14 Şubat 2015 Cumartesi

Özgecan Aslan İçin İmza Kampanyası

Kadına Şiddete Hayır


Bugün Sevgililer Günü, "Sevgi"nin günü ama sevgisiz büyümüş bencil ve iğrenç insanların yaşadığı güzel ülkemde, bugünü kutlamak istemiyorum. Hem nasıl kutlanabilir ki, onu da anlamıyorum.
20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın nasıl adice öldürüldüğünü bilmeyeniniz yoktur bence, o yüzden, nasıl öldürüldüğünü, başına neler geldiğini tek tek anlatarak sızlayan içimizi tekrar alevlendirmek istemiyorum. Belki tek tek anlatmak, yazmak gerek ama bunu yapmayacağım çünkü gerçekten dayanamıyorum ve iyi değilim. Olayı bilmeyenler için aşağıdaki görselde kısmen yazılı.



Özgecan Aslan Cinayeti
Bunu yapan yaratıklara öyle zehirli, öyle dikenli sözlerim var ki; ama tek yapabildiğim ALLAH'A HAVALE ETMEK! Çünkü O, en doğrusunu en güzel şekilde ne zaman yapacağını çok iyi bilir ve şunu da eklemek isterim ki ALLAH'IN VE TÜM KADINLARIN GAZABI ÜZERİNİZDE OLSUN !!!

Kadına Şiddete Hayır

İşte işin özeti aslında bu resim. Ülkemizde, heykellerden bile tahrik olan cahil ve yobaz sapıklar içinde kaldık. Ülkemizde bunu yaratan zihniyetle, "5-6 yaşındaki kızların evlenmesi caiz" diyen zihniyet aynı farkında mısınız? Siyasete girmek istemiyorum ama farkında olmak zorundayız.
Kadına şiddet, kadına tecavüz, hayvanlara tecavüz.. 
BİZ NASIL BİR ÜLKE OLDUK? BİZ BÖYLE DEĞİLDİK!!!

Çok üzgünüm ve bu olay ve tüm bunlar için ne yapabilirim diye düşündüm bugün. Bir blog yazarı olarak, sessiz kalamazdım. Araştırdım ve Change.org'ta bu olayla ilgili bir imza kampanyasına denk geldim. Olmasaydı ben açmayı düşünmüştüm ama çoktan açılmış. Aşağıda linkini paylaşacağım. Bunu yapan mahlukatlara, hakettikleri en ağır ceza uygulanmasını talep eden bir imza kampanyası. 
İmzalar ve yayarsanız daha çok kişiye ulaşmış olacağız.

Özgecan Aslan'a Tecavüz Edip, Yakıp Atan Canilere En Ağır Ceza Yaptırımı Uygulansın!Change.org İmza Kampanyası
Yukarıdaki görsele tıklayarak direkt olarak Change.Org imza kampanyasına yönlendirileceksiniz.

Son Söz: CANIM KARDEŞİM; ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜM, NE DESEM BOŞ AMA SANA ALLAH'TAN RAHMET, AİLENE VE YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLİYORUM...

BU TÜRLÜ OLAYLARIN BİR DAHA YAŞANMAMASI DİLEĞİMLE..
MEKANIN CENNET OLSUN ÖZGECAN.

8 yorum:

  1. Bilgilendirme için teşekkürler... Hemen imzaladım. Mümkün olduğunca da davet gönderdim..
    Umarım bu son olur :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim duyarlılığınız için.. İnşallah bir daha olmaz diyoruz ama bu konuda hiçbir kanun çıkmaz, hiçbir yasa değiştirilmez, caydırıcı hiçbir ceza olmazsa korkarım bu yaratıklar bu şeytanlıklarına devam edecekler.. Umarım yanılırım, inşallah yanılırım :(

      Sil
  2. Bende hemen imzaladım ve paylaştım umarım yerine ulaşır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler; evet inşallah yerine ulaşır da son bulur artık bu tip olaylar :(

      Sil
  3. Mekanin cennet olsun özgecan bunu yapanlar yanina kalmicak.

    YanıtlaSil
  4. bende imzamı attım en ağır cezayla cezalandırılmalarını istiyoruz bu vahşete sessiz kalmayalım lütfen :(

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))