17 Şubat 2015 Salı

Dr. Scheller Nar Özlü Yüz Yıkama Jeli

Merhaba;
Özgecan gitti ama kalanlar için üzgün olsak da hayat devam ediyor, devam etmek zorunda; ne kadar adaletsiz bir dünya. Özgecan'ı ve bu vahşete maruz kalan canlar geri getirilemeyecek ama en azından o vahşiler cezalarını bulmadıkça, bunlarla ilgili caydırıcı bir ceza kanunu çıkmadıkça içimizin acısı da dinmeyecek. Hayat acımasızca devam ediyor ve ben de işimi hepimiz gibi yapmak zorundayım.

Watsons Dr.Sheller Ürünleri

Watsons bir süre önce bana, artık Watsons'larda satışta olan "Dr. Scheller" markalı iki cilt bakım ürünü göndermişti, tekrar teşekkür ediyorum. Cildimdeki etkileri doğru bir şekilde sizlerle paylaşmak için uzunca bir süre kullandım ve artık yorumlama zamanı geldi. Öncelikle bu markadan kısaca bahsetmek istiyorum.

Dr. Scheller; bir Alman markası ve tamamen saf doğal içeriklerden oluşan, değerli yağlar ve yüksek kaliteli katkılar kullanan; %100 organik sertifikalı, tamamen vegan, ISO 9001:2008 onaylı ve BDIH tarafından onaylı doğal kozmetik ürünlerinden oluşan bir marka. Ayrıca;



%100 PARABEN İÇERMEZ
%100 SİLİKON İÇERMEZ
%100 MİNERAL YAĞLAR İÇERMEZ
%100 SENTETİK RENKLENDİRİCİ İÇERMEZ
ETKİSİ VE CİLDE UYUMLULUĞU DERMATOLOJİK OLARAK ONAYLANMIŞTIR.

Kısacası benim çok severek kullandığım ve kullanacağım ve sizlere de gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir marka. Vegan olması da yeme de yanında yat cinsinden :). Bu iki ürünü ve cildimde yarattığı etkileri tek tek anlatmak istiyorum fakat yazının çok uzun olmaması açısından bu ürünleri iki ayrı yazıda inceleyeceğim. Bugün bloğumda yalnızca "Nar Özlü Yüz Yıkama Jeli" ne yer vereceğim.

Dr.Scheller Nar Özlü Yıkama Jeli

İlk olarak; "Dr. Scheller Nar Özlü Yıkama Jeli".
Tanıtım katologunda bu ürün serisi hakkında yazılanla başlamak istiyorum;
"Asya'dan gelen seçkin nar özlerinin gözenekleri yumuşatıcı, temizleyici ve sıkılaştırıcı etkileri vardır. Cilt türü ne olursa olsun; nar özü içeriği özel bir şekilde nazik bir temizleme ve canlandırıcı etki sağlar. Bunlara ek olarak; anti - oksidan etki sağlar ve serbest radikallere karşı direnç gösterir."


Dr.Scheller Nar Özlü Yıkama Jeli İçerik

Yukarıdaki görselin sol tarafında; ürün hakkında kısa bir bilgi ve kullanımı ile ilgili açıklama yer alırken, sağ taraftaki görselde içindeki maddeler yer alıyor. Bu arada bu yıkama jeli, hassas ciltler için üretilmiş fakat her cilt tipine uygun.
Yapısını jel kıvamında; hatta kapağı aralık kalmış, kapağında kalan küçük bir bölüm kuruyarak jöle kıvamına gelmiş. Aşağıdaki görselde elimde ürünü yakından görebilirsiniz. Sağdaki görselde ürünü yaydım fakat ürün suyla bir araya gelmediğinden köpürmedi.

Dr.Scheller Nar Özlü Yıkama Jeli Yapısı

Gelelim benim yorumlarıma;

  • Ufacık bir ürün, tüm yüzüme yetiyor ve harika köpürüyor.
  • Kokusu yok, koku konusunda hassas olanlara müjde! :).
  • Yüzümü kuruladığımda gerginlik hissi yaratmadı, aksine cildim yumuşacık oldu.
  • Cildimde ferah bir temizlik hissi yarattı.
  • Hiçbir irritasyona yol açmadı.
  • Karma ve hassas ciltli biri olarak ne bir parlama ne de bir sivilceye veya kızarıklığa yol açmadı.

Kısacası ben bu üründen çok memnun kaldım. %100 organik olması ve vegan olması benim için en önemli etkenlerdi ve hepsini bu markada bulmak beni çok memnun etti. Gönül rahatlığıyla hepinize tavsiye edebilirim. Watsons'larda bu markayı, ürünü ve geniş ürün yelpazesinden kendi cildinize uygun olan Dr. Scheller ürünlerini bulabilirsiniz.

Bir sonraki yazımda da günlük nemlendiricisinden bahsedeceğim, takipte kalın ;)

Sevgiler...

4 yorum:

  1. Cok merak ettim.Ben de karma ve hassas ciltli biri olarak ilk firsatta denicem:) Yuz yikama jellerine zaafim var,her bittiginde yeni bir urunu denemeyi seviyorum.:) Tesekkurler paylasim icin.Oysabenvarim.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de aynı benim gibisin desene :) Zaten sürekli aynı ürünleri kullanmamak lazım, cilt alışınca bir süre sonra o ürüne olumlu tepki vermemeye başlıyor çünkü. Dene bakalım memnun kalacak mısın merak ediyorum :) Ben teşekkür ederim hem okuduğun için hem de yorumun için. :)
      Sevgiler <3

      Sil
  2. güzel günlerde kullan cnm . seni bloğumda başlattığım 8 Mart hanımeli hediyeleşme etkinliğine davet ediyorum katılırsan çoook sevinirim bloğuma beklerim sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok teşekkür ederim :) Katılmayı çok isterdim ama son günlerde sıkça yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle kendi bloğumun 1.yaş çekilişi hediyelerini bile tamamlayamadım. Hiç riske atmiym, eğer 8 Mart için de tamamlayamazsam hem sana hem de çıkan arkadaşa ayıp olmasın. İnşallah bir dahaki etkinliğe dahil olmayı çok isterim, tekrar teşekkürler <3

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))