11 Nisan 2014 Cuma

"SCHWARZKOPF GOT2b ANTI-FRIZZ LOTION" İNCELEMESİ

Merhaba;
Bloğumda yaptığım ürün incelemelerinde başrolü genellikle makyaj ürünlerine verdiğimi farkettiğimden bugün bir değişiklik yapıyorum ve başrolü bir saç bakım ürününe veriyorum. :)
Schwarzkopf'un saç bakımında başarısını anlatmama gerek yok sanırım. Adından da anlaşılacağı üzere bir Alman markası. Niye bilmiyorum ama bu ismin anlamını açıklayasım geldi :) "Schwarz" Almanca'da "Siyah, kara" anlamına geliyor; "Kopf" ise "Baş, kafa" demek.. Türkçe'sine bakılırsa bu bir "Kara kafa" markası :).
Neyse kısa bir dil bilgisinin ardından konuğumuza dönelim. Bu markanın "Got2b" serisini bilmeyen yoktur; oldukça başarılı bir seri bana göre. Benim gibi saçları yıkayıp kuruttuğunuzda, saçlarınız kabarıyorsa bahsedeceğim ürün tam size göre. Benim saçlarım ince telli ve düzensiz dalgaya sahip. Kökeri dalgalı, uçlara doğru düz ama kabarık. Bu yüzden de saçlarımın son durumunu mutlaka bir işlemle sonlandırmam gerekiyor. "Smooth&chic - anti frizz losion" bu konuda gerçekten yardımcım oluyor. Kabarmaya ve elektriklenmeye karşı olan bu ürünün saçlarımdaki etkisini aşağıdaki fotoğraflarda görebilirsiniz.

"SCHWARZKOPF GOT2b ANTI-FRIZZ LOTION"
Ürünün arkasında yazılan "Büyüleyici Hayat Dersleri"nde (Wuu çok iddialı bir başlık) yazılana ve benim yorumlarıma göre;
  • Saçı Şekillendirir, Pürüzsüzleştirir, Elektriklenme ve Kabarmayı Kontrol Altına Alır : Bu ürünü kullandıktan sonra saçlarım daha derli toplu, elektriksiz ve kolay şekil alıyor diyebilirim.. Bu maddeden geçti :)
  • Hafif bir yumuşaklık ve Parlaklık Kazandırır : Bu dediklerini de yerine getiriyor fakat parlaklık konusunda başka ürünler de kullandığım için bu konuda çok net bir şey söylemem doğru olmaz.
  • Isının Verdiği Zarara Karşı Korur ve UV Koruyucuları İçerir : Bu madde benim gibi ince telli ve bir işlem yapma zorunluluğu yaratan saç yapısı yüzünden, benim için oldukça önemli ama keşke kaç dereceye kadar ısı koruması sağladığını belirtseymiş.
Kullanım önerilerine gelince; "Losyonu avcunuza sıkın, havlu ile kurulanmış ya da kuru saça eşit bir şekilde dağıtın ve istediğiniz şekli verin" diyor kendileri. Ben genelde saçlarımı kurutup hafif nemliyken uyguluyorum ve sonuç bu oluyor;

"SCHWARZKOPF GOT2b ANTI-FRIZZ LOTION"

Durum budur :) İlk fotoğraf; nemli saçların ürünü uygulamadan önceki hali; ikinci fotoğraf, ürünü uyguladıktan sonraki hali, son fotoğraf ise ürünü uyguladıktan sonra maşa yapılmış hali. Kararı siz verin bence :) 
Aranızda bu ürünü kullanan var mı, memnun musunuz? Yorumlarınızı merak ediyorum.. Ayrıca ürün 200 ml kullan kullan bitmeyen cinsten :)

(: HEPİNİZE MUTLU BİR HAFTASONU DİLİYORUM, SEVGİLER :)

15 yorum:

  1. Canım harika bir blog,başarılarının devamını diliyorum...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim canım.. Senin kadar başarılı değilim henüz; bloğum daha bebek :D Ayrıca gelmene çok sevindim HOŞGELDİN :) <3

    YanıtlaSil
  3. Nereden alabiliriz bu ürünü peki ?

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Alalı çok oldu tam hatırlamıyorum ama 20 civarında olabilir :)

      Sil
  5. ben saçımı düzleştirdikten sonra elektriklenen saçlarıma uygulamak istiyorum ama saçımı yapış yapış yapar mı ya da bi gün sonra saçımı yıkamadıysam yağlı gösterir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yapış yapış yapan bir ürün değil. Az miktarda alıp uygularsanız bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yağlı göstermez fakat diplere uygulamamaya özen gösterin :)
      Sevgiler <3

      Sil
  6. Benim saçlarım kalın telli ve kıvırcık. Aynı zamanda saçlarım çok kabarıyor. Kalın telli olmama rağmen işe yarar mı sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarım ince telli olduğu için bir şey demem doğru olmaz :/ Şahsi fikrim işe yarar diye düşünüyorum ama yine de kesin bir şey söyleyemem..

      Sil
  7. Saçım Kıvırcık ve erkeğim çözüm olurmu suan aldım elimde fakat açmadim işe yaramazsa geri iade edeceğim acil cevap verebilirmisiniz düz yaparmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürün tek başına saçı düz yapmaz, sonrasında fön gerektirir fakat elektriklenmeyi önler ve fönün daha kolay tutmasını sağlar. :)

      Sil
  8. Peki diplerden uçlara kadar mı sürüyoruz saç dibine sürüyor muyuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mümkün olduğunca diplerden uzak, ortalardan uçlara doğru az miktarda sürmenizi öneririm. Dipleri çabuk yağlandırabilir 😊💗

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))