26 Nisan 2014 Cumartesi

ESSENCE SUN CLUB "All In One" Ürün İncelemesi

Merhaba;
Yazın yaklaştığı şu günlerde, her ne kadar bulutlu bir haftasonu geçirsek de, içimizi ısıtacak sıcak yaz günlerinde kullanacağımız bir ürünle yeniden karşınızdayım.
Evet, yine bir Essence ürününü birlikte inceleyeceğiz. Essence sponsorummuş gibi görünse de böyle bir şey yok ve sanırım bu gidişle Essence'i kendi bütçemle zengin ettiğim için artık her an bana bir teşekkür mektubu gelebilir diye düşünmeden kendimi alamıyorum, ya da kendi ürünlerinden bir paketle kapım çalınsa da sizlere hepsini rahat rahat ve tek tek tanıtabilsem. Bana göre hem ekonomik hem de başarılı olan bu marka anladığınız üzere çoktan gönlümü kazanmış durumda ama bütçemi de zorlamıyor değil. 
Essence! Duy sesimi, seni zengin ediyorum ! :) 
Lafı fazla uzatmadan hemen inceleyeceğim ürüne geçmek istiyorum.
Bugünkü konuğumuz; Essence'in adından da anlaşılacağı gibi yaz mevsimi için tasarlamış olduğu "Sun Club" serisinden birçok özelliği tek bir üründe birleştirmiş bir ürün.
ESSENCE SUN CLUB "All In One"
İki çeşidi var; üstteki "01 Sun Light" sarışınlar ve açık tenliler; alttaki ise "02 Sun Glow" esmerler ve koyu tenliler için tasarlanmış.
Bu ürünlerin en güzel özelliği çok amaçlı kullanılabilmeleri. İçlerinde hem aydınlatıcı (Highlighter), hem de bronzer mevcut. Bütün renkler ışıltılı ve çok ince parıltılar yaratıyor, yani çok doğal duruyor yüzünüzde. Ayrıca bu ürünü; far olarak, göz pınarlarınızı aydınlatmak, vücudunuzda hafif ışıltılar olmasını istediğinizde de kullanılabiliyorsunuz. Kısacası üzerinde de yazdığı gibi "All in one"; yani hepsi bir arada tek üründe. Ben açık tenli olduğumdan "01 Sun Light"ı aldım. Şimdi dilerseniz bendeki bu ürünün tek tek renkleri ve duruşuna bir göz atalım.
ESSENCE SUN CLUB "All In One"
2 numaranın altındaki renk, 1 ile aynı olduğu için numaralandırmadım. 1-2-3 numaralar daha çok highlight için kullanılabilecek açık ve doğal tonlarda. 4-5 ve 6 ise daha koyu ve bronzer olarak ideal.

ESSENCE SUN CLUB "All In One"
Benim muhteşem ötesi sorunsuz cildimde (!!) allık olarak duruşu bu şekilde. Biliyorsunuz bir Adriana Lima'nın cildi, bir de benimki bu dünyada (!) :))) Şaka bir yana; bu fotoğrafı gün ışığında çektim ve daha net çıkabilmesi için biraz fazla sürdüm :). Ayrıca uyumuyorum; çipilik ötesi gözlerimle anlamsız bir bakış atmak yerine kapatmayı tercih ettim :). Göründüğü gibi çok doğal bir duruşu var ve bulutlu havada bile böyleyse güneşli havada ışıl ışıl ama abartısız, sağlıkla parlayacak yanaklar için bence çok güzel bir ürün. Ben gerçekten sevdim.
9 gramlık bu tatlı şey; Gratis'te satılıyor. Fiyatı 13 lira. "Bloom Me Up" serisinden bir şeyler almayı umut ederken bu ürünü de kaçırmak olmazdı. Bu arada Essence "Bloom Me Up" serisinden birkaç ürünün incelemesini de çok yakında bloğumda bulabilirsiniz.

(: MUTLU BİR HAFTASONU OLSUN :)

14 yorum:

  1. Ne varmış ki cildinde :)
    Allık hiç kullanmam kullandığımda maymuna çeviriyorum kendimi :)
    Ama kullananlar için ideal olabilir :)
    Gerçi kırmızı ruj dışında pek makyajda yapmam da sayende öğrenmiş oluyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yok ki :)) Allıkların pigmentleri değişken; bunu rahatlıkla kullanabilirsin bence canım :) Kırmızı ruj da ben çok kullanamıyorum mesela haha ama sana çok yakıştığından eminim :) Ayrıca estafurullah; ben makyajda kendi denemelerimi sizlerle paylaşıyorum; yararım dokunabildiyse ne mutlu bana :) Youtube kanalımda canlı canlı; Instagram'da da bitmiş haliyle örnekler var; beklerim :) <3

      Sil
    2. Hiçte bile gayet güzel cildin :)
      Youtube'a girebilirsem gelirim ama instagrama hemen geliyorum :))

      Sil
    3. Instagram hesabıma hoşgeldin canım :) Teşekkür ederim Şeyma <3

      Sil
  2. Off sen birde benim cildimi gor ben acik bugday tenliyim 1numarasi bana olurmu acaba 2 numarasi cok koyu sanki kaliciligi nasill
    gule gule kullan canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım :) Ben beyaz tenli olduğum için 1 numarası peynir yüzümde görünebilir durumda ama yazın kullanmayı planlıyorsan biraz daha bronzlaşacağından 2 numarası senin için daha doğru olur diye düşünüyorum canım. Çünkü 2 numarası da öyle çok koyu, arap bacı kıvamında değil; gayet doğal göründü gözüme Essence standında :) Tabiki karar senin ;) <3

      Sil
    2. Sagol canim bbakarim testrr varsa denerim

      Sil
  3. Ya canim su kelime dogrulamayi kaldirsan ekrana cikan sifreyi yazacam diye canim cikti tlf

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Upps! Bloğum benden habersiz ne işlere girişmiş :) Kelime doğrulaması koymamıştım ama sanırım otomatik olarak devreye girmiş. Çiçeği burnunda bir blogger olarak nereden ve nasıl yapıldığını bulup derhal kaldıracağım teşekkürler :) <3

      Sil
  4. Onemli degil canim bu dogrulama yuzumden millet yorum yazacaksa da yazmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın.. Bilsem önceden düzeltirdim, gerçekten çok sinir bir uygulama :) Teşekkürler tekrar; hatırlattığın için.. Kaldırdım, umarım kaybolmuştur :) <3

      Sil
  5. cildinizde hiçbir şey yok. gayet düzgün bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Kalbinizin güzelliği gözlerinize,bakışınıza yansımış olmalı :) Tekrar çok teşekkür ederim :) <3

      Sil
    2. gerçekleri söylüyorum emin olun ;)

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))