyaj yaptırmak istemez ki? Hem de sadece iğne masrafı, yani 20 lira ile ! :).


Not: Muhteşem bir soframız vardı fakat ben prensip olarak bloğumda ve hiçbir sosyal paylaşım hesabımda yiyecek, içecek fotoğrafı paylaşmıyorum, paylaşmam da.. Ama Hayat Kozmetik'in bu ince davranışını söylemeden ve bir teşekkür daha etmeden geçemezdim; 
HER ŞEY İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLER HAYAT KOZMETİK :)


Ve blogger arkadaşlarımla birlikte toplu foto.muzu yayınlamadan olmaz tabiki ve ayrıca lansmanda bulunan arkadaşlarımın bloglarından da bu lansman hakkında bilgi alabilirsiniz. Önce foto; ardından blogger arkadaşlarımın linkleri ;)

HAYAT KOZMETİK

Soldan Sağa;

Su Perisi 

Bu tatlı bayanlarla orada ilk kez tanıştım ama önceden bloglarını biliyordum. Bu harika oldu :). Hepsi birbirinden tatlı. 
Hepinizle tanışmak harikaydı; kocaman sevgiler sizlere <3
Bu arada Audrey'in Şekerleri bloğunun tatlı sahibesi İrem ve Gizem'in Saksısı bloğunun tatlı sahibesi Gizem'in arasındaki bu güzel bayan; çok bahsettiğim Şevval Özçelik ;)

Son olarak; ÇOK TEŞEKKÜRLER KEMAL BEY VE ŞEVVAL HANIM; HER ŞEY HARİKAYDI..
Kalıcı makyaj yaptırmak; güzellik salonu açmak veya uygulamalar hakkında bilgi almak için "Hayat Kozmetik" firmasının iletişim bilgileri;

+90 (212) 274 7077 (pbx)


0530 433 76 46


(: ..HERKESE SEVGİLER .. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yazmak İster Misin? :))